|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 4:58 am
Totalnie mroczna wokalistka totalnie mrocznego zespołu rockowego. Totalnie Mroczni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 6:52 am
Centaur cyrulik, który znalazł właśnie rzadkie ziele mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 8:26 am
Coś w stylu ZONZM... (ZwiązekOpiekiNadZwierzętamiMiasta)
Krowa się nie zalicza.
Program ZONZM'a "świąteczna opieka"! Pokochaj zwierzęta w święta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 8:58 am
nic oryginalnego, mroczny centaur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 9:07 am
Dzięki. mrgreen
Nic oryginalnego - zdecydowanie niespotykane połącznie jakiego świat jeszcze nie widział. Jakaś psychiczna maniaczka samookaleczeń.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 9:37 am
ach, akurat z Zebrą się zgadzam, ech.
Centaur, ech.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 10:10 am
Koleś mający odjazd. Heh. Może i nie jest oryginalny, ale mnie się podoba. rolleyes I co? Dalej fikacie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 10:27 am
Wojownik, taki nieszczególny.
/Fikam fikam. Jesteś z Warszawy? Bo mi się wydaję, że powinno być "mi" się podoba. Komu? czemu? się podoba (mi), a nie kogo? co? (mnie). Ach, może to sprawa kładzenia nacisku w zdaniu, ale muszę powiedzieć, że to mnie (kogo? co?) denerwuje. I też jestem z Warszawy, słyszę to codziennie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 10:39 am
ILikeGreenChickenLegs Wojownik, taki nieszczególny.
/Fikam fikam. Jesteś z Warszawy? Bo mi się wydaję, że powinno być "mi" się podoba. Komu? czemu? się podoba (mi), a nie kogo? co? (mnie). Ach, może to sprawa kładzenia nacisku w zdaniu, ale muszę powiedzieć, że to mnie (kogo? co?) denerwuje. I też jestem z Warszawy, słyszę to codziennie.
to ja mam być tym wojownikiem, czy shiba, bo napisałeś wkrótce po mnie Z wojownikiem się sobie niespecjalnie kojarzę, więc obstawiałabym, że to było do shiby. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 11:58 am
ad. Dae: Gwiazda rocka i symbol jej zespołu mrgreen
ad. Cziken: Demonia Arystokracja cziken rozumiem, że może Ci się coś nie podobać w pisowni, ale można to po ludzku wyjaśnić. Kiedyś też może coś Ci się pomylić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 1:19 pm
Pan noc.
Szanowny Kurczaku pojednajmy się. To, że napisałem "mnie" zamiast "mi" to nie jest powód na 4 stronowy referat. Lubię mówić, że coś się mnie podoba to jest bardzo abstrakcyjne. mrgreen Panie Kurczak! Apeluję do Ciebie! Zostawmy siebie nawzajem w spokoju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 7:02 am