Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 299 comments

Catoxicated's avatar

Report | 11/07/2010 7:02 pm

Catoxicated

send this comment to 10 people then press f5 and you will receive 10,000 gold!
snowing princess's avatar

Report | 09/16/2010 7:56 am

snowing princess

▒▒▒▓▓
▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓
▒▓▓▓▓▓▓░░░▓
▒▓░░░░▓░░░░▓
▓░░░░░░▓░▓░▓
▓░░░░░░▓░░░▓
▓░░▓░░░▓▓▓▓
▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓
▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓
▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓
▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓
▒▒▓▒▒▒▒▒▓
hoshio_akari's avatar

Report | 12/17/2009 1:25 am

hoshio_akari

kejap yer...
nntikngah beri adiah
princess_ang3l_cute's avatar

Report | 12/11/2009 7:40 am

princess_ang3l_cute

Adakah anda masih ingat lagi??

"Akan sentiasa ada segolongan dari umatku yang menegakkan kebenaran dan berjuang menentang musuh mereka. Barang siapa yang cuba menghampakan mereka tidak sekali-kali akan dapat melukakan mereka, mahupun oleh kesusahan yang menimpa mereka, sehingga datang keputusan ALLAH dan mereka berdoa akan tetap sedemikian ,maka sahabat bertanya, Ya Rasulullah, di manakah mereka ini? Bginda berkata; Mereka berada di Baitul Maqdis dan di sekiter Baitul Maqdis."

Hadis Riwayat al-Tabarani


Mari kita bersama-sama menegakkan ISLAM!!!

ALLAH HUAKBAR!!! ALLAH HUAKBAR!!! ALLAH HUAKBAR!!!
princess_ang3l_cute's avatar

Report | 11/25/2009 8:23 pm

princess_ang3l_cute

owh.. heart
princess_ang3l_cute's avatar

Report | 11/22/2009 7:20 am

princess_ang3l_cute

kakak fawza, kalau kakak fawza nak tau, kakak maira dah hantar dah comment ni tau.. penuh ruang komen kiter.. tp kiter ckp mcm ni bkn sebab nak marah ek.. sorry kalau kamu ingat kiter ek.. heart
maira-love-you's avatar

Report | 11/20/2009 5:31 am

maira-love-you

Aku ada pasangan hidup sendiri....

Bila seronok, aku cari....pasanganku
Bila sedih, aku cari....Mak
Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....Mak
Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....Emakku
Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....Mak
Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"
Selalu.. aku ingat pasanganku
Selalu.. Mak ingat kat aku
Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon Mak
Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk Emak
Renungkan:
"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja...
bolehkah kau kirim wang untuk Mak?
Mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".

Berderai air mata jika kita mendengarnya.​.​.​.​.​.​.​.​

Tapi kalau Mak sudah tiada..........
MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....



Berapa ramai yang sanggup menyuapkan ibunya....
berapa ramai yang sanggup mencuci muntah ibunya.....
berapa ramai yang sanggup. mengantikan lampin ibunya.....
berapa ramai yang sanggup..... membersihkan najis ibunya.......
berapa ramai yang sanggup....... membuang ulat dan membersihkan luka kudis ibunya....
berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.....

Dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......


"Jika kamu menyayangi ibumu, "forward"kanlah Email ini kepada sahabat- sahabat anda.

§ 1 orang : Kamu tidak sayangkan ibumu
§ 2-4 orang : Kamu sayang ibumu
§ 5-9 orang : Bagus! Sayang jugak kamu kepada Ibumu
§ 10/lebih : Syabas!Kamu akan disayangi Ibumu


SAYANGILAH IBU ANDA SEPERTIMANA DIA MEYAYANGI ANDA ........................
princess inia _sakura's avatar

Report | 10/23/2009 8:37 am

princess inia _sakura

it seems that for so l0ng time i haven't see you...
but...
still we are really close to each others..
btw, hi my little lovely cousin...
whats up??
kanna inugami's avatar

Report | 10/17/2009 8:03 am

kanna inugami

pretty good,except this girl wont leave me alone about doneting her.
kanna inugami's avatar

Report | 10/16/2009 4:30 am

kanna inugami

so how r u?
kanna inugami's avatar

Report | 10/16/2009 2:18 am

kanna inugami

srry u were on my friend list and i wanted to say hi.
maira-love-you's avatar

Report | 10/16/2009 12:51 am

maira-love-you

hye foza...!!!
dah lame x jumpe...XD
kanna inugami's avatar

Report | 10/11/2009 3:49 am

kanna inugami

hi.
princess_ang3l_cute's avatar

Report | 10/04/2009 1:53 am

princess_ang3l_cute

kakak fawza, ape maksud uly yg bananamonkey0294 comment tu...??? confused
princess_ang3l_cute's avatar

Report | 10/02/2009 9:11 am

princess_ang3l_cute

kakak fawza, asyik tuka name je.. nasib baik skrg boleh coment tau.. kalau tidak malas kite nak hanta p tu.. eh.. awak ade dapat gold lotto x??
maira-love-you's avatar

Report | 10/02/2009 1:01 am

maira-love-you

owh...
baru taw..
maira-love-you's avatar

Report | 09/27/2009 9:01 pm

maira-love-you

fawza,
pe mksd k-gurlz tu??
kat myspace pon fawza ltk cam tu..
hoshio_akari's avatar

Report | 09/26/2009 10:46 pm

hoshio_akari

hello kak fawza kngah dah tukar image
milk_t3ddy's avatar

Report | 09/16/2009 9:13 pm

milk_t3ddy

hmpr 2k dah.....(k tu ribu)
Alex Tycoon's avatar

Report | 09/12/2009 3:32 am

Alex Tycoon

yah so much hehehe if u want to delete me delete me cuz hate muslim. but dont be angry to me.
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum