Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:34 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:35 am

Eurina Vam
Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują.

eee...tak czy inaczej uwazam ze stac ich na cos wiecej niz remixy hiphopowe wlasnytch kawalkow z Jay-z'iem

Vykk

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:37 am

Vykk
Eurina Vam
Po prostu Jay-Z trpszkę im pomógł przy nagrywaniu płyty i dlatego razem współpracują.

eee...tak czy inaczej uwazam ze stac ich na cos wiecej niz remixy hiphopowe wlasnytch kawalkow z Jay-z'iem

dokładnie whee
co sądzicie o Artrosis?
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 9:40 am

Lina-san
Vykk
Eurina Vam

dokładnie whee
co sądzicie o Artrosis?
wiesz nie mialem przyjemnosci...ale z checia bym sei zapoznal i dorzucil do mojej kolekcji razz
[nie chwalac sie am 27GB w tym ok 25-26metalu XD]

Vykk

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 10:01 am

polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 10:17 am

Lina-san
polecam, nie banalne teksty , przyjemne w odbiorze acz kolwiek kazdemu według gustu blaugh

a masz jakies linki do ich stronki z mp3?chociazby do oficjalnej??

Vykk

wywlok666

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 1:41 pm

Lina-san

nie wszytsko mi sie ich podoba ..
niemniej ogolnie nie mam nic przeciwko razz

a taka Tristania ?
co o niej myslicie ?
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 3:11 pm

A co sadzicie o Disturbed??

Vykk

Raticiel

PostPosted: Sun Dec 12, 2004 12:01 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Dec 12, 2004 12:02 am

A kto słucha Mocnych Nocnych w radiu Bis??? 3nodding

Raticiel

Eurina Vam

PostPosted: Sun Dec 12, 2004 1:13 am

Raticiel

ja wole MiniMaxa. Pan puszcza tam ciekawe, rozne rzeczy.
PostPosted: Sun Dec 12, 2004 1:20 am

Eurina Vam
Raticiel

ja wole MiniMaxa. Pan puszcza tam ciekawe, rozne rzeczy.

Say what? sweatdrop a gdzie to leci...? 3nodding

Raticiel

Vykk

PostPosted: Sun Dec 12, 2004 2:05 pm

Raticiel

yay blaugh ja slucham...tylko nie siedze dlugo najwyzej do 2 bo rano do szkolki...czasem bywa ze nawet na 7.10(od srody do piatku sweatdrop )a wstawac musze ok 6....ale czasami bywa ze klade sie i slucham mocnych nocnych i wtadje rano do szkolki i w radyjku znowu slysze mocne nocne ale niestety sie jusz koncza tak wiec tylko mam okazje posluchac 2-3piosenki na pozegnanie razz sweatdrop lepsze to niz nic razz
PostPosted: Mon Dec 13, 2004 9:00 am

Vykk
Lina-san

a masz jakies linki do ich stronki z mp3?chociazby do oficjalnej??

niestety....

xxEvil-Alicexx

Hadarniel

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 6:37 pm

ekhm...

a kto zna Skinny Puppy, To/Die/For ... ? sweatdrop

albo na ten przyklad starzy dobrzy panowie z Type O Negative? cudowna zrobili piosenke do Blair Witch Project 2: Book of Shadows! "Haunted" wymiata :3. nie sluchac w nocy przy zgaszonym swietle! btw. interesuje sie znajwiskiem wicca i tez poniekad dlatego mam zamilowanie do Typeow whee

ja lubie stary dobry rock/metal w wykonaniu iron maiden, dawnej metalliki... kid rocka tez lubie (ale glownie jeden kawalek z Joe C whee dzieciak jest boski)..

uhm, osobcie slucham wszystkiego mi w ucho wpadnie (glownie soundtracki --)... aczkolwiek lubie bardzo Linkin Park.. prosze mnie nie miec za rozwrzeszczana fanke Chestera, blagam. lubie, bo mam sentyment.. gralam w diablo2 namietnie zawsze z linkinami w tle i mi sie dobrze kojarzy (moja piosenka Breaking The Habit whee nie wiem czemu, wielu przyjacil mi mowilo, ze im sie kojarze z nia jak ja slysza).

btw. co sadzicie o industrialu? :3 polecam zespol geiger box! mraf! juz mnie nie ma >_>"

stronka ARTROSIS do osiagniecia TUTAJ
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas