|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 8:11 am
Majd lehet, hogy megpróbálok Jacket vadászni csak egyrészt még mindig nem vagyok 10.0-es (olyan 7.4 körül vagyok ha jól emlékszem), másrészt volt már régen, hogy a flash olyan szinten kiakadt, hogy szomorú fejet vágott (tényleg) xd Pedig ez a gép nem olyan laggolós, mint némelyik, amit ismerek.
A másik: a sig-emben van egy banner, ott van egy sütikkel támogatható petíció arra, hogy legyen Moonrise farkassá változós cucc, akár egyben, akár külön-külön színenként/fajtánként. (Sütizés aki nem tudná: a tavaszi Gaia megújítási ötletek fórumtopikjai külön fórumban vannak és a topikokbvan baloldalt felül adhatsz "sütit" a sütis gombra kattintva, amivel szavazol az ötletre, kifejezvén a támogatásodat az ötlet iránt.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 7:51 pm
Azt hiszem, ma túltettünk mind eddigi gyilkoláson... ez a mai igazi EPIC megmozdulás volt. Ma háromszor öltem le Jack-et, de az utolsó túltett mindenen. Buccaneer Boardwalk-on, a Kalózhajónál jelent meg Jack a társaságával. Több, mint 30 Giftbox, rengeteg Pumpkin Fluff, 5 Spirite Vase és Epic LandShark őrizte. Ki-be rohangáltunk, míg végre sikerült leölni a dobozokat. Azután, már életben tudtunk maradni és leöltük a cápát, majd a vázákat és végül Jack-et. 9 Pumpkin Gummy és egy recipe lett a jussom, de az élmény, megfizethetetlen volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 12:22 pm
A legújabb dev alert szerint ma éjfélig (lehet, hogy magyar idő szerint reggel 9-ig) tart még az event és holnap adják meg a végső cuccot, és lehet, hogy announcement is lesz róla, ha nem lesz, akkor dev alert lesz. A cuccot egy hétig lehet majd felszedni az event oldaláról itt, ahol a matricát is, és a maszkos flash mászkálóhely megint régebbi állapotban lesz, hogy még összeszedhessék az alkímia cuccokat azok, akik eddig nem tették. (Én most abban reménykedek, hogy Moonrise farkassá változós cucc lesz, már ezervalahányan szavazták rá cookieval az egyik petíciós fórumban, lásd a bannert az aláírásomban, akit érdekelne).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:13 pm
Nah tessék biggrin megkaptuk a farkas bőröket smile De csak egyszer használatos, mint egy potion
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:14 pm
napsugar Nah tessék biggrin megkaptuk a farkas bőröket smile De csak egyszer használatos, mint egy potion Ebben a szent minutumban akartam írni, hogy nem kell tovább rinyálni a farkas item-ért, de megelőztél. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:39 pm
Malreni napsugar Nah tessék biggrin megkaptuk a farkas bőröket smile De csak egyszer használatos, mint egy potion Ebben a szent minutumban akartam írni, hogy nem kell tovább rinyálni a farkas item-ért, de megelőztél. biggrin Te hogyhogy ilyen korán fent vagy? Vagy még fent vagy? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:43 pm
napsugar Nah tessék biggrin megkaptuk a farkas bőröket smile De csak egyszer használatos, mint egy potion Sőőt találtam ilyet is:  Edit: azt hiszem leesett a dolog. A gro grain-es dolgoból egyet kiválaszthatsz és ilyen hordható item lesz belőle (amúgy a farkas most olyan 200k körül mozognak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:46 pm
napsugar Malreni napsugar Nah tessék biggrin megkaptuk a farkas bőröket smile De csak egyszer használatos, mint egy potion Ebben a szent minutumban akartam írni, hogy nem kell tovább rinyálni a farkas item-ért, de megelőztél. biggrin Te hogyhogy ilyen korán fent vagy? Vagy még fent vagy? O_o Ma volt telihold, sajnos rám ilyen erős hatással van. Nem tudok aludni tőle éjjel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 1:33 am
