Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 7:36 am

Eurina Vam
ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz
mozna zaszpanowac przed kumplami z piaskownicy... xp
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 7:55 am

Eurina Vam
ciekawe czemu wiekszosc zaczyna palic w podstawowoce lub w 1 klasie gim? po co wogle to zaczynac? czemu to ma sluzyc? ja nie widze w tym zadnych korzysci razz

zgadzam sie.....zadnej korzysci,zadnej przyjemnosci, nic tylko sie smierdzi (no chyba ze smierdzenie sprawia komus przyjemnosc razz )

Prinee

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 11:17 am

Illune
Eurina Vam

zgadzam sie.....zadnej korzysci,zadnej przyjemnosci, nic tylko sie smierdzi (no chyba ze smierdzenie sprawia komus przyjemnosc razz )

tutaj sie zgadzam!!!! A popis jest czasem wrecz zalosny, szczegolnie w takim wydaniu...
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 10:37 pm

alexvandom
Illune
Eurina Vam

tutaj sie zgadzam!!!! A popis jest czasem wrecz zalosny, szczegolnie w takim wydaniu...

To prawda , ale niektórzy są bardziej podatni na presję otoczenia niż inni , dlatego gdy 90% ich znajomych pali i mówi że to " dorosłość " , oni sami często zaczynają , bynajmniej nie dla szpanu lecz żeby nie zostać w tyle i nie być wyśmianymi.
Sam nie palę , ale z pobudek czysto zdrowotno-finansowych...
Nałogowiec wydaje na fajki tyle hajsu , że ja nie mógłbym wywalić go w błoto...

PointZer0

Kukus

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 3:36 am

PointZer0
To prawda , ale niektórzy są bardziej podatni na presję otoczenia niż inni , dlatego gdy 90% ich znajomych pali i mówi że to " dorosłość " , oni sami często zaczynają , bynajmniej nie dla szpanu lecz żeby nie zostać w tyle i nie być wyśmianymi.
Sam nie palę , ale z pobudek czysto zdrowotno-finansowych...
Nałogowiec wydaje na fajki tyle hajsu , że ja nie mógłbym wywalić go w błoto...
a ja pale, bo mi się nudzi i czymś się czasem muszę zająć... co najśmieszniejsze, ja czasem wypalam 3 ramki dziennie a czasem nie palę przez 2 miesiące... zasadniczo jestem nałogowcem ale ogarniętym blaugh
i Zer0 ma racje, hajsu idzie w pytę na to... oj, tak crying
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 11:31 am

Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Elara

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 12:38 pm

alexvandom
Nawet jak 90% otoczenia pali lub cpa, to osoby, ktore potrafia powiedziec nie sa czesto, bardzo doceniane w towarzystwie. Juz nie raz sie z czyms takim spotkalam

Ja musze sie wiec w takiej sytuacji pochwalic...mnie nazywaja skarbem bo jeszcze nikomu nie uległam co do fajek i ćpania (gozej z piciem alko xp ) Ale ANIOŁKIEM BIAŁYM I NIEWINNYM NIBY JESTEM smile
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:21 pm

Elara
alexvandom

Ja musze sie wiec w takiej sytuacji pochwalic...mnie nazywaja skarbem bo jeszcze nikomu nie uległam co do fajek i ćpania (gozej z piciem alko xp ) Ale ANIOŁKIEM BIAŁYM I NIEWINNYM NIBY JESTEM smile

A ja jestem tez nieugieta smile

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Elara

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:28 pm

alexvandom
Elara
alexvandom

A ja jestem tez nieugieta smile

no to lux
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:31 pm

Cpanie jest fajne... jak sie naturalnie cpa endomorfinke 3nodding heart wink

Kagenoyami

Elara

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:46 pm

]Goth bless[

stare
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 10:35 pm

]Goth bless[

nie, nie jest!

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

opcy

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 3:18 am

a moze tak skonczycie z tym offtopem.........

bo topic sluzy chyba do czegos innego......
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 3:47 am

opcy
a moze tak skonczycie z tym offtopem.........

bo topic sluzy chyba do czegos innego......

racja... sorry... ale przynajmniej podzielilismy sie uwagami dotyczacymi petow i innych uzywek

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 4:09 am

alexvandom
]Goth bless[

nie, nie jest!

Ktos nie zcaił dowcipu... blaugh zapytajcie biologicy w szkole co to jest endomorfina... blaugh
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games