|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:36 am
Eurina Vam ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz mozna zaszpanowac przed kumplami z piaskownicy... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:55 am
Eurina Vam ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz zgadzam sie.....zadnej korzysci,zadnej przyjemnosci, nic tylko sie smierdzi (no chyba ze smierdzenie sprawia komus przyjemnosc razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:17 am
Illune Eurina Vam ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz zgadzam sie.....zadnej korzysci,zadnej przyjemnosci, nic tylko sie smierdzi (no chyba ze smierdzenie sprawia komus przyjemnosc razz ) tutaj sie zgadzam!!!! A popis jest czasem wrecz zalosny, szczegolnie w takim wydaniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:37 pm
alexvandom Illune Eurina Vam ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz zgadzam sie.....zadnej korzysci,zadnej przyjemnosci, nic tylko sie smierdzi (no chyba ze smierdzenie sprawia komus przyjemnosc razz ) tutaj sie zgadzam!!!! A popis jest czasem wrecz zalosny, szczegolnie w takim wydaniu... To prawda , ale niektórzy są bardziej podatni na presję otoczenia niż inni , dlatego gdy 90% ich znajomych pali i mówi że to " dorosłość " , oni sami często zaczynają , bynajmniej nie dla szpanu lecz żeby nie zostać w tyle i nie być wyśmianymi. Sam nie palę , ale z pobudek czysto zdrowotno-finansowych... Nałogowiec wydaje na fajki tyle hajsu , że ja nie mógłbym wywalić go w błoto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:36 am
PointZer0 To prawda , ale niektórzy są bardziej podatni na presję otoczenia niż inni , dlatego gdy 90% ich znajomych pali i mówi że to " dorosłość " , oni sami często zaczynają , bynajmniej nie dla szpanu lecz żeby nie zostać w tyle i nie być wyśmianymi. Sam nie palę , ale z pobudek czysto zdrowotno-finansowych... Nałogowiec wydaje na fajki tyle hajsu , że ja nie mógłbym wywalić go w błoto... a ja pale, bo mi się nudzi i czymś się czasem muszę zająć... co najśmieszniejsze, ja czasem wypalam 3 ramki dziennie a czasem nie palę przez 2 miesiące... zasadniczo jestem nałogowcem ale ogarniętym blaugh i Zer0 ma racje, hajsu idzie w pytę na to... oj, tak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:31 am
Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:38 pm
alexvandom Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam Ja musze sie wiec w takiej sytuacji pochwalic...mnie nazywaja skarbem bo jeszcze nikomu nie uległam co do fajek i ćpania (gozej z piciem alko xp ) Ale ANIOŁKIEM BIAŁYM I NIEWINNYM NIBY JESTEM smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:21 pm
Elara alexvandom Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam Ja musze sie wiec w takiej sytuacji pochwalic...mnie nazywaja skarbem bo jeszcze nikomu nie uległam co do fajek i ćpania (gozej z piciem alko xp ) Ale ANIOŁKIEM BIAŁYM I NIEWINNYM NIBY JESTEM smile A ja jestem tez nieugieta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:28 pm
alexvandom Elara alexvandom Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam Ja musze sie wiec w takiej sytuacji pochwalic...mnie nazywaja skarbem bo jeszcze nikomu nie uległam co do fajek i ćpania (gozej z piciem alko xp ) Ale ANIOŁKIEM BIAŁYM I NIEWINNYM NIBY JESTEM smile A ja jestem tez nieugieta smile no to lux
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:31 pm
Cpanie jest fajne... jak sie naturalnie cpa endomorfinke 3nodding heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:46 pm
]Goth bless[ Cpanie jest fajne... jak sie naturalnie cpa endomorfinke 3nodding heart wink stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:35 pm
]Goth bless[ Cpanie jest fajne... jak sie naturalnie cpa endomorfinke 3nodding heart wink nie, nie jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:18 am
a moze tak skonczycie z tym offtopem.........
bo topic sluzy chyba do czegos innego......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:47 am
opcy a moze tak skonczycie z tym offtopem......... bo topic sluzy chyba do czegos innego...... racja... sorry... ale przynajmniej podzielilismy sie uwagami dotyczacymi petow i innych uzywek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:09 am
alexvandom ]Goth bless[ Cpanie jest fajne... jak sie naturalnie cpa endomorfinke 3nodding heart wink nie, nie jest! Ktos nie zcaił dowcipu... blaugh zapytajcie biologicy w szkole co to jest endomorfina... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|