|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:28 am
Mam pytanie. Zbieram sie za kupienie alruna's rose, ale nie mam pojecia, czy jak kupie ta 6 generacje, to wylegnie mi sie ta ostatnia czy nie ma szans i musze inwestowac w calosc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 9:02 am
lol powiecie jak tu w gaia online uleprza sie bron sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 11:08 am
tk_hermes Mam pytanie. Zbieram sie za kupienie alruna's rose, ale nie mam pojecia, czy jak kupie ta 6 generacje, to wylegnie mi sie ta ostatnia czy nie ma szans i musze inwestowac w calosc? Z własnego doświadczenia wiem, że kiedy item kończy ewolucje to po jakimś czasie każdy gen ma w sobie wszystkie generacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 11:14 am
Ajsza Mam pytanie. Kupilam sobie domek, mam kilka rzeczy do niego, przelozyłam do tej miniaturki domku klikam "Desting my home" i mi się "laduje" to do projektowania domku. Tyle, ze nic się na tym pasku ladowania nie pojawia. Dlaczego nie mogę zaprojektowac domku? PS: Czy wiecie jak mogę zaczac wyscig? Bo zgadzam się na wyzwanie(czy jakby to przetłumaczyc) i nie wiem co dalej confused wiesz z domkiem też kiedyś miałam taki problem... Ale ściągnęłam nową wersję java i działa mrgreen
Ale z wyścigiem Ci niestety nie pomogę... Chociaż to może być to samo, możesz mieć starą jave 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:19 am
Moje pytanie brzmi... Dlaczego organize inventory nigdy ale to NIGDY nie działa? Ja sobie mogę układać wszystko nawet i 3 godziny a i tak nie daje to żadnego efektu... Czemu tak jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 3:43 pm
hmm biggrin a jak to jest z różnego rodzaju giftboxami? czy ktoś wie co możemy w nich znaleźć po otworzeniu? Dostałam od moich rybek Fluff Box, ale nie wiem czy bardziej mi sie opłaca otworzyć i sprawdzić czy sprzedać w markecie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:55 am
juz ze wszystkim mam problem.... skittles world: ładuje mi sie lista pokoi, wybieram i pokazuje mi sie "Note: Town Server Code: Joining Server Failed System Message: Try reloading Gaia Towns. Report this if it fails the second time." to samo przy hollywood. przy slotsach: cannot connect to the game server... co jest? od kilku dni proboje, po kika razy, w roznych porach dnia... chcialabym sie pobawic troche, ktos wie o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 2:34 am
Czy ktoś może mi wyjaśnić działanie nowych sklepów? Czyżby nie było funkcji sprzedawania własnych itemów? A może to tylko ja tego nigdzie nie moge znaleźć... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:07 am
Oookej już sie zorientowałam, że teraz sprzedaż odbywa się w inventory whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 2:39 am
POMOCY!!Jak moja kuzynka chce sie zalogowac, to wyswietla jej sie napis : Critical Error
Error: Your account has been blocked. Please e-mail inquiry for further info.
© Copyright 2003 - 2009 Gaia Interactive, Inc. All Rights Reserved.
------------------------------------------------------------------------------------------ Co mamy z tym robic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 5:53 am
Dodam jeszcze, ze ona nawet nie umie wejsc na forum i nie mogla nic przeskrobac.Jak sie ju nie da odzyskac jej konta, to chociaz napiszcie co sie stalo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 6:19 am
Jak założyc swoje forum na gai ( to się chyba topic nazywa..)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:47 pm
natusiaaa POMOCY!! Jak moja kuzynka chce sie zalogowac, to wyswietla jej sie napis : Critical Error Error: Your account has been blocked. Please e-mail inquiry for further info. © Copyright 2003 - 2009 Gaia Interactive, Inc. All Rights Reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------ Co mamy z tym robic?? Powinna napisać do moderatorów gai i zapytać. Bana można dostać za różne dziwne rzeczy- zbyt częste odświeżanie strony, oszukiwanie w grach albo może ma po prostu zablokowane konto tylko na swoim IP, bo źle wpisywała hasło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 10:48 pm
Mistery Enigma Jak założyc swoje forum na gai ( to się chyba topic nazywa..)? wchodzisz na forum klikasz guzik "new topic"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|