|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 6:41 am
wicked que.en LolaPi "Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare ja o tym marzę mrgreen Bardzo chętnie Osobiście nie chce mi się zapamiętywać (przynajmniej) 5 tysięcy różnych dzieł i wszystkich stylów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:01 pm
Yajo Yajo Yajo Kyoko Suomi Yajo Hm hm, nie wiem... co ja czytam?... "Angorę". ja tez czytam Angore
Dostaje za darmo od dziadka xd Fajne toto, nie muszę czytać kilku gazet tygodniowo ;d A teraz czytam to - www.garfield.com - mrgreen Jestem już na 4 kwietnia 1983 roku. 25 czerwiec tego samego roku. Ciekawe, kiedy mi się znudzi mrgreen 31 marca 1985r. Mitologię aborygeńską (Juna, lol xD). Angora. 16 listopada 1990r. i mitologia aztecka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:47 am
"zwiezla chemia nieorganiczna" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 6:13 am
LolaPi wicked que.en LolaPi "Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare ja o tym marzę mrgreen Bardzo chętnie Osobiście nie chce mi się zapamiętywać (przynajmniej) 5 tysięcy różnych dzieł i wszystkich stylów ja zdawałam w tym roku rozszerzoną. łatwizna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 6:16 am
Aktualnie czytam "Grę w klasy" Cortazara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:26 am
matura z historii sztuki, miodzio whee
"Koniec świata w Breslau"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:58 am
LolaPi wicked que.en LolaPi "Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare ja o tym marzę mrgreen Bardzo chętnie Osobiście nie chce mi się zapamiętywać (przynajmniej) 5 tysięcy różnych dzieł i wszystkich stylów mi do głowy takie rzeczy (tzn. rzeczy którymi się interesuje) same przychodzą mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:41 am
Yajo Yajo Yajo Yajo Kyoko Suomi Yajo Hm hm, nie wiem... co ja czytam?... "Angorę". ja tez czytam Angore
Dostaje za darmo od dziadka xd Fajne toto, nie muszę czytać kilku gazet tygodniowo ;d A teraz czytam to - www.garfield.com - mrgreen Jestem już na 4 kwietnia 1983 roku. 25 czerwiec tego samego roku. Ciekawe, kiedy mi się znudzi mrgreen 31 marca 1985r. Mitologię aborygeńską (Juna, lol xD). Angora. 16 listopada 1990r. i mitologia aztecka. A, nie, sorka, inkaska mitologia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:21 pm
Yumea LolaPi wicked que.en LolaPi "Sztuka i czas- od prehistorii do rokoka" B.Osińska nie ma to jak rozszerzona matura z historii sztuki stare ja o tym marzę mrgreen Bardzo chętnie Osobiście nie chce mi się zapamiętywać (przynajmniej) 5 tysięcy różnych dzieł i wszystkich stylów ja zdawałam w tym roku rozszerzoną. łatwizna Jeśli się jest przygotowanym to jasne ^__^ Dziś robiąc na żywca test sprzed 4 lat uzyskałam 9/30 talk2hand Nie no zdać bym zdała, ale nie o to mi chodzi xp "Potop" wheeee _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 4:52 am
Marguerite Duras 'Kochanek'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:10 am
"Zły Tyrmand"
coś jak biografia, ale jednak trochę więcej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:23 am