|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:25 am
endo21 PointZer0 endo21 Zagral bym sobie na zywca... Ale tak z plansza ludkami i tymi wszystkimi ksiazkami (^_^) Eeeee.... to zagrałbyś w bitewniaka czy w rpg ? bo w RPG już sie dosć dawno przestało figurek używać... No niewiem. Nigdy niegralem wiec niewiem. Ale zagralbym w RPG. A z tego co kiedys widzialem w TV, jest plansza, dziwne kostki, no i wlasnie chyba ludziki. rofl Eeeemmmmm.... raczej żadko sie do RPG plansz używa. W realu to wygląda zazwyczaj : Podręcznik ( ew. jakieś dodatki ) , kostki i karty postaci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:01 pm
xp kurczaki, dawno mnie tu nie bylo. Widze, ze cos sie ruszylo, bo Neilameane zapostowala cos, czego chyba nikt nie zauwazyl. whee Nie wiem w sumie, co jest jeszcze do omowienia, caly czas czekam wiernie na PMa z moja karta postaci. Mysle, ze jak Neilameane nam wszystkim zainteresowanym dyktatorsko potworzy karty postaci i glosem nie cierpiacym sprzeciwu zarzadzi sesje RPG w (wybierz termin z: lista) to rzecz sie wreszcie ruszy do przodu. Nie ma sensu tyle gadac, zagrajmy chociaz jeden raz, a jak zobaczymy, jak nam to wszystko wychodzi, bedzie mozna zaczac wydziwiac nad postaciami i grymasic. Jeszcze troche i bedzie rok jak umawiamy sie na to granie gonk .
I tak, to jest sugestia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:47 pm
Daedhel xp kurczaki, dawno mnie tu nie bylo. Widze, ze cos sie ruszylo, bo Neilameane zapostowala cos, czego chyba nikt nie zauwazyl. whee Nie wiem w sumie, co jest jeszcze do omowienia, caly czas czekam wiernie na PMa z moja karta postaci. Mysle, ze jak Neilameane nam wszystkim zainteresowanym dyktatorsko potworzy karty postaci i glosem nie cierpiacym sprzeciwu zarzadzi sesje RPG w (wybierz termin z: lista) to rzecz sie wreszcie ruszy do przodu. Nie ma sensu tyle gadac, zagrajmy chociaz jeden raz, a jak zobaczymy, jak nam to wszystko wychodzi, bedzie mozna zaczac wydziwiac nad postaciami i grymasic. Jeszcze troche i bedzie rok jak umawiamy sie na to granie gonk . I tak, to jest sugestia. Ktos jednak ma wypowiedz zauwazyl... jak milo..... Zatem sprawa jest taka. Jeszcze raz niech mi sie wszyscy pozglaszaja, kto by chcial zagrac. Najlepiej poslac PM-a. Te karty to juz sie zrobi ladnie i szybko, porozsylam. W dopowiedzi prosze jeszcze propozycje, kiedy chcielibyscie sesje. Przyznam szczerze, ze brat moj pogrywa sobie w fallouta na forum i calej ekipie cosc zgrabnie idzie. Jednak jakby ktos mial do forum zastrzezenia, to zawsze pozostaje mIRC, gdzie pokoik juz od dwana na towarzystwo czeka. A wiec czekam na PM-y.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:00 am
Tak jeszcze a'propos terminu. Mnie pasuje caly tydzien po swietach. Czekam ciagle na wasze propozycje. Wiem, ze teraz sa przeprowadzane generalne porzadki przedswiateczne, ale na chwilke chyba bymozna siasc przed kompem, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 3:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:24 am
Neilameane No spoko, ograniczenia musza byc, bo wtedy to gra jest do bani. Ale mogl by sie ktos pozglaszac, bo na poczatku bylo dosc duzo chetnych ,a teraz jakos nic. Tylko Daedhel sie ciagle wiernie zglasza, za co jestem niezmiernie wdzieczna, bo widac, ze dziewczyna chciala by wreszcie zagrac. 4laugh ojej! czuje sie doceniona!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:31 pm
zależy od ludzi - rok grałem w textowe RPGi typu GW i Vallheru i niejedną sesje na gg sie grało bez kart.No jak mistrzu zarządzi dobrze to i wszechpotęga graczy nie pomoże
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:06 pm
Jesli mianem "tygodnia po swietach" okreslono ten po nowym roku, to mnie tez pasuje wlasciwie kazdy termin, moze za wyjatkiem czwartku. W piatek wchodzi w gre tylko wieczor, a generalnie preferuje popoludnia po, powiedzmy, siedemnastej.
Jesli "tydzien po swietach" jest tygodniem po swietach Bozego Narodzenia, a przed Nowym Rokiem, to kazdy termin jest dobry, moze z wylaczeniem godzin 14:00 - 14:30, kiedy to moja rodzina je rytualny obiad. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:01 pm
jesli ustalimy kolejność to każdy może sobie np 3 razy dziennie wejść i dopisać jak bedzie miał chwilke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:10 am
troche zle trafiony temat na powitanie ale w sumie nie mi to oceniać *kłania się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 4:42 am
fajne masz oko........ ale kolega Danthes dobrze prawi.... srednio to pasuje do tematu.... ale mamy swieta i jestem w ogolnie milym nastroju....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:11 pm
Jesli mialo to byc zgloszenie checi do gry, to PM prosze. Danthes bardzo slusznie zauwazyl, zeby w okreslonej kolejnosci pisac i uwazam to za najlepsze rozwiazanie jesli chcemy grac tu na forum (tak z reszta bedzie latwiej dla wszystkich)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|