Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Örüljünk együtt - vagyis kellemes élményeink Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Jan 26, 2011 8:44 am

Yaaay! Újra van 10e goldom! xd xd
PostPosted: Tue Mar 01, 2011 6:08 am

Örülök, hogy ma végre újraindul a digitális festészet kurzusom! (És hogy utána megyek kocsmába és ájultra iszom magam. (Nem, nem vagyok alkoholista, de töretlen lendülettel haladok felé.))

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 9:18 am

Tegnap láttam egy lányt a Forrásközpont nevű számítógépes helyiségben nálunk egyetemen, aki épp Gaia-ról jelentkezett ki. biggrin Sajna siettünk prezentációt próbálni, így csak meglepődni volt időm, de nem tudtam odamenni hozzá.
Esetleg valamelyikőtök volt? Na lássuk, ki SZIE-s még innen? biggrin
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 9:31 am

Én SZTE-s vagyok xP

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 27, 2011 9:40 am

Ez érdekes smile Én se járok/jártam oda.
PostPosted: Sun May 29, 2011 1:51 am

Igaz még nem múlt idejű, de előre is örülök a Scorpions koncertnek (június 6-án lesz) smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun May 29, 2011 5:04 am

Rhysaleine
Tegnap láttam egy lányt a Forrásközpont nevű számítógépes helyiségben nálunk egyetemen, aki épp Gaia-ról jelentkezett ki. biggrin Sajna siettünk prezentációt próbálni, így csak meglepődni volt időm, de nem tudtam odamenni hozzá.
Esetleg valamelyikőtök volt? Na lássuk, ki SZIE-s még innen? biggrin

spikerorult biztos, hogy SZIE-s, de ő marha ritkán jár fel... 3nodding
Másról nem tudok.
PostPosted: Sat Aug 13, 2011 10:20 am

Nekem meg ma sikerült összehoznom életem első leopárd mintás körömfestését de annyira nem lett jó... mégis öröm ránézni :'D

Hime_Yura

Mage

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 5:07 am

Lol, én még sose láttam mást kilépni más gépnél Gaia-ból. smile Nyilván nem mi vagyunk az egyetlenek. Talán rejtőzködve még több magyar Gaia-zik mint hisszük, nem lehet tudni.

Nemrég 2 hete elkezdtem letölteni magyarul, nézni és megkedvelni egy animét, amit anno valamennyire csak a húgom szeretett. Igaz, nem sokat nézett belőle, inkább a mangáját olvasta. Én inkább animéket szeretek, de azért fan nem vagyok, bár ha az lennék, az se tragédia. biggrin Szóval néhány animét szeretek most már ezzel együtt is, legyen az akár régi, akár mai. wink Részleteket írtam erről egy anime fórumtémában!

Annak is örülök, hogy csináltam néhány napja egy formulából egy Tire dress-t, mert úgy nézett ki, hogy megéri és az alapanyagok nagy része megvolt hozzá. Szerencsére sikerült összeállítanom és 180.000 gold-ért sikerült eladnom. smile

Plusz még annak is örülök, hogy egy régi barátommal újra megnyitottuk a Gobbóvilágot, igaz kicsit más lett több ok miatt.
PostPosted: Tue Sep 06, 2011 8:06 am

Felvettem a japán kezdőt, és tegnap volt az első órám! biggrin Olyan király volt! whee A tanárnő tök cuki! 4laugh Most még "csak" bemutatkozni tanultunk meg, és óra végén elénekeltük a békadalt. blaugh 100-on pörögve jöttem ki óráról! dramallama

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Sep 06, 2011 8:12 am

Hehe, az érdekes, vicces lehetett, hogy a tanár cuki. smile Még sose hallottam cuki tanárról.
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 2:51 am

A tanárnő ízig-vérig japán, és nem nagyon tud magyarul, szóval tolmáccsal tartotta az órát. 3nodding Mivel én nagy rajongója vagyok e távol keleti kultúrának, és az ottani embereket is szeretem, nekem cuki volt. biggrin Lehet kicsi fanatizmus is van ebben a kijelentésben, de nem voltam egyedül ezzel. razz

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 6:54 am

Yui-chan12
A tanárnő ízig-vérig japán, és nem nagyon tud magyarul, szóval tolmáccsal tartotta az órát. 3nodding Mivel én nagy rajongója vagyok e távol keleti kultúrának, és az ottani embereket is szeretem, nekem cuki volt. biggrin Lehet kicsi fanatizmus is van ebben a kijelentésben, de nem voltam egyedül ezzel. razz

Az tényleg édes lehetett. biggrin

Anno amikor sokat jártam a Deákon, valamiért mindig engem támadtak le a külföldiek, és olyan édesen tudták mondani, hogy Astoria. xd
Az volt a legjobb, amikor tört angollal rámköszöntek, és egy másik csoport, aki hallotta, hogy megértettem őket, beálltak a "sorba", hogy őket is igazítsam el. xd
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 3:18 am

Molylepke
Yui-chan12

Az tényleg édes lehetett. biggrin

Anno amikor sokat jártam a Deákon, valamiért mindig engem támadtak le a külföldiek, és olyan édesen tudták mondani, hogy Astoria. xd
Az volt a legjobb, amikor tört angollal rámköszöntek, és egy másik csoport, aki hallotta, hogy megértettem őket, beálltak a "sorba", hogy őket is igazítsam el. xd

Az szép biggrin Engem egyszer egy román próbált németül kérdőre vonni, én elirányítottam, de sztem nem fogta fel, mert aztán totál máshol láttam leparkolni.... xD De az már nem az én hibám volt, mert én jó helyre akartam küldeni. razz

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 12:34 pm

Mire oda kerültem, hogy megnyitották a nyelvi kurzusokat, már tele volt a japán kezdő, de van még 2 és fél évem, hogy megpróbálkozzak vele biggrin
De van állat asszisztált foglalkozás című kurzusom, ahol bent kuksol a teremben egy golden reti biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces