|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:57 am
*wygrzebuje ze smieci* no jak to tak, marnujesz tyle dobra! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:59 am
Airenne *wygrzebuje ze smieci* no jak to tak, marnujesz tyle dobra! razz Jakiego dobra? *przyglada sie z politowaniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:06 am
siarap, to ze nie lubisz pasztetu nie znaczy ze inni tez nie lubia razz dobra, a lubisz czekolade?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:25 am
widzisz, ile mamy wspolnych tematow razz jak ci wejdzie to gg, masz zagadac.. a moja ulubiona to milka happy cows*serduszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:05 am
Airenne widzisz, ile mamy wspolnych tematow razz jak ci wejdzie to gg, masz zagadac.. a moja ulubiona to milka happy cows*serduszka* dokladnie! I ta taka "strzelajaca " w buzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:19 am
prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:40 am
opcy prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane* question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:41 am
alexvandom opcy prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane* question question question ninja nikt nic nie widzial.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:56 pm
opcy alexvandom opcy prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane* question question question ninja nikt nic nie widzial....... A to juz czekolady lubic nie mozna? Ja lubie z orzechami z terravity ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:27 am
Neilameane opcy alexvandom opcy prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane* question question question ninja nikt nic nie widzial....... A to juz czekolady lubic nie mozna? Ja lubie z orzechami z terravity ^^MILKA RULEZZ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:40 am
alexvandom Neilameane opcy alexvandom opcy prozac prozac prozac prozac.... *dup w sciane* question question question ninja nikt nic nie widzial....... A to juz czekolady lubic nie mozna? Ja lubie z orzechami z terravity ^^MILKA RULEZZ!!! Z milki to sa fajne reklamy ^^ Slawetne "A swistak siedzi..." ^_^ Ale jakos bardziej wole Wedla (szczegolnie ta czekolade z musem truskawkowym w srodku^^ Pychotka!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:05 am
lol, odkrylam nowa milke ^^ biala z jakims jagodowym nadzieniem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:17 am
Airenne lol, odkrylam nowa milke ^^ biala z jakims jagodowym nadzieniem razz Ja tam wole zeliki i orzeszki w chipsie:p smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:24 am
a ja mam do dziewczyn pare pytanek .. :
1 Co chcialy bysce uslyszec od przystojnego nieznajomego ... question 2 Co sadzicie o zwwiaskach bez zobowiazan question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|