|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:45 pm
wszystkie dziewczyny kochaja pasztet!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:47 pm
Tu sie zgodze. Kocham pasztet. Szczegolnie drobiowy XD
...chlopcy maja kompleksy, skoro my nie potrafimy ich dowartosciowac, to sami sie musza... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:49 pm
Ibris Tu sie zgodze. Kocham pasztet. Szczegolnie drobiowy XD ...chlopcy maja kompleksy, skoro my nie potrafimy ich dowartosciowac, to sami sie musza... xp ja sie dowartosciowuje jezdzac swoim Maybachem........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:36 pm
Ibris Tu sie zgodze. Kocham pasztet. Szczegolnie drobiowy XD ...chlopcy maja kompleksy, skoro my nie potrafimy ich dowartosciowac, to sami sie musza... xp swiete słowa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:16 am
Ibris Tu sie zgodze. Kocham pasztet. Szczegolnie drobiowy XD ...chlopcy maja kompleksy, skoro my nie potrafimy ich dowartosciowac, to sami sie musza... xp A moze jak bedziesz juz u mnie to mnie troche dowartosciowujesz, hm? wink heart heart heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:22 am
stare stare stare *zalamuje sie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:02 am
Pasztet Podlaski [znany blizej jako pasztet w zoltym opakowaniu z kurczaczkiem razz ] rzadzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:38 am
Airenne Pasztet Podlaski [znany blizej jako pasztet w zoltym opakowaniu z kurczaczkiem razz ] rzadzi razz sluze pani pasztetem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:43 am
a jest pasztet szczecinski albo jakis zachodnio pomorski question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:34 am
Ibris? Marta? Gaile? XDDD co ty tu robisz? vv' Moja nierozerewalna polowka jazni :> *rzuca sie* XD Pasztet Podlaski. nie Spodlaski razz A pan ojciec_dyrektor skad ma tyle pasztetow? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:54 am
Airenne Ibris? Marta? Gaile? XDDD co ty tu robisz? vv' Moja nierozerewalna polowka jazni :> *rzuca sie* XD Pasztet Podlaski. nie Spodlaski razz A pan ojciec_dyrektor skad ma tyle pasztetow? razz musimy mowic o pasztetach? ja nie lubić domokun *zatyka nos i wyrzuca pasztet do kosza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|