Star Wars |
yay <3 |
|
6% |
[ 1 ] |
a buuuu |
|
0% |
[ 0 ] |
*siedzi z maska wadera i sapie* |
|
37% |
[ 6 ] |
tum tum tum, tum tudum, tum tudum :XD |
|
25% |
[ 4 ] |
whatever |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 16 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 2:26 am
Ozby, co najmniej legendarne dzielo etc etc.!!! wszystko pieknie, ale jakie jest o tym wasze zdanie? czy ktos z ludzi zyjacych blisko Warszawy ma moze ksiazki? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 3:42 am
Przykro, ale niestety nie mam zadnej ksiazki z serii, chociaz moglbym zalatwic od kolegi. Niestety nie mieszkam nigdzie w okolicach Wawy sweatdrop Wilkus niech moc bedzie z toba! May the force be with you Wilkus!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 4:40 am
hehehehe. to dupa, musze skas skombinowac. sweatdrop may the Force be with you too.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 5:37 am
kumpela z klasy ma wszystkie... ale jest tyz z Wrocławia rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 5:55 am
u mnie w bibliotece jest ich pelno.. swoja dorga take sobie czytadla pisane zazwyczaj przez podlych grafomanow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 7:23 am
Gemma: Wroclaw jest troszku daleko xp
Opcy: pewnie masz racje, ale moze wsrod nich znajdzie sie i jakas porzadna ozycja. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 12:53 pm
UWIELBIAM STAR WARSY!!!!!!!!! Mój nick (Lady Revania -> tylko konto mi zbanowali, więc jestem cały czas na mułku dramallama ) powstał od SW mrgreen . Konkretnie od Lorda Revana z Kotor'a. Ale książek nie czytałam i nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:16 pm
SW sa schizofreniczne odkąd obejrzałam na vh1 dokument "Kiedy "Star Wars" rzadziły światem". Straszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:18 pm
Yajo SW sa schizofreniczne odkąd obejrzałam na vh1 dokument "Kiedy "Star Wars" rzadziły światem". Straszne. a to moze duzo tlumaczyc... i co tam bylo mniej wiecej..? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:21 am
Yajo SW sa schizofreniczne odkąd obejrzałam na vh1 dokument "Kiedy "Star Wars" rzadziły światem". Straszne. tez to ogladalam....masakra ja osobiscie nie lubie SW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:36 am
No własnie masakra, otakizm totalny, parajona maniakalna i mania paranoiczna. Znaczy SW same w sobie nie sa złe, ale to co ludzie wyrabiali, brrr... *drgawki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 8:52 am
wilkus Opcy: pewnie masz racje, ale moze wsrod nich znajdzie sie i jakas porzadna ozycja. 3nodding jako ze starwarsy uwielbiam, z dziennikarskiego obowiazku przeczytalem ich calkeim duzo.. jedyna pozytywna ich cecha to to ze posuwaja storyline.. //edit trylogia Thrawna jest fajna.. o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:46 am
mój sygnał sms'a (głos Mistrza Yody) "You have message from the Dark Side..." albo "Message from the Dark Side this is..." mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 10:47 am
miałam kiedyś dzwonek z Marszem Imperialnym cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:01 am
z mrocznego widma:
mistrzu (machu ręką) "Nie sprzedasz mi tych prochów" menel (widoczna konsternacja) "Sorry kolego, ale nie sprzedam ci tych prochów... no nie mogę" mistrzu (znowu macha ręką) "Idziesz przemyśleć swoje życie" menel "To ja idę. Muszę przemyśleć swoje życie." rofl
to by było przydatne do odwoływania sprawdzianów rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|