|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:02 pm
Malreni Sayenita Malreni Szerintem újra kellene számoznotok a megmaradt tárgyakat. Kihúzni, amit már elvittek és újraszámozni amit még nem. Ki tudja meddig fog tartani, míg azt a pár maradék számot eltalálják. Csak egy ötlet, nem kötelező. cat_biggrin Köszi köszi. Csak tudod, ott van még kisrajczi és cryene is akiknek van még egy dobásuk. Már értesítettük őket, várjuk hogy reagáljanak. Így fair. 3nodding Oké. Nem követem, hogy mi történik itt. cat_biggrin Nem akartalak sürgetni, vagy ilyesmi. cat_3nodding Nem is vettem annak. wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Arcanum Feles generated a random number between
1 and 60 ...
15!
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:18 pm
Húsvét van, odakinn, mosolyog az ég is, Adjanak egy ezrest, mosolygok majd én is! Hi-hi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
1 and 60 ...
5!
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:23 pm
Én még kicsi vagyok, Verset ezért nem is tudok, De majd jönnek a nagyok, Aztán majd mondanak azok! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:23 pm
Arcanum Feles Húsvét van, odakinn, mosolyog az ég is, Adjanak egy ezrest, mosolygok majd én is! Hi-hi blaugh generálj új számot..ezt már elvitték
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
1 and 60 ...
49!
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:31 pm
Gratula, ajándékod egy  Hamarosan küldjük. Válassz még egy másik számot is légyszike heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pumpkin dad generated a random number between
1 and 60 ...
21!
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:42 pm
Még kiskoromban folyton ezt mondtam. biggrin
Beléptem a szobába, fellöktem a lábast, Megöntöm a lányukat, kaphatok egy százast?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
1 and 60 ...
35!
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:43 pm
Gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. Ne feledd, hogy van még egy lehetőséged.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
1 and 60 ...
41!
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:47 pm
Gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:49 pm
Sayenita Gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. heart Koszonom az ajandekokat! Es kellemes husveti unnepeket! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:50 pm
Arcanum Feles Sayenita Gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. heart Koszonom az ajandekokat! Es kellemes husveti unnepeket! :3 Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk nektek! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2014 1:51 pm
Sayenita Gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. Ne feledd, hogy van még egy lehetőséged. Mindjárt élek is vele, csak gondolkozom mi legyen. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|