Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:27 am
MrStuky lenne még kérdésem. feltűnt, hogy kijelzi a születési évet, hónapot, napot. ezt a beállítást lehet valahogy módosítani? (lehet hogy csak kiszúrja a szemem és azért nem vettem észre). Mármint a Gaia jelzi ki a profilodban? Akkor: My Gaia / Account és ott a jobb oldalon a linkek között kb középen Profile - Theme- Preferences <- EZ KELL A megjelnő beállítások között a Birthdaynél beállíthatod, hogy mutassa a teljes dátumot, csak hónap/napot, vagy egyáltalán ne mutassa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 7:42 am
ezt eddig én is tudtam, de nem tudom hogyan kell megváltoztatni. most azt írja, hogy 1990 04 24. de nekem nem ez a születésnapom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 1:24 pm
Ja, ok. Akkor szintén My Gaia / Account. Itt mindjárt a lap tetején, Rina mellett ez a szöveg van: "Change options related to your account. Other options which haven't been migrated to the new profile system are also available. These include changing your username and birthday." Ezt nem szokták elolvasni (hosszú angol szöveg, nem lényeg) de az AVAIBLE szóra kattintva érdekes beállításokat eszközölhetsz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 2:09 pm
oké köszi megvan! nem szúrta ki tényleg a szemem... viszont az tök király hogy lehet nevet is váltani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 2:12 pm
MrStuky oké köszi megvan! nem szúrta ki tényleg a szemem... viszont az tök király hogy lehet nevet is váltani. Hol lehet nevet változtatni?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:29 pm
Gondolom, nemet változtatni nem lehet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 12:56 am
Quote: Gondolom, nemet változtatni nem lehet... de lehet nemet is változtatni. de nevet és nemet csak kétszer lehet. Quote: Hol lehet nevet változtatni????? profile/accounton belül felül a csaj neve melletti írásnál ami ki van emelve kékkel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 11:18 am
MrStuky Quote: Gondolom, nemet változtatni nem lehet... de lehet nemet is változtatni. de nevet és nemet csak kétszer lehet. Quote: Hol lehet nevet változtatni????? profile/accounton belül felül a csaj neve melletti írásnál ami ki van emelve kékkel. Köszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 8:28 am
hogyan tudok képet beszúrni a rólam szóló leírásba a profilomra?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 10:09 am
Elvileg BB code-dal lehet "[ img="valami . jpg" ][ /img] (szóközök nélkül) De ha nem, akkor is van olyan, hogy simán képet betenni profira (asszem csak "Current" profilnál van)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 10:13 am
softwarekiller Elvileg BB code-dal lehet "[ img="valami . jpg" ][ /img] (szóközök nélkül) De ha nem, akkor is van olyan, hogy simán képet betenni profira (asszem csak "Current" profilnál van) köfiii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 5:50 am
hi! ilyet hogy tudok szerezni? Thank You Letter For June 2007
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 10:01 am
nekem annyi kérdésem lenne h a mostani (nem olyan új) pl: devil imp potion-t csak egyszer lehet használni? meg a kentaurosat meg a bőrszínváltóst... szal ha mondjuk egyszer használtam és mondjuk le akarom venni akkor többször nemtom használni???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|