Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Report This Entry Subscribe to this Journal
Please enter your journal title here
Det är mitt i sommaren, och Anna har precis börjat sin andra vecka på semester, är tiden runt tre gånger och det är varmt ute. Hon har just kommit hem från stranden, känsla av att hon var tvungen att ta en dusch för att hon har varit sola hela dagen.

Hon duschar tillräckligt länge för att få bort all doft av solen, känner hon sig extra kåt idag och smeker sig själv lite medan hon duschar. Anna tar hjälp av munstycket och börjar känna sig riktigt upphetsad, hon smeker klitoris och hon känner att hon börjar närma sig orgasm. Hon går på och känner att det bränner i hela underlivet och lät orgasmen skölja över henne.

Hon tar på sin ljusa gula sommarklänning och sätta upp det ljusa håret i en lång tofs. Att sätta undan lite i lägenheten och börjar packa maten i picknickkorgen. Eftersom hon är på så bra humör idag, hon vill överraska sin pojkvän när han kommer hem, kommer de att åka ut till den avlägsna bryggan vid sjön och ha en mysig picknick. Anna packa också din baddräkt och handduk motsatsen, hon vet att hennes pojkvän älskar små överraskningar.

När det är 04:00 så Marcus kommer hem.

- Älskling, jag har en överraskning till dig.

- Vad kul, vad ska vi göra?

- Jag säger inte, men vi kommer att åka någonstans.

Marcus tittar på Anna och ler, han älskar det när hon är garvade och har klänningen, han tror att hon är så sexig när hon visar så mycket hud.

Solen skiner utanför och det är en perfekt dag för att ha en picknick och nere vid sjön, det är så vackert. Det tar en halvtimme för Anna och Marcus att cykla till sjön och när de anländer de märker att deras glädje över att det inte finns någon annan där.

Anna packa korgen och ger Marcus ett glas vin. Han smeker henne lätt rumpa och Anna börjar bli upphetsad igen. De sitter ner på filten och Anna ser bula i Marcus byxor, hon böja över och ge honom en lång kyss. De börjar kyssas intensivt och Marcus händer arbeta sig in under Annas klänning, eftersom hon inte hade några trosor på sig själv att han märkte ganska snabbt att hon är dyblöt. Anna moans att enkelt och säger att hon vill smaka på hans hårda kuk.

Nu är de så glada att de inte tänker på att det kan finnas någon som ser dem, de är så inne i sitt så att de inte bryr sig.

Anna går ner och börjar suga hans hårda kuk, stönar han och Anna känner att han blir hårdare och hårdare. Hon suger långsamt och nu Marcus kan inte låta bli att stöna högre. Hon fortsätter att suga, men hon börjar långsamt öka hastigheten, säger Marcus att han vill slicka hennes våta fitta, men hon slutar inte suga. Anna suger tills hon märker att han är nära att komma, när hon lägger sig på filten och säger att han ska slicka henne.

Marcus gör som han blir tillsagd och går ner på henne, hon är blötare än vanligt och han springer in två fingrar i henne medan han slickar hennes fitta. Anna moans högt och bara sedan gå en motorbåt förbi och det gör dem ännu mer upphetsad.

Marcus satte på henne, och kör sakta in sin hårda kuk i henne. Anna är nära att få precis som han kör den till henne, men hon försöker att stanna. Han ökar tempot och de är båda nära att komma nu. De står upp och Anna lutar sig framåt så att han kan ta henne bakifrån, knullar han henne hårt medan han smeker hennes klitoris, Anna vet hur nära hon är att komma och be honom att öka takten ännu mer. När han gör det, kommer hon i en stor orgasm, skriker bara ut sin kåthet.

Anna går ner och suger Marcus stora kuk tills han sprutar över hennes bröst.

De satt på filten och ler mot varandra, de skrattar åt hela händelsen och bestämmer sig för att ta ett svalkande dopp.

Det var inte sista gången de gick på utflykt tillsammans ändå.

momentouslexico41
Community Member
 • 09/07/14 to 08/31/14 (1)
 • 08/31/14 to 08/24/14 (2)
 • 08/17/14 to 08/10/14 (4) •  
   
  Manage Your Items
  Other Stuff
  Get GCash
  Offers
  Get Items
  More Items
  Where Everyone Hangs Out
  Other Community Areas
  Virtual Spaces
  Fun Stuff
  Gaia's Games
  Play with GCash
  Play with Platinum

  Customize your own avatar now!

  Join Now

  Have an account? Login Now!