|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 8:13 am
Én abszolút vevő lennék a PUCÉR SHAROAN-ra.............. 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding cool cool cool whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 10:58 am
Token-re vevő vagyok, lehetőleg darabját 1 arany alatti áron. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 1:51 pm
Vásárolja valamit Sharoan-tól és megkapod pucéran. De, ezt előre le kell szögeznem, hogy Sharoan, már vagy egy éve él együtt egy Kenny Sorow nevű fiúval...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 6:07 am
Mély barátságban van Kenny-vel. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 7:48 am
A Kenny-ben van mélyen jobb kifejezés... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 11:40 am
Szóval Kenny a lány ebben a kapcsolatban. razz (Gondolhattam volna! lol )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 11:41 am
Bocsi, de nem vagyok vevő grupira.............na jó megelégszem egy pucér Mallal is................ rolleyes rolleyes whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 11:53 am
Sosem csatlakozom grupiba vagy duettbe én csak figyelni szeretek. rofl Nem igaz csak hülyéskedek, nem vagyok perverz, jó kislány vagyok. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 12:29 pm
bibortetu Token-re vevő vagyok, lehetőleg darabját 1 arany alatti áron. pirate Esetleg 400 ticket nem kéne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 1:17 pm
Nazgoor bibortetu Token-re vevő vagyok, lehetőleg darabját 1 arany alatti áron. pirate Esetleg 400 ticket nem kéne?? Inkább token kéne...abból élek. Malreni szerintem vevő lenne a ticketedre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 7:55 am
Ticketet, nagymennyiségben, bármikor átveszek 1,75 - 2 aragy per darab értékben. A kedvemtől függ, éppen mennyit adok érte.
Bíbor: Amúgy, Sharoan aktív és passzív egyszerre. Annyira szeret adni, mint kapni.
Panda: Már, készült rólam meztelen rajt. A profilomon meg is tekintheted. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 11:02 am
Semmi, csak nyugtáztam, hogy jól gondoltam az elején. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 9:01 am
Pandasin Én abszolút vevő lennék a PUCÉR SHAROAN-ra.............. 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding cool cool cool whee whee whee Annak ára, hogy megkapj pucéran, annyi, hogy vásárolsz a boltomból! Csupán ennyi. Apropó bolt! Frenetikusan nagy választékben érkeztek új tárgyak! Nagy mennyiségben! Valentínnapi itemek, új quest itemek és rengetek Kitty Slippers! Halloween 2k7 szett, Christmas 2k7 szett, amíg a készlet tart! Külön-külön és egyben is megvehető! Minden kedves vásárlóját várja az SCS (Sharoan's Cheap $h!ts!)(Sosem elég az ön-promóból!)Edit: Naruto Kunai olcsón nagy mennyiségben most eladó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|