|
|
Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:03 am
degenerat To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają. Widze, ze najmniej tu bywasz a najwieciej sie wymadrzasz. Zadnego polla nie bedzie, bo ludzie beda glosowac na tego kogo lubia najbardziej a nie na najodpowiedniejszego moderatora. To nie konkurs sympatii. Poza tym poszukujemy kogos z kim nam sie bedzie dobrze wspolpracowalo. Tak Yuki, Twoje zdanie tez sie liczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:11 am
Omega Sun degenerat To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają. Widze, ze najmniej tu bywasz a najwieciej sie wymadrzasz. Zadnego polla nie bedzie, bo ludzie beda glosowac na tego kogo lubia najbardziej a nie na najodpowiedniejszego moderatora. To nie konkurs sympatii. Poza tym poszukujemy kogos z kim nam sie bedzie dobrze wspolpracowalo. Tak Yuki, Twoje zdanie tez sie liczy. Czegoś tu nie rozumiem moja droga. Najpierw mówisz że każdy ma prawo do głosu i własnego zdania, a teraz dziwisz się że Ja je wypowiadam. rolleyes A tak na marginesie. To po co ten topic. Skoro i tak sami wybieracie moderatora. neutral I nie będziesz mi dyktowała kiedy mam się pojawiać a kiedy nie. Ok.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:12 am
Omega Sun degenerat To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają. Widze, ze najmniej tu bywasz a najwieciej sie wymadrzasz. Zadnego polla nie bedzie, bo ludzie beda glosowac na tego kogo lubia najbardziej a nie na najodpowiedniejszego moderatora. To nie konkurs sympatii. Poza tym poszukujemy kogos z kim nam sie bedzie dobrze wspolpracowalo. A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink Jeśli masz przed tym wielkie opory to potraktuj to jako eksperyment. 2 próbne tygodnie podczas których sprawdzicie sobie czy wam pasuje taka osoba jako mod. Oczywiście w pollu będą dostępne tylko takie osoby które wcześniej zaakceptujecie. question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:16 am
racqel Omega Sun degenerat To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają. Widze, ze najmniej tu bywasz a najwieciej sie wymadrzasz. Zadnego polla nie bedzie, bo ludzie beda glosowac na tego kogo lubia najbardziej a nie na najodpowiedniejszego moderatora. To nie konkurs sympatii. Poza tym poszukujemy kogos z kim nam sie bedzie dobrze wspolpracowalo. A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink Jeśli masz przed tym wielkie opory to potraktuj to jako eksperyment. 2 próbne tygodnie podczas których sprawdzicie sobie czy wam pasuje taka osoba jako mod. Oczywiście w pollu będą dostępne tylko takie osoby które wcześniej zaakceptujecie. question Uważaj bo dostaniesz bana za posiadanie własnego zdania, albo pani moderator powie Ci że zbyt rzadko tu bywasz by takowe zdanie posiadać. rofl Wybacz Omega ale rozbawiłaś mnie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:19 am
racqel A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink a ja to kurna co? pomysl generala jest gut i mnie sie podoba o! bo jak wiadomo (i pan Deg nam to ciagle przypomina) wladze na PoGGu sa niesprawiedliwe i stronnicze! nie to co... ups.. tylko glosno mysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:22 am
racqel Omega Sun degenerat To może zróbcie polla i niechaj gaiowicze wybierają. Widze, ze najmniej tu bywasz a najwieciej sie wymadrzasz. Zadnego polla nie bedzie, bo ludzie beda glosowac na tego kogo lubia najbardziej a nie na najodpowiedniejszego moderatora. To nie konkurs sympatii. Poza tym poszukujemy kogos z kim nam sie bedzie dobrze wspolpracowalo. A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink Jeśli masz przed tym wielkie opory to potraktuj to jako eksperyment. 2 próbne tygodnie podczas których sprawdzicie sobie czy wam pasuje taka osoba jako mod. Oczywiście w pollu będą dostępne tylko takie osoby które wcześniej zaakceptujecie. question brzmi rozsadnie Degeneracie, topik powstal zeby zebrac opinie. Od poczatku bylo powiedziane, ze tylko konsultujemy sie kogo widzieliby inni i z ich propozycji wybierzemy modeatora. I ja Ci prawa glosu nie zabraniam, mnie po prostu nie obchodzi Twoje zdanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:23 am
opcy racqel A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink a ja to kurna co? pomysl generala jest gut i mnie sie podoba o! bo jak wiadomo (i pan Deg nam to ciagle przypomina) wladze na PoGGu sa niesprawiedliwe i stronnicze! nie to co... ups.. tylko glosno mysle właśniewłaśnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:24 am
opcy racqel A nie moglibyśmy mieć w końcy moda którego wszyscy lubią? wink a ja to kurna co? pomysl generala jest gut i mnie sie podoba o! bo jak wiadomo (i pan Deg nam to ciagle przypomina) wladze na PoGGu sa niesprawiedliwe i stronnicze! nie to co... ups.. tylko glosno mysle A czy ja mówię że niesprawiedliwe i stronnicze. Tylko zauważam pewne / moim zdaniem/ niedoskonałości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:27 am
