Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 145 comments

misto713's avatar

Report | 11/07/2009 12:00 pm

misto713

oki, dik smile
sorry, ale ja uz musim koncit :/ este zaver tej seminarky a potom som tak unavena e asi idem spat crying
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:52 am

misto713

nasla som na ffn samvimes, ale to co spominas tam nikde nie je. posles mi link, please?
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:45 am

misto713

naaahodou razz skus Kiss or Kill od Mortalus na ffn. je to harry/riddle, nakoniec sa voldemort pokusi zabit riddla a je to trochu zamotane, ale inak velmi dobre citanie. wink
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:41 am

misto713

hmmm... nejako to neviem najst. to hd_career, myslim. a ze to nie je harry/malfoy? asi jediny pairing ktory vazne nemam rada. a to uz som vydrzala aj zopar harry/voldemort a harry/tom riddle.
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:30 am

misto713

ja uz som prestala byt vyberava. citam vsetko co je aspon trochu dobre (a mam problem najst aspon nieco :/ uz ma nebavia jednorazovky a prilis kratke veci). pacilo sa mi aj harry/marcus flint, citala som jedno kde mal celkom pekny vztah s millicent bulstrodovou (ale uz si nepamatam ako sa to volalo)... myslim ze pairing nebude problem. dik za linky wink dokonca som pretrpela aj jedno H/D, a to malfoyovcov celkovo neznasam. som na tom spatne, zavisla a bez davky biggrin
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:16 am

misto713

hm, o tom som ani nepocula... a nanowrimo? kde sa da k tomu dostat? dufam ze sa da tie veci precitat, ked budu hotove. citala som uz zpar o ktorych napisali autori do svojich profilov ze boli na tento projekt a boli slusne.
ja som celkovo tak trochu mimo diania vo fandome. tak vela roboty a tak malo casu...
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 11:09 am

misto713

Vzdy najdem nieco nove ... biggrin hlavne cez borgin and burkes, takmer vzdy odporucia nieco co som este necitala. teraz ma pochytili crossovery - zacala som citat jeden HP/Devil May Cry, aj ked som to ani nevidela ani nehrala, vergil je aj tak super. vola sa to dark defense: http://www.fanfiction.net/s/5283776/1/ celkom haluz. a mam rozcitane sunset over britain - kvalita mierne nad priemer, ale dobre sa na tom da zabit cas... ak teda nejaky mam :/
misto713's avatar

Report | 11/07/2009 10:54 am

misto713

tak... pracovne :/ do pondelka mam vypracovat teoreticky zaklad na projekt, plus odovzdat seminarku, dopracovat databazu a zacat pracovat na druhej... a to je len na pondelok crying Som z toho na nervy.
a ty? ako ide zivot? dlho som ta tu nevidela wink
Domiera's avatar

Report | 10/30/2009 1:12 pm

Domiera

pretty
Hiekomi's avatar

Report | 06/09/2009 5:05 pm

Hiekomi

Hey,
This was a long time ago... but you commented on my discussion with various arrogant wiccans in the ED. I just wanted to say thanks for the kind words; I felt totally attacked during that whole.. argument. It was patently ridiculous.
As of ..a while ago, I've decided I'm "Eclectic Pagan" instead of Wiccan.. there's too much controversy and idiocy surrounding certain groups of wicca.. But anyways, thanks again. biggrin
myako_kaito's avatar

Report | 04/23/2009 4:19 am

myako_kaito

st bez pribehu nie je ono... ale co uz, uznavam ze je to asi moc velky romantak. len skoda ze ta zenska nezstala s fantomom, ten mal aspon zmysel pre humor (aj ked vo filme toho vela vidiet nebolo :/). nevadi, aj tak mam uz skoro vsetko co som nasla precitane (aspn to co stoji za to). asi by som si mala hladat novy fandom...
myako_kaito's avatar

Report | 04/22/2009 12:39 pm

myako_kaito

hmmmm... to vyzera celkom slusne. mrknem sa na to, ak prezijem zajtrajsiu pisomku crying . inak, fantoma opery si mozes pozriet aj film, ten nebol az tak spatny, trochu privela spievania, ale ak prezijes ten vreskot tej rysavky na zaciatku, tak je to celkom dobre. a fantom je tam naozaj sexi.
myako_kaito's avatar

Report | 04/21/2009 11:44 am

myako_kaito

statnice este netusim kedy budu, este tu pracu musim odovzdat zviazanu a to mi povedia az vtedy. dnes som to dala zviazat, zajtra to bude ze vraj hotove. dufajme.

nie som sice alergik, ale krasne pocasie nevychutnavam. od operacie mam celu imunitu v keli a ked ma len ovanie hned som nemocna. nic prijemne. a vcera som hodila na blog konecne nieco nove, aby sa nepovedalo, ze som mrtva ci co. sice mi to trvalo dlho, ale co uz redface .

len ma v poslednej dobe prestava bavit potter a zakusla som sa do fantoma opery. videla si film, pripadne citala knihu? erik je zlaty, aj ked je vrah (to znelo priserne, ze?) a s raoulom sa k sebe dokonale hodia. uz len nejako odstranit mary sue christine a vsetko bude ok smile alebo aspon odstranit christine a dat na scenu nejaku poriadnu babu, nie hento male pojasene motovidlo. ach jo, len toho nie je napisane az tak vela. nevies nahodou, kde by som nasla viac? na fanfiction.net ani adultfanfiction nic riadne nie je a ak je tak nie je ukoncene crying hodil by sa nejaky riadny slash archiv (mlsky, mlsky).
myako_kaito's avatar