Először nem is tudtam, hogy ebből a Gro-gain cuccból a vérfarkasok fajtái közül lehet választani. Attól féltem, hogy olyasmi mint a legtöbb RIG, hogy valami értéktelen cuccot kapok belőle, így eleinte nem mertem kibontani. Először a tartalék figuráimnál 2-őt eladtam kibontatlanul Gro-gain-ként 150-160.000 gold-ért, végül a másik 2-őt pedig kockáztatva megnéztem. Kellemesen csalódtam, csodálkozva és boldogan láttam, hogy lehet a vérfarkasok közül választani. smile Én a pirosat választottam, Obi pedig a lilát. A másik amit szintén egy másik figurámnál választottam, az a jeges vérfarkas. Azt eladtam, de a pirosat egyenlőre nem. Ám sajnos Hollywood-on, Towns-ban, tehát a mászkálós helyeken sajnos ezeknek is az a zöld téglalap hibájuk van,... confused Sajnos ez van, nyilván túléljük. Remélem azért majd előbb-utóbb kijavítják. Egyébként a vérfarkasok is majdnem ugyanannyit érnek (egyenlőre legalábbis) mint a kibontatlan Gro-gain cucc, így szerencsére nincs igazán veszteség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 2:01 am
Ahogy lestem, a legjobb a szürke, az is 235k körül mozog. Várok a kibontással, amíg valamelyik farkas meg nem üti a 300k-t, vagy az fölötti értéket. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 2:32 am
Arra várhatsz. Ha nem bontod ki, többet fog érni. Higgy nekem, nem ma kezdtem Gaia-zni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 3:25 am
És még valami: csak azok kaphatják meg a Gro Gain MAX-ot, akik részt vettek a fórum event-ben, tehát gondolom aki ebből kihagyta a mule-jait, az kevesebb farkassal/haszonnal lesz gazdagabb. Nekem ez a lila farkas nagyon tetszik, de kicsit vicces/idegesítő, hogy a green goo (zöld négyzet) glitch ellen hangyócákat vagy kis kékesfehér szárnyakat kell hozzáraknom (zöld négyzet csak flash helyes mászkálásnál van ugye).A hangyák azt az érzést keltik bennem, hogy bolhás/kezd bolhás lenni a farkas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 4:55 am
Nálam a lila volt a legértékesebb a Marketplace-en mikor néztem, akkor az 198.000 gold-ot ért a legolcsóbb darabja. Hát pedig előre nem hiszem, hogy lehet tudni biztosan, hogy mennyit fog érni, maximum csak reménykedni és figyelni lehet.
A tartalék figuráknál is, melyekkel nem voltál aktív az event-ben, azokkal is meg lehet kapni a Gro-gain cuccot Obi. Tehát az egész teljesen független az aktivitástól. Saját tapasztalatból tudom, feljebb erről is írtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 8:14 pm
Annyira futja az energiám, hogy csak pár sort írjak. Hét órát ültem a zOMG! előtt... Meg volt a finálé! Sosem volt még ennyi lény ilyen mennyiségben Buccaneer Boardwalk-on! Legalább 20 Epic LandShark vagy még több... Rengeteg Spirit Vase, BuzzKill, PapaSaw, Pumpkin Fluff és Giftbox nyüzsgött, akármerre mentünk. De, végül sikerült mindent kiirtani... Hatszor, ha jól számoltam, hatszor öltük meg Jack-et.
Holnap, pedig megnyílik Dead Man's Shadow! Szóval, készítsétek a Bloodstone Amulet-jeiteket!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2011 10:43 am
Jól értettem? A gro gain maxból kiválasztok egyet és utána az utána véglegesen az a skin marad amit választottam? Még sosem áldottam ennyire az eszem, hogy a Mule-ommal is megcsináltam az eventet biggrin egyet kinyitok és egyet meg elrakok és maaaaajd eladom twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|