|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 10:41 am
Other Shiba Pan noc. Szanowny Kurczaku pojednajmy się. To, że napisałem "mnie" zamiast "mi" to nie jest powód na 4 stronowy referat. Lubię mówić, że coś się mnie podoba to jest bardzo abstrakcyjne. mrgreen Panie Kurczak! Apeluję do Ciebie! Zostawmy siebie nawzajem w spokoju.
Wiecie, to mnie osobiście wkurza, że ktoś mówi "mnie" zamiast "mi". Ale strasznie dużo ludzi tak lubi, więc można powiedzieć, że to walka z wiatrakami. A siostra mi tłumaczy, że tu chodzi o tworzeniu nacisku w zdaniu. Ale ja i tak myślę, że wtedy "mnie" powinno być na pierwszymi miejscu, ech.
Zły j. polski. A nawet gramatyka, z której jestem lepszy, nie pojawia się na egzaminie gimnazjalnym, co ja teraz poradzę gonk .
Japońska Rockerka. Czy coś w tym stylu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 11:39 am
Z polskiego będę miał 5 dziwnym trafem, ale niepoprawna polszczyzna to moja specjalność.
Jakiś "magik". Jeżdzi po szkołach mi za 100 wyciąga 19999 chusteczek z kieszeni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 12:06 pm
filozof-wojownik XXII wieku xd
ad. Dae: Dzięki. Dopasowanie sygnaturki było łatwe. Dziwnym trafem artyści upodobali sobie motyw nocy biggrin
ad. cziken: Faktem jest, że zastępowanie "mi" wyrazem "mnie" jest niepoprawne. "Mnie" zazwyczaj występuje na początku zdania, a "mi" w środku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 12:58 pm
hodowca robali w odwrocie. Robale kontratakują. Nie ma gdzie się schronić. Zginiemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:22 pm
Opętana przez dziewięcio ogonowego lisa liderka rockowego zespołu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 2:03 pm
Amant, co sie rozchorowal stojac pod balkonem, w oczekiwaniu na ukochana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 3:02 pm
Bóg księżycowej sprawiedliwości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 3:40 pm
Jakiś ziom niewypasiony czekający na krakowskim rynku na swą lubą aż mu gołebie patrzałki wydziobały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 12:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 1:31 am
Leśna pani. (ekstra avek 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:17 am
kowboj, który przegrał pojedynek o dziewczynę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:29 am
Jakieś ogniste zło bardzo szczęśliwe z upolowania obiadku.
Widzę, że czas zmieniać avka... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 3:02 am
zaspany pan będący metro, który nie zauważył, że w cieniu w kolorze śliwka mu nie do twarzy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|