Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:24 am
Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol to mozesz wyjść... ja cie nie trzymam co do bielizny... uwielbiam damskie boxerki na słodziutkich soczystych dupeczkach... normalnie pała zęby wybija
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:04 pm
Kukus Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol to mozesz wyjść... ja cie nie trzymam co do bielizny... uwielbiam damskie boxerki na słodziutkich soczystych dupeczkach... normalnie pała zęby wybija ale tekst o slodkich dupeczkach mogles ominac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:19 pm
alexvandom Kukus Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol to mozesz wyjść... ja cie nie trzymam co do bielizny... uwielbiam damskie boxerki na słodziutkich soczystych dupeczkach... normalnie pała zęby wybija ale tekst o slodkich dupeczkach mogles ominac stare przeczytaj temat threadu dziewczynko...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:35 pm
opcy alexvandom Kukus Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol to mozesz wyjść... ja cie nie trzymam co do bielizny... uwielbiam damskie boxerki na słodziutkich soczystych dupeczkach... normalnie pała zęby wybija ale tekst o slodkich dupeczkach mogles ominac stare przeczytaj temat threadu dziewczynko........... Nie nazywaj mnie dziewczynka!!!! Dobra... sorry... tak mi sie powiedzialo. *Siada, obrazona za dziewczynke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:36 pm
alexvandom Nie nazywaj mnie dziewczynka!!!! Dobra... sorry... tak mi sie powiedzialo. *Siada, obrazona za dziewczynke* *idzie podciac sobie z tego powodu zyly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:43 pm
opcy alexvandom Nie nazywaj mnie dziewczynka!!!! Dobra... sorry... tak mi sie powiedzialo. *Siada, obrazona za dziewczynke* *idzie podciac sobie z tego powodu zyly* *udaje, ze nie widzi ironi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:49 pm
alexvandom opcy alexvandom Nie nazywaj mnie dziewczynka!!!! Dobra... sorry... tak mi sie powiedzialo. *Siada, obrazona za dziewczynke* *idzie podciac sobie z tego powodu zyly* *udaje, ze nie widzi ironi* no coz....... po prostu jestem niedobrym czlowiekiem........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:51 pm
Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol To mozesz postowac w innych topikach a tego nie czytac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:53 pm
Omega Sun Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol To mozesz postowac w innych topikach a tego nie czytac 3nodding ditto!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:39 pm
alexvandom opcy alexvandom Kukus Baliaur Omi ja wole fajke w lozku niz takie tematy.... coz dobra .. ale bede miala uraz na psychice .... lol to mozesz wyjść... ja cie nie trzymam co do bielizny... uwielbiam damskie boxerki na słodziutkich soczystych dupeczkach... normalnie pała zęby wybija ale tekst o slodkich dupeczkach mogles ominac stare przeczytaj temat threadu dziewczynko........... Nie nazywaj mnie dziewczynka!!!! Dobra... sorry... tak mi sie powiedzialo. *Siada, obrazona za dziewczynke* a co? masz między nogami fiutka? bo jeśli nie to jesteś dziewczynką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:01 am
temetowi wyszlo by na lepsze jak by sie nazywal Szybkie Kobiety, Piekne Samochody i Piwo xp xp xp chociaz moze zamiast samochody powinno byc heart Motocykle heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|