|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:35 am
Eurina Vam Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują. eee...tak czy inaczej uwazam ze stac ich na cos wiecej niz remixy hiphopowe wlasnytch kawalkow z Jay-z'iem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:37 am
Vykk Eurina Vam Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują. eee...tak czy inaczej uwazam ze stac ich na cos wiecej niz remixy hiphopowe wlasnytch kawalkow z Jay-z'iem dokładnie whee co sądzicie o Artrosis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 9:40 am
Lina-san Vykk Eurina Vam Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują. eee...tak czy inaczej uwazam ze stac ich na cos wiecej niz remixy hiphopowe wlasnytch kawalkow z Jay-z'iem dokładnie whee co sądzicie o Artrosis? wiesz nie mialem przyjemnosci...ale z checia bym sei zapoznal i dorzucil do mojej kolekcji razz [nie chwalac sie am 27GB w tym ok 25-26metalu XD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:01 am
polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 10:17 am
Lina-san polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh a masz jakies linki do ich stronki z mp3?chociazby do oficjalnej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:41 pm
Lina-san polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh nie wszytsko mi sie ich podoba .. niemniej ogolnie nie mam nic przeciwko razz a taka Tristania ? co o niej myslicie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:11 pm
A co sadzicie o Disturbed??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 12:02 am
A kto słucha Mocnych Nocnych w radiu Bis??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:13 am
Raticiel A kto słucha Mocnych Nocnych w radiu Bis??? 3nodding ja wole MiniMaxa. Pan puszcza tam ciekawe, rozne rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:20 am
Eurina Vam Raticiel A kto słucha Mocnych Nocnych w radiu Bis??? 3nodding ja wole MiniMaxa. Pan puszcza tam ciekawe, rozne rzeczy. Say what? sweatdrop a gdzie to leci...? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 2:05 pm
Raticiel A kto słucha Mocnych Nocnych w radiu Bis??? 3nodding yay blaugh ja slucham...tylko nie siedze dlugo najwyzej do 2 bo rano do szkolki...czasem bywa ze nawet na 7.10(od srody do piatku sweatdrop )a wstawac musze ok 6....ale czasami bywa ze klade sie i slucham mocnych nocnych i wtadje rano do szkolki i w radyjku znowu slysze mocne nocne ale niestety sie jusz koncza tak wiec tylko mam okazje posluchac 2-3piosenki na pozegnanie razz sweatdrop lepsze to niz nic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:00 am
Vykk Lina-san polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh a masz jakies linki do ich stronki z mp3?chociazby do oficjalnej?? niestety....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:37 pm
ekhm...
a kto zna Skinny Puppy, To/Die/For ... ? sweatdrop
albo na ten przyklad starzy dobrzy panowie z Type O Negative? cudowna zrobili piosenke do Blair Witch Project 2: Book of Shadows! "Haunted" wymiata :3. nie sluchac w nocy przy zgaszonym swietle! btw. interesuje sie znajwiskiem wicca i tez poniekad dlatego mam zamilowanie do Typeow whee
ja lubie stary dobry rock/metal w wykonaniu iron maiden, dawnej metalliki... kid rocka tez lubie (ale glownie jeden kawalek z Joe C whee dzieciak jest boski)..
uhm, osobcie slucham wszystkiego mi w ucho wpadnie (glownie soundtracki --)... aczkolwiek lubie bardzo Linkin Park.. prosze mnie nie miec za rozwrzeszczana fanke Chestera, blagam. lubie, bo mam sentyment.. gralam w diablo2 namietnie zawsze z linkinami w tle i mi sie dobrze kojarzy (moja piosenka Breaking The Habit whee nie wiem czemu, wielu przyjacil mi mowilo, ze im sie kojarze z nia jak ja slysza).
btw. co sadzicie o industrialu? :3 polecam zespol geiger box! mraf! juz mnie nie ma >_>"
stronka ARTROSIS do osiagniecia TUTAJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|