|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 8:37 am
Haligali egy Dark Star érdekelne ha valaki nagyon meg akar tőle válni ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:19 am
Csókolom!
Nihinek van
50 Token 20 Ticket
Nekem meg
147 Token
Bibornyuszi érdekel valamelyik? cheese_whine
Sharoan: Hogy jutunk be a boltodba? -*nyálzik mert már ez a farmeres sunyi példány is tetszik neki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 10:30 pm
Vennék 10 Red Guppy-t 100 aranyért. Ha valaki birtokában van és el szeretné adni jelezze azt nekem PM-ben. Május 5-ig érvényes az ajánlatom. Tokenre meg még mindig vevő vagyok és leszek is. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 5:25 am
wahmbulance Wheee! wahmbulance Rengeteg új cucc érkezett boltocskámba! Liam's photo, olyan csokis itemek, faszányos pólók és shurikenek minden mennyiségben! Sőt! Most nem csak gagyis ingyen-szemetek vannak raktáron! Több Langer the Dragon és mULTIPANTS olcsón eladó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 3:55 am
Ha valaki nagyon jó ebben a Prom-os Dance játékban és nem kell neki a nyerhető tárgy megvenném. Elsősorban: Satin Hairbow, Prom Monarch's Collar érdekel. PM-ben pedig megbeszéljük a részleteket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:36 am
satin hairbow van, a másikon még dolgozom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 9:33 am
Hú megvenném! mrgreen Írj, ha megvan és odaadnád! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 7:45 am
Szeretnék venni Pinball játék tárgyakat. Arm loafter, Sticky pad...stb Ha van valakinek küldjön PM-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 5:43 am
19 token, és egy Sky Chess Shoes eladó
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Gyűjtés alatt, csak neked. 3nodding Egyelőre, 405 darab van nálam. A többieknél nem tudom. De hamarosan begyűjtöm és küldök PM-et. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 8:08 am
Malreni Gyűjtés alatt, csak neked. 3nodding Egyelőre, 405 darab van nálam. A többieknél nem tudom. De hamarosan begyűjtöm és küldök PM-et. blaugh Júj, köszi. Várom. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 1:01 am
Zelda76 Sharoan: Hogy jutunk be a boltodba? -*nyálzik mert már ez a farmeres sunyi példány is tetszik neki* whee Szegénykém... Sharoan... hát, hogy is mondjam. Nem igazán a lányok felé kacsingat... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 2:56 am
Sharoan: Hogy jutunk be a boltodba? -*nyálzik mert már ez a farmeres sunyi példány is tetszik neki* whee Sajnálom, nem tettem linket. Íme: SCS - Sharoan's Cheap $h!ts!A legelső oldalra is kiteszem a linket! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|