|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 7:22 am
Én csak ennek őrülök. Akit érdekel: C-1 Felsőfokú angol vizsgáról van szó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 10:17 am
Grat Akitta biggrin Nah itt van az én egyetlen drága, kis szőrös aranybogaram, Rozika. Nagyon kis baba. Ha majd felébred csinálok róla képet
Jah és a hab a tortán az volt ma, hogy a mai szociológia vizsgám 4es lett 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 12:06 pm
Gratula Akitta smile Nicsak a szülinapod egybeesik a névnapommal smile Felsőfokút én még nem próbáltam és én is ilyen 70-80ok;at kaptam ha jól emlékszem. Én meg ma szereztem két március végi színházjegyet úgy (BKV és loholás Deákra), hogy féltem attól, hogy elfogy mire odaérnek (elkapkodják általában).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 4:07 am
Na, gratula Obiliának és Akkita-nak is. (=
Én meg próbálok sikeresen a 2. félévben Yol teljesíteni ... =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 5:22 am
Gratula mindenkinek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 10:19 am
napsugar Íme babóca (vagyis Rozi)  De kis tündéééér. 4laugh Imádom a patkányokat. whee Annyira kis értelmes dögök, hogy az eszem megáll. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 10:34 am
Alaphangon félek a rágcsálóktól, de ha ketrecben van és színes (nem az az alap szürkés szín mint pl. egereknél meg pockoknál) akkor olyan kis imádnivalóak biggrin
Hála az égnek, még nem kaptam félévit biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 7:40 am
napsugar Íme babóca (vagyis Rozi)  De ari 4laugh Én nem félek a patkányoktól meg egyéb rágcsálóktól, csak anyám; az a plafonra is képes felmászni, ha meglát egyet. De a kisebb húgom biztos ölelgetné, akárcsak Tádét, a hörcsögünket biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 9:55 am
Ugye milyen kis cukorborsó?! Imádom, kis ördögfióka, rohangál össze-vissza, meg lopkodja a tollaimat a papírzsepit a zsebemből, és folyton nyalogatja a kezemet biggrin kis babóca 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 7:58 am
Gratuláció mindenkinek! wink Hehe, ari kis patkány. 4laugh (Én a kínai horoszkóp szerint patkány vagyok. smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 2:22 am
Nagyon édes smile Sose utáltam a patkányokat, hiába sugallta 1-2 rajzfilm (pl Susi és Tekergő de ezzel nem lehúzni akarom). sweatdrop A szelíd egészséges patkányokkal semmi bajom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 7:04 am
holnap szulinapom juhe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 5:38 am
Akkor boldog szülinapot kati!
A szelíd házi patkányokkal nekem sincs bajom, bár néha picit félek tőlük, főleg mivel szinte alig ismerem őket. Pl. a kutyákért se vagyok oda, régen féltem tőlük, sok éve már csak kicsit tartok tőlük, de nem is nagyon közeledek feléjük. Hát ja Obilia, nem lehet általánosítani minden patkányt, mert vannak szelíd házi patkányok és vannak a vadonélő utcai patkányok. Az utcaiaktól persze lehet tartani, én tartok tőlük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 8:20 am
Az enyémnek a legvadabb megmozdulása az hogy nyalogatja a kezem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|