Report | 04/20/2009 2:02 pm

myako_kaito

taaak a bakalarku som napisala dokopy za tyzden aj pol spolu s opravami od skolitela. som sialena, ze? redface ale co uz, snad ma nezastrelis... dufam. este spravit tie ulohy do stvrtka a naucit sa na test na povinny predmet a nechat si zviazat bakalarku a... no, vesele, ze? ako sa mas ty? nieco nove?
alianthus's avatar

Report | 03/26/2009 4:33 pm

alianthus

iam singiiiiiing in the rain...
myako_kaito's avatar

Report | 03/20/2009 12:42 am

myako_kaito

seme je vzdy ten co je aspon o jeden milimeter vyssi razz snaaad by si predsa po nich nechcela aby seme bol ten nizsi, to by predsa ta zenska co to kresli nevydrzala, take veci sa nerobia, naspodu musi vzdy byt ten nizsi, to je yaoi pravidlo c.1 (aspon pre tieto shitne vecicky, dobre to lezie na nervy). obaja mozu byt zlatucke deticky, ale vyssi a starsi je vzdy seme. ale taketo veci som uz prestala citat, ked uz tak radsej nieco poriadne. najradsej mam naono bohra, u tej zenskej nikdy nevies co mas cakat. wink
mimochodom, spravila som seminarku aj s prezentaciou za jeden den (sama by som si za to nedala ani polovicu bodov, ale kedze som sa naucila dobre prezentovat, este ma za to vyucujuca aj pochvalila). teraz este spravit desat uloh co nam dala a mozem sa pustit do bakalarky wink
myako_kaito's avatar

Report | 03/18/2009 10:29 pm

myako_kaito

nie, editorovi sa to asi pacilo... razz ten azuritek - pred nejakym casom som ti posielala taky clanok od taylor o yaoi, ake blboviny tam casto pisu. bol tam jeden ten obrazok takeho straaaasne sladuckeho chlapceka so zajacimi uskami ako si zmoli oci asi zo spanku. vedla toho napisala "rejpnete nekdo tu vec" a pod tym bolo ze kralicek azuritek. ved vies, ked ti daju tak priiiserne sladuckeho chlapa ze je ti z toho spatne. a este horsie je ked ti tam takych daju dvoch...
myako_kaito's avatar

Report | 03/17/2009 12:45 pm

myako_kaito

a nie je to tak? presne taketo veci vidim vo velkej cast ffn. este viac ma nastve ak vidim ako sa niekto pokusa napisat nieco vlastne a este presne nepochopil ze pise o dvoch CHLAPOCH a nie o chlapovi a zene (alebo este horsie, o dvoch zenach - pamatas na kralicka azurita? bleee). ak chcem slash tak poriadny slash, ak hetero tak hetero - a este ani tam neuznavam slabucke a tichucke chudinky, na chlapovi to znesiem este menej. yuri sice necitam, ale ak by som na nieco take mala naladu tak by ma "muzatka" dobre nastvala. to tam predsa nepatri, nie?

co sa tyka platenia - paci sa mi ze davaju casto ako ukazku niekolko kapitol zadarmo. ked kupujem knihu tak vlastne idem naslepo alebo podla toho co mi kto o tom povedal. takto aspon vidim ze je to s**t na prvy pohlad a nemusim na to minat peniaze. mohli by nieco podobne spravit aj na knihy (ak este nie je, ja som posledna kto o tom bude vediet, cez net nenakupujem smile ).
myako_kaito's avatar

Report | 03/17/2009 11:51 am

myako_kaito

XD ano, videla som aj ja nejake podobne hovadinky na nete... na adultfanfiction na nieco take raz bola reklama, tak som klikla. boli tam nejake kapitolky zadarmo (kazde na co som sa pozrela ma prestalo bavit po asi jednej strane textu a to uz je co povedat, ja takmer vzdy novym veciam dam sancu) a potom za to chcela holka aby jej ludia platili... reku, ak sa jej to oplati... a uz len tie obsahy pribehov boli otrasne.

btw, tieto prerabky klasickych zenskych romanov na slash nemam prave v laske. ak si chcem precitat o tom ako nejaky prestraseny rozkosny chlapcek je uneseny piratmi a robi si nanho chutky vysoky sarmantny piratsky kapitan, tak to si radsej precitam to iste len ovela lepsie napisane so zenou a kapitanom :/ ci uz tam dole ma gule alebo nie taky velky rozdiel nespravi ked je povahou uplna fiflenka.
myako_kaito's avatar

Report | 03/17/2009 12:22 am

myako_kaito

teraz bola na gaia nejaka akcia ked ti booty grab daval dva krat viac goldov nez obvykle, inak sa tu nic nedeje. ale toto bola dobra akcia. pekne som si zarobila wink nasla som si zopar fakt dobrych akvariek a spehovala kedy zasvietia a zarobila okolo tridsat tisic za 5 dni a to som sa ani nijako velmi nesnazila. mimochodom, tie skittles co im tu stale robia reklamu - este by bolo pekne keby sa dali kupit aj u nas, nie?
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games
Play with GCash
Play with Platinum