Omega Sun Degeneracie, topik powstal zeby zebrac opinie. Od poczatku bylo powiedziane, ze tylko konsultujemy sie kogo widzieliby inni i z ich propozycji wybierzemy modeatora. I ja Ci prawa glosu nie zabraniam, mnie po prostu nie obchodzi Twoje zdanie. To kolejne pytanie. Więc po co zbierasz opinie skoro Cię nie interesuje zdanie innych? confused rolleyes Dziwna kobieta rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:31 am
degenerat Omega Sun Degeneracie, topik powstal zeby zebrac opinie. Od poczatku bylo powiedziane, ze tylko konsultujemy sie kogo widzieliby inni i z ich propozycji wybierzemy modeatora. I ja Ci prawa glosu nie zabraniam, mnie po prostu nie obchodzi Twoje zdanie. To kolejne pytanie. Więc po co zbierasz opinie skoro Cię nie interesuje zdanie innych? confused rolleyes Dziwna kobieta rolleyes niemazaco... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:32 am
degenerat Omega Sun Degeneracie, topik powstal zeby zebrac opinie. Od poczatku bylo powiedziane, ze tylko konsultujemy sie kogo widzieliby inni i z ich propozycji wybierzemy modeatora. I ja Ci prawa glosu nie zabraniam, mnie po prostu nie obchodzi Twoje zdanie. To kolejne pytanie. Więc po co zbierasz opinie skoro Cię nie interesuje zdanie innych? confused rolleyes Dziwna kobieta rolleyes nie powiedzialam, ze nie interesuje mnie zdanie innych, tylko, ze Twoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:37 am
Omega Sun degenerat Omega Sun Degeneracie, topik powstal zeby zebrac opinie. Od poczatku bylo powiedziane, ze tylko konsultujemy sie kogo widzieliby inni i z ich propozycji wybierzemy modeatora. I ja Ci prawa glosu nie zabraniam, mnie po prostu nie obchodzi Twoje zdanie. To kolejne pytanie. Więc po co zbierasz opinie skoro Cię nie interesuje zdanie innych? confused rolleyes Dziwna kobieta rolleyes nie powiedzialam, ze nie interesuje mnie zdanie innych, tylko, ze Twoje Hmm. Bardzo ciekawie zapewne zaprezentujesz się w oczach innych osób tym stwierdzeniem, ale to już nie mój problem jak Cie inni postrzegać będą. I tym optymistycznym akcentem kończę tę dyskusje na jak że niskim poziomie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:16 pm
degenerat Omega Sun nie powiedzialam, ze nie interesuje mnie zdanie innych, tylko, ze Twoje Hmm. Bardzo ciekawie zapewne zaprezentujesz się w oczach innych osób tym stwierdzeniem, ale to już nie mój problem jak Cie inni postrzegać będą. I tym optymistycznym akcentem kończę tę dyskusje na jak że niskim poziomie. tę dyskusję, na niskim niby poziomie, ty zacząłeś i ty ciągnąłeś, do chwili aż brakło Ci argumentów, tak sądzę. W tym co Omi mówi nie ma nic nielogicznego. Chcemy wybrac moda, więc pytamy się ludu, jakie ma kandydatury. Bo ten mod ma być przyjazny dla nas i reszzty, toteż spośród zgłoszonych przez gildiowiczów kandydatów wybierzemy sobie tego, który nam najbardziej odpowiada. Omi już nie interesuje Twoje zdanie, bo już zgłosiłeś swego kandydata, a teraz chcesz zmienićzasady, które wprowadzono na początku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 1:36 am
EvilYuki degenerat Omega Sun nie powiedzialam, ze nie interesuje mnie zdanie innych, tylko, ze Twoje Hmm. Bardzo ciekawie zapewne zaprezentujesz się w oczach innych osób tym stwierdzeniem, ale to już nie mój problem jak Cie inni postrzegać będą. I tym optymistycznym akcentem kończę tę dyskusje na jak że niskim poziomie. tę dyskusję, na niskim niby poziomie, ty zacząłeś i ty ciągnąłeś, do chwili aż brakło Ci argumentów, tak sądzę. W tym co Omi mówi nie ma nic nielogicznego. Chcemy wybrac moda, więc pytamy się ludu, jakie ma kandydatury. Bo ten mod ma być przyjazny dla nas i reszzty, toteż spośród zgłoszonych przez gildiowiczów kandydatów wybierzemy sobie tego, który nam najbardziej odpowiada. Omi już nie interesuje Twoje zdanie, bo już zgłosiłeś swego kandydata, a teraz chcesz zmienićzasady, które wprowadzono na początku. Nie całkiem. Pozwól że nie będę Ci tego tłumaczył, gdyż zwyczajnie chcę uniknąć zbędnych powtórzeń. Nie chcę zmieniać waszego porządku gildii , ja podałem jedynie propozycje. Jeżeli chodzi o argumenty to posiadam wiele. Ale jeżeli nie zdążyłaś jeszcze zauważyć jest koniec tematu. Ani ja ani Omega nie mamy ochoty go dalej kontynuować. A Omega nie ma ochoty słuchać mojego zdania. Rozumiem to i szanuje. I całkiem nie rozumiem po co Ty dokładasz jeszcze 5 groszy które notabene nic nie wnosi do konwersacji. Bardzo proszę byś już zakończyła wątek podobnie jak my to uczyniliśmy. Metodą kija i marchewki możemy się spierać w nieskończoność, a i tak każde z nas będzie miał własne zdanie. Poparcie dla swojej koncepcji znalazłem jedynie u racqela, a to stanowczo za mało. Bo w końcu naturalnym jest że Omega nie będzie brała pod uwagę zdania 2 osób, podczas gdy na gildii jest ich więcej. A że wstrzymali się od głosu to też tak jak by przystali na zdanie Omegi. Mam nadzieję że zrozumiałaś już o co mi chodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:43 am
szczerze mimo ze rzadko tu bywam juz mnie zniesmaczyly te ciagle klotnie o modostwo wg mnie na moda zaslguje Rev Rac Lava Kiray Mirabell innych osob nie widze bo uwazam ze te akurat osoby zachowalyby sie wmiare bezstronni(jak na nasze standardy, obecnych modow wink ) dziekuje za wysluchanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|