|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 5:03 am
no faceci sa cool ale my dziewczyny kiedys pobijemy tych brzydkich chlopakuw (nie naszych chlopakuw lub przyjaciul)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 5:33 am
mythic cutie no faceci sa cool ale my dziewczyny kiedys pobijemy tych brzydkich chlopakuw(nie naszych chlopakuw lub przyjaciul) ... ty chyba nie jesteś Polski, co? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:05 am
mythic cutie no faceci s ą cool, ale my dziewczyny kiedy ś pobijemy tych brzydkich ch łopak ów (nie naszych ch łopak ów lub przyjaci ół) ^_________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 2:40 am
albo dawno mieszka za granica, albo analfabetyzm sie szerzy... xdd 'nie no, naprawde, troche poprawnej polszczyzny panie bo nie popisze w tym odcinku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 4:24 am
Nie za bardzo wiedziałam do jakiego topicu to wrzucić, ale ostatecznie - to dosyć dziewczyńskie. Chciałam się pochwalić moim małym puchatym: http://www.shil.pev.pl/zdjecia.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 1:54 pm
e, fotki mi się nie wyświetlają sad nie chcą, no! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 05, 2009 3:08 am
Jakie one są śliczne. Po prostu nie można się na patrzeć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 8:45 am
Mój facet wyjeżdża na kilka dni, pocieszcie mnie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 1:11 am
Sillver Lady Nie za bardzo wiedziałam do jakiego topicu to wrzucić, ale ostatecznie - to dosyć dziewczyńskie. Chciałam się pochwalić moim małym puchatym: http://www.shil.pev.pl/zdjecia.html są bosssskie =^.^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 1:14 pm
kobiety, napiszcie coś ciekawego crying pozd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 11:49 pm
Alez z mila checia biggrin Kobiety! Nadszedl czas by zrzucic jarzmo maskulinistycznego mizoginicznego paternalizmu! Do pieca ze stanikami! I ponczochami! Idziemy na ryby! :Gonk:
Ech... nie no nabijam sie przeciez. Serio. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2010 3:46 pm
Firue: migiem do lodówy po pake lodów biggrin Carinekko: Wszystkie panie zalały klawiatury perfumami/fluidami/lakierami albo kobiety przestały mieć do powiedzenia coś ciekawego.
Może skoro Firue cierpi, porozmawiamy o pocieszaczach dla kobiet? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2010 1:45 pm
najlepiej to puscic sobie Przeminelo z Wiatrem i plakac nad losem Scarlett i myslec sobie, ze przeciez ona ma gorzej niz my razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2010 11:02 pm
Mnie najlepiej pocieszaja rozmowy w toku... efekt na zasadzie przeminelo z wiatrem, ale uczucia nieco inne, np. "przeciez oni sa jeszcze gorsi niz ja" xd zreszta inne betonowe programy tego typu tez sie nadaja, np. sedzia A.M. Wesolowska, Dlaczego Ja? etc. po prostu dzialaja odswiezajaco rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|