|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 12:07 pm
A ten obrazek w sygnaturce to kto Ci rysowal? Bo wystarczajaco ladny ^^
jutro wkleje sobie w sygne, ekhem... siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 9:48 am
EvilYuki A ten obrazek w sygnaturce to kto Ci rysowal? Bo wystarczajaco ladny ^^ jutro wkleje sobie w sygne, ekhem... siebie... Pewien pan z Gai :3 Lubie kupowac i sępic art od innych XD Chcesz zarobic troche kasy, to moge sie skusic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:42 am
Cholera.
Chce zarobic XD
Potrafię tylko takie maszkarony, jakie mozna ujrzec w mojej sygnaturze... nic wiecej... troche mniej >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:44 am
EvilYuki Cholera. Chce zarobic XD Potrafię tylko takie maszkarony, jakie mozna ujrzec w mojej sygnaturze... nic wiecej... troche mniej >_< W porzadku. Wiem, za co place :3 PM czeka...
Zeby nie bylo, ze offtopa robie: link do sklepiku mojego i Rynn, jakby ktos kiedys chcial nas wspomoc i arta zamowic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:29 am
Wspomozcie Andzielke! Moj quest: quest Prosze help & bump xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 1:19 am
Specjalista od HTML 5.0 PILNIE potrzebny!!! exclaim Mam wielki problem z tym draństwem!!! crying cry sweatdrop talk2hand POMOCY!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:43 am
ja mialem dlugi czas swoje zdjecie (tylko w klimacie) jako avatara na kilku grach textowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:19 am
Mam do was prosbe Zbieram na Steel Plated Ninja Band czy mozecie mnie wesprzec niekoniecznie kasa ale oczywiscie mozecie (zachecam) Wystarczy ''Bump'' LinkZa okazana pomoc z gory dzienkuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:25 am
Siemacie ! Ej mam maly problem. Chce zalorzyc spodnie mojemu avatarowi lecz nie moge ! Czemu ? Jest jakis error. Prosze o pomoc. Pozdro biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 2:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:19 am
Czy ktoś wie gdzie kupić siatkę na owady, tzn wiem że to można kupić u Old Man Logan'a - ale gdzie go można zastac? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:38 am
Silly-Sil Czy ktoś wie gdzie kupić siatkę na owady, tzn wiem że to można kupić u Old Man Logan'a - ale gdzie go można zastac? smile na polnoc od barton town
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:52 am
Kiray Silly-Sil Czy ktoś wie gdzie kupić siatkę na owady, tzn wiem że to można kupić u Old Man Logan'a - ale gdzie go można zastac? smile na polnoc od barton town O, dziękuję bardzo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 3:14 am