Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:43 am
bidna Omi...jak to jest byc z kims kto Cie kocha a jednoczesnie nie lubi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:15 am
Vykk bidna Omi...jak to jest byc z kims kto Cie kocha a jednoczesnie nie lubi blaugh Hmm... to prowadzi do nastepujacego rozwiazania.... omi nie moze byc kobieta blaugh ( NIE BIJ!!! ZARTOWALAM!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:19 am
Night_Lady zeby nie było temacik fajny, ale dla mnie faceci coraz bardziej uznawani zostają na poziomie mniej wiecej takiej swineczki, ktje to co sie jej poda, trzeba po niej posprzątac, i tak do niej nie dociera jak sie na nią krzyczy Ciekawy poglad na meski gatunek (: ale powiedz mi czy male rozowiutki swineczki nie sa kochane xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:19 am
Night_Lady zeby nie było temacik fajny, ale dla mnie faceci coraz bardziej uznawani zostają na poziomie mniej wiecej takiej swineczki, ktje to co sie jej poda, trzeba po niej posprzątac, i tak do niej nie dociera jak sie na nią krzyczy stare dzieki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:36 am
Night_Lady zeby nie było temacik fajny, ale dla mnie faceci coraz bardziej uznawani zostają na poziomie mniej wiecej takiej swineczki, która je to co sie jej poda, trzeba po niej posprzątac, i tak do niej nie dociera jak sie na nią krzyczy a teraz mnie o coś poproś.. kwiiiiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:41 am
Night_Lady Ryhol Night_Lady zeby nie byŦ#8218;o temacik fajny, ale dla mnie faceci coraz bardziej uznawani zostajĦ#8230; na poziomie mniej wiecej takiej swineczki, ktje to co sie jej poda, trzeba po niej posprzĦ#8230;tac, i tak do niej nie dociera jak sie na niĦ#8230; krzyczy Ciekawy poglad na meski gatunek (: ale powiedz mi czy male rozowiutki swineczki nie sa kochane xp małe tak, tylko jak są wieksze robią sie okropnie nieznośne***** eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:43 am
Kukus Night_Lady Ryhol Night_Lady zeby nie byŦ#8218;o temacik fajny, ale dla mnie faceci coraz bardziej uznawani zostajĦ#8230; na poziomie mniej wiecej takiej swineczki, ktje to co sie jej poda, trzeba po niej posprzĦ#8230;tac, i tak do niej nie dociera jak sie na niĦ#8230; krzyczy Ciekawy poglad na meski gatunek (: ale powiedz mi czy male rozowiutki swineczki nie sa kochane xp małe tak, tylko jak są wieksze robią sie okropnie nieznośne***** eek ehhhhhh stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:45 am
Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:46 am
Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:52 am
opcy Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd chyba nie nadarzam za wami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:56 am
opcy Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd Ktos cos ma do mojej przyjaciolki??? Bo jak tak to musi ze mna najpierw miec doczynienia. Nikt jej juz nie zrobi krzywdy. Nie pozwole na to. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:59 am
Ann_Miho opcy Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd Ktos cos ma do mojej przyjaciolki??? Bo jak tak to musi ze mna najpierw miec doczynienia. Nikt jej juz nie zrobi krzywdy. Nie pozwole na to. scream *wyciąga młotek i kilkanaście wielkich gwoździ* mogłabyś powtórzyć? *idzie w jej stronę* bo chyba niedosłyszałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:59 am
Ann_Miho opcy Kukus Rysiu stare ... ty mnie tutaj nie "ehhh'aj" tylko bierz widły i lejem chama... tak nie może być domokun smagnij go ukrytym biczem podlosci! xd Ktos cos ma do mojej przyjaciolki??? Bo jak tak to musi ze mna najpierw miec doczynienia. Nikt jej juz nie zrobi krzywdy. Nie pozwole na to. scream oni nie robia mi krzywdy tylko sami sobie, Ania ja chyba rezygnuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|