|
|
Potter |
bleee |
|
10% |
[ 3 ] |
fantastyczny [przeseplen to sobie] |
|
10% |
[ 3 ] |
blizniaki rulez! |
|
24% |
[ 7 ] |
Syriusz byl najbardziejszy |
|
37% |
[ 11 ] |
whatever |
|
17% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 29 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:06 am
y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying czy ktos oprocz mnie to czyta? i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:14 am
Moim zdaniem to bardzo fajne książki, niektóre mnie troche wzruszyły, np. "Zakon Feniksa" kiedy zginął Syriusz... ciekawa jestem ostatniej części :/ wiem, że Potter'ka zabiją, ale kiedyś musi się to skończyć...nie jak "Moda na sukces"! podobno podniosły się ploty, że jakiś haker włamał się do kompa pani R. i że zabije ona więcej niż dwie osoby razz ale czas pokaże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:18 am
no czytam wlasnie ostatnia xp oz... z tego, co zdarzylam naliczyc - jest na razie 7 trupow a jestem na okolo 200 stronie sweatdrop e, nie sadze, zeby Potter umarl. nie ma tak ladnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:20 am
wilkus no czytam wlasnie ostatnia xp oz... z tego, co zdarzylam naliczyc - jest na razie 7 trupow a jestem na okolo 200 stronie sweatdrop e, nie sadze, zeby Potter umarl. nie ma tak ladnie ninja Czyich, czyich?? *skacze* zdradź kogo zabito?? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:24 am
....dobra.... spoiler Ministra Magii, Ollivandera, jakas babe z 2 dzieci, kobiete uczaca studiow nad mudbloodami,Hedwige i Mad Eya Moodiego/spoiler. i jeszcze PODOBNO KILKU, ale nie doszlam i mam nadzieje, ze jednak nie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:58 am
wilkus ....dobra.... spoiler Ministra Magii, Ollivandera, jakas babe z 2 dzieci, kobiete uczaca studiow nad mudbloodami,