Welcome to Gaia! ::

(((Sango-Maho)))
xd

XD

Fashionable Bloodsucker

cute artsies ^^
Acidic Rozez
cute artsies ^^

Aww thank you <3

Sweet Singing

(((Sango-Maho)))
o fu >.> nic mi o tym nie mów... albo Deathnote D: to samo! Ja widziałam beznadziejne rysunki co miały 4 razy więcej favów niż moje np, bo był na nich L ... matko >.> żal.pl
no i Ci wytykający... sad

i jeszcze co zauważyłyśmy (kilka osób, każda osobno zresztą xD) że wystarczy jak niektórzy sobie wyrobią na początku że ładne rysunki wstawiają to potem mogą wstawiać jakiś szit a i tak wszyscy że oh i ah >____>#

Fashionable Bloodsucker

You're welcome ^^

Fashionable Bloodsucker

thank you for the compliment!! ^^
Oooh i really like them >w<
U're talented ^______^

Fashionable Bloodsucker

so are you ^^
Thanks X3
But seriously... ur arts are better >w<
i mean... you're better in photoshop work >w<

Fashionable Bloodsucker

I look at a lot of tutorials on DA. xP they do help a lot actually! I take bits and pieces of each tutoial and try to put my own spin on it -nods- ^^

5,750 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Forum Sophomore 300
Lady Ignea
(((Sango-Maho)))
o fu >.> nic mi o tym nie mów... albo Deathnote D: to samo! Ja widziałam beznadziejne rysunki co miały 4 razy więcej favów niż moje np, bo był na nich L ... matko >.> żal.pl
no i Ci wytykający... sad

i jeszcze co zauważyłyśmy (kilka osób, każda osobno zresztą xD) że wystarczy jak niektórzy sobie wyrobią na początku że ładne rysunki wstawiają to potem mogą wstawiać jakiś szit a i tak wszyscy że oh i ah >____>#

spoko ja też zauważyłam, masakra, człowiek może sie starać niewiadomo jak na jakieś marne 10 favów, a moja kumpela dała jakiś szkic nawet nie dopracowany i co? powyżej 100 favów >.>
Oh i see ^^
You're right...
Um... how long it taking you to draw one art ? XD

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out