Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potter Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Potter
bleee
10%
 10%  [ 3 ]
fantastyczny [przeseplen to sobie]
10%
 10%  [ 3 ]
blizniaki rulez!
24%
 24%  [ 7 ]
Syriusz byl najbardziejszy
37%
 37%  [ 11 ]
whatever
17%
 17%  [ 5 ]
Total Votes : 29

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:06 am

y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying
czy ktos oprocz mnie to czyta?
i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:14 am

Moim zdaniem to bardzo fajne książki, niektóre mnie troche wzruszyły, np. "Zakon Feniksa" kiedy zginął Syriusz... ciekawa jestem ostatniej części :/ wiem, że Potter'ka zabiją, ale kiedyś musi się to skończyć...nie jak "Moda na sukces"! podobno podniosły się ploty, że jakiś haker włamał się do kompa pani R. i że zabije ona więcej niż dwie osoby razz ale czas pokaże...

suicunka

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:18 am

no czytam wlasnie ostatnia xp
oz... z tego, co zdarzylam naliczyc - jest na razie 7 trupow a jestem na okolo 200 stronie sweatdrop
e, nie sadze, zeby Potter umarl. nie ma tak ladnie ninja
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:20 am

wilkus
no czytam wlasnie ostatnia xp
oz... z tego, co zdarzylam naliczyc - jest na razie 7 trupow a jestem na okolo 200 stronie sweatdrop
e, nie sadze, zeby Potter umarl. nie ma tak ladnie ninja

Czyich, czyich?? *skacze* zdradź kogo zabito?? xD

suicunka

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:24 am

....dobra.... spoiler Ministra Magii, Ollivandera, jakas babe z 2 dzieci, kobiete uczaca studiow nad mudbloodami,Hedwige i Mad Eya Moodiego/spoiler.
i jeszcze PODOBNO KILKU, ale nie doszlam i mam nadzieje, ze jednak nie emo
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:58 am

wilkus
....dobra.... spoiler Ministra Magii, Ollivandera, jakas babe z 2 dzieci, kobiete uczaca studiow nad mudbloodami,Hedwige i Mad Eya Moodiego/spoiler.
i jeszcze PODOBNO KILKU, ale nie doszlam i mam nadzieje, ze jednak nie emo

NIeeeeee.... zabili Mmmoo... crying crying crying crying i He....... gonk to jednak prawda co gadał haker.... gonk czytaj dalej w spokoju...potem mi opowiedz co było... xD don't wory kiedyś przeczytam tą książkę... razz

suicunka

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 10:03 am

hehehehe, spoko. *idzie czytac*
pozadnej depresji przy tym dostac mozna sweatdrop
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 1:53 pm

wilkus
hehehehe, spoko. *idzie czytac*
pozadnej depresji przy tym dostac mozna sweatdrop

apokalipsa... Dziecko czy ty wiesz co to jest depresja i to porządna ?!

Armagedon talk2hand

Ayah_TheMetalMania

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 1:56 pm

tak sie sklada, ze wiem.
czuje sie mlodo 4laugh rofl
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 3:52 pm

*ma zamiar zakupić sobie jedną sztukę Pottera jak tylko przeczyta 6 część po anglijsku*

I błagam was... bez spojlerów, albo dawajcie je maciupeńką czcionką... prooooooszę scream (jak tylko widzę napis "spojler" to odwracam się o 180 stopni) już i tak mnie dobiło to, że niechcący na angielskiej wikipedii dojrzałem kątem oka to, czego nie chciałbym wiedzieć do czasu zagłębienia się w tę książkę stare

ShilvaRays

Flynnes

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 10:26 pm

mi sie Potter znudzil mad poza tym on nie umrze, bo przeczytalam z konca ksiazki... i chyba bedzie mial 3 dzieci, ale przy moim angielskim wszystko jest mozliwe rofl

wilkus nie powie, o co w tym chodzi, bo nawet mi nie chce powiedziec stare
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 12:40 am

wilkus
y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying
i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop

nad DH? ostatnią częścią?

Boże, ja już wiem, kto umrze.... crying crying po jaką cholerę czytałam spojlery w necie... crying

mój ukochany, kurwa mać!!!!

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 1:59 am

ZebraDeath
wilkus

Boże, ja już wiem, kto umrze.... crying crying po jaką cholerę czytałam spojlery w necie... crying

sława przynosi nieoczekiwany obrot sprawy
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:36 am

ZebraDeath
wilkus

Don't wory mój ukoffany już kwiczał w piątej części gonk crying dlaczego akurat jego?! nie wiem... ale Moody się dał śmierciożercom, to jush tragedia! ARMAGEDON!

suicunka

Flynnes

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 3:51 am

o... przeczytałam, kto będzie żoną Potter'a eek szok eek
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items