|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2011 5:57 am
De jó! 4laugh Köszönöm szépen! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2011 6:17 am
Meglepett, hogy én nyertem o: nagyon szépen köszönöm! >w< téma...téma... hm. Megvan!
Az eheti téma legyen a Szerelem és azzal kapcsolatos szimbólumok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2011 10:50 am
Mackómmal emotion_bigheart  Ezt meg azért mutatom, mert a másik kedvenc képem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2011 11:08 am
De jò tèma! Um, ez a kèp tavasszal kèszült mèg ès lesifotò volt. Ez a kedvenc közös kèpem az èn cicàmmal. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2011 5:19 pm
A fene nem ér Napsi el lőtte a kedvenceimet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 5:20 am
Ennyi jelentkező nem elég ._. elbuktam a témaválasztásnál. shame on me.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 6:04 am
Ha lehet akkor Napsugar második képével indulnék biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 8:17 am
Én max romantikus tájképet tudok. Szerelmespárokat meg még nem fotóztam sweatdrop Célzottan legalábbis biztosan nem. Őt tudnám ajánlani, a címe "Light between two" (Fény a kettő között). Ha túl nagy a méret, visszavehetek belőle. És még van egy cuki családot ábrázoló szoborról fotóm, de az szerintem inkább családos, mint szerelmes. Itt megnézheti, akit érdekel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2011 9:00 am
Keserédes téma ez nekem...amiben 10 hónapja vergődöm sajnos titkos a kapcsolat,apám nem tudhat semmiről pssszt cat_ninja a nehéz eset rá enyhe kifejezés. cat_sad S mivel titok,minden bizonyítékot meg kell semmisítenem. cat_gonk De azért akad egy különleges képem...az első szál virág amit férfi valaha is adott nekem...  Bár nem egy boldog párt ábrázol,de nekem azért romantikus,szerelmes. Gondolom ilyesmivel nem lehet indulni,de legalább kicsit könnyítettem a lelkemen azzal hogy megosztottam ezt veletek. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2011 8:08 am
Tudom, tudom kicsit hamar hirdetem ki, de tanulnom is kell emo
Na, akkor az eheti nyertesek.
1. Helyezett. Lucia Borgia indoklás: Igaz, hogy homályos, de engem valahogy nagyon megfogott a kép és annak jelentése. 2. Helyezett. Himemiya Chika indoklás: Nagyon szép kép, igazán romantikus. 3. Helyezett. Napsugar és Medvelaszlo indoklás: Tetszik, hogy tükrözi mennyire szeretitek egymást. Sajnos nem tudtam dönteni, így hát mind a ketten a 3. helyre kerültetek ezáltal kettéosztom a díjat.
Lucia Borgia, átveszed a témaválasztás lehetőségét?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2011 11:33 am
Hime_Yura 3. Helyezett. Napsugar és Medvelaszlo indoklás: Tetszik, hogy tükrözi mennyire szeretitek egymást. Sajnos nem tudtam dönteni, így hát mind a ketten a 3. helyre kerültetek ezáltal kettéosztom a díjat.Édes vagy biggrin Hiába mi Medvék nagyon szeretjük a párunkat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2011 12:10 pm
Úúú nagyon szépen köszönőőőm *-* deizgi még soe csináltam ilyet..hűha 3nodding A következő téma legyen az ŐSZ Nem akarok sablonos lenni,mert évszak volt már téma,de nem szeretném ha ez kimaradna mert nagyon szép. emotion_kirakira Ráadásul ha valakinek nincs ilyen képe most szembejön vele az utcán. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 4:45 am
Én hazafele jövet ezt tudtam most kihozni magamból :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 8:38 am
Igaz, hogy az élmény tavaszi, de az ősz jut mindig eszembe a színei miatt (fakóság). Édesanyámnak és nevelő apukámnak májusban volt az esküvőjük, ahol édesanyám ezt a csokrot vitte. A végén én kaptam el. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 8:19 am
Oksi! Volfram is nevez erre. Ő az én egyik szerelmetes tündérem. A legfiatlabb a gyűjteményeben és ha jól emlékszem a 16 vagy 17. gyönyörűség. Bár azt kell, hogy mondjam, nincs jelenleg szebb nála (szerintem) . Sajnos a kép nem lett olyan jó mint amilyen lehetett volna, és a háttér sem passzol, de sajnos nem volt mit tennem mert a nyár kellős közepén lett az enyém. Azóta is várok egy megfelelő helyszínt egy jobb kép készítésére, de addig megfelelő lesz ez is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|