|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2010 8:45 pm
For me:
North America: United States (although I'm not the biggest fan, my friends and some of my family live here, so...) South America: Argentina Europe: Italy Africa: Morocco Asia: India Australia/Oceania: Australia And of course, in Antarctica I'd build a tiny but comfortable igloo and live amongst the penguins rolleyes
What about you all? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2010 9:49 pm
North America: Guess I'd live in the U.S. Well, I already live here... o.e; I'd move to San Francisco or New York. South America: Argentina or El Salvador. I have family in Argentina, and my mom's from El Salvador. Europe: Romania! Or England... xP London <3 TURKEY. Yup, Turkey. I'ma move to Istanbul. Africa: Egypt!!! 8D Asia: Japan or India. >w< Australia/Oceania: New Zealand. x3 Or Fiji, if that counts!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Henneth Annun Vice Captain
|
Posted: Fri Aug 06, 2010 9:57 pm
North America: America. (Sorry Canada, but I like the USA's historic sites better.) This one doesn't matter though, I got dual citizenship, I'm covered.
South America: Argentina
Europe: I can't decide...either the UK, Germany, Austria, or Sweden.
Asia: South Korea
Africa: Tanzania or South Africa
Oceania: New Zealand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2010 11:34 pm
North America: the US Europe: Ireland, UK, or Finland Asia: South Korea, Taiwan, or Japan South America: Argentina or Chile, I guess. Australia/Oceania: New Zealand Africa: I don't know...South Africa, I guess?
I wouldn't want to ever live in South America or Africa, though. |D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 12:51 am
North America: Canada Europe: France or anywhere in Scandinavia, though pretty much anywhere in Western Europe would be amazing. Asia: Japan South America: No idea Australia/Oceania: Australia Africa: Dunno... South Africa I suppose
I'm like Soprano Mochi Kitty, I wouldn't wanna live in S.A. or Africa. Too hot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 5:15 am
North America: United States. Europe: Italy or Ireland. Asia: India. Africa: South Africa, I guess. Australia/Oceania: Australia. South America: Argentina. Antarctica: Somewhere warm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 6:34 am
North America: Costa Rica Europe: Italy Asia: Japan Africa: South Africa I guess Australia/Oceania: Australia South America: Argentina Antarctica: I'd rather die than live there D<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 7:06 am
North America: Barbados Europe: Italy Oceania: Australia Asia: Philippines South America: Brazil Africa: Canary Islands (Is it part of Africa?) 0,o Antarctica: No. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Call Me Apple Vice Captain
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 8:18 am
North America: Canada South America: Costa Rica Europe: UK Africa: South Africa Asia: Pakistan Australia/Oceania: New Zealand Antarctica: I guess in an Igloo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 8:40 am
North America: Canada South America: Columbia Europe: England Africa: South Africa Asia: Japan Australia/Oceania: New Zealand Antarctica: Antarctica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 8:47 am
North America: Canada or USA South America: Columbia Or Brazil Europe: France or Sweden or Finland Africa: Gambia Asia: South Korea Middle East( I know it's a Part of Asia But ...) :United Arab Emirates or Turkey. Australia/Oceania: Australia Antarctica: Antarctica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 10:16 am
North America: U.S. South America: I dunno...Chile? Europe: England or Ireland Asia: Japan or South Korea Australia/Oceania: New Zealand Africa: South Africa. I don't know. I don't know my Africa geography. Antartica: who the heck lives here besides researchers and penguins/polar bears (depending on which pole you're at)? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 2:40 pm
Kanashii Sakura Uta South America: I dunno...Chile? DO IT!!! CHILE IS AN AWESOME COUNTRY AND HAS EVERYTHING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.> I'm not biased or anything . . . North America: USA (New York, LA, Las Vegas . . . one of those areas) South America: Chile, Argentina (Buenos Aires for sure!) or Colombia (Bogota) or perhaps even Ecuador . . . (These are in order) Europe: Italy, Spain, Denmark, England, Malta, France, Greece . . . one of those places . . . there are just so many countries Africa: Madagascar Asia: Thailand, Japan, China, Philippines . . . Think that is it. Again, in order. Australia/Oceania: New Zealand Antarctica: In the Chilean section. >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 4:01 pm
North America: Canada South America: Argentina Europe: England Africa: South Africa Asia: Russia Australia/Oceania: Australia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2010 4:03 pm
Henneth Annun North America: America. (Sorry Canada, but I like the USA's historic sites better.) This one doesn't matter though, I got dual citizenship, I'm covered. South America: Argentina Europe: I can't decide...either the UK, Germany, Austria, or Sweden. Asia: South Korea Africa: Tanzania or South Africa Oceania: New Zealand DUAL CITIZENSHIP? REALLY? YOU ARE LIVING MY LIFE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|