|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 12:26 pm
Najlepszy jest Dir En Grey, a jak ktoś tak nie uważa, ten sucks dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:13 pm
wtf? eek eek eek *umarla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:37 pm
ale jaja rofl rofl rofl
187. Myslovitz xd widac, kto nam robi karierę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:41 pm
placebo rzadzi..i fall out'ci xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:05 am
co prawda moi ukochani 30 Seconds To Mars sa na drugim ale nie moge przebolec ze TH wygrali U___U co za debile. 102. Breaking Benjamin 137. Lostprophets >____< serce mnie boli *chwyta sie za nogę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:23 am
OMG!!!! De'Bill i jego geje na pierwszym miejscu NIEEEE!!!!! Ukoffany 30 Seconds To Mars przegrało z tymi patafianami....porażka crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:56 am
no niiieeee...kultowe zespoły jak Pink Floyd, Radiohead na tak odległych miejscach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:18 am
ludzie sie nie znaja na muzyce i tyle..._-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:35 am
Maris274 ludzie sie nie znaja na muzyce i tyle..._-_ Popieram, jak można lubić Tokio Fotel i De'Bill'a crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 2:59 am
w pierwszej 10-tce poza 2 to wszystkie kapele są takie... przereklamowane? Osobiście nie znoszę Tokio Hotel, dlatego jestem przekonana, że o wygranej nie zadecydowała ich "muzyka" a liczba fanek, które codziennie głosowały :/ A czemu te kultowe zespoły nie są wyżej? Bo ich fani i tak wiedzą, że to one są tak naprawdę najlepsze więc nie ma co się bawić w takie głupkowate głosowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 3:55 am
Na czwartym miejscu widze Westlife. Chodzi o TEN Westlife? burning_eyes Backstreet Boys tez podejrzanie wysoko, zwlaszcza jak na nieistniejacy "zespol" (czy ktorys z nich umial w ogole na czyms grac???). Avril Lavigne - to ci dopiero zespol. Jednoosobowy. mrgreen Pozycji jedenastej w ogole z niczym nie kojarze.
Super!
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 3:58 am
CO!? eek Muse na 34 miejscu? a jakieś głupie pedałki z Tokio Hotel na pierwszym? no kurnia! Muse KoRn'a przebił... ludzie, armagrdon nadchodzi, ja wam mówię stare
... niieee... nie mogę tego przeboleć... RHCP, BFS, Slipknot, KoRn, Nirvana i inne... no, IRON MAIDEN na 85!?
uh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 4:01 am
Zimtca Na czwartym miejscu widze Westlife. Chodzi o TEN Westlife? burning_eyes Backstreet Boys tez podejrzanie wysoko, zwlaszcza jak na nieistniejacy "zespol" (czy ktorys z nich umial w ogole na czyms grac???). Avril Lavigne - to ci dopiero zespol. Jednoosobowy. mrgreen Pozycji jedenastej w ogole z niczym nie kojarze. Super! rofl Ty weź przestań... na drzewo z nimi! na drzewo normalnie pa-ra-no-ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 4:50 am
wicked que.en CO!? eek Muse na 34 miejscu? a jakieś głupie pedałki z Tokio Hotel na pierwszym? no kurnia! Muse KoRn'a przebił... ludzie, armagrdon nadchodzi, ja wam mówię stare
... niieee... nie mogę tego przeboleć... RHCP, BFS, Slipknot, KoRn, Nirvana i inne... no, IRON MAIDEN na 85!?
uh crying My nic nie mozemy zrobic na takie glosy, bo to nie jest konkurs najlepszych zespolow, tylko najbardziej popularnych zespolow, BO PRZECIEZ KAZDY WIE ZE RHCP,IRON MAIDEN, GUNS N' ROSES, METALLICA TO KLASYKA I TO TE ZESPOLY BEDA SLUCHANE JESZCZE DLUGI CZAS, A tokio hotel PRZEMINIE JAK DISCO POLO. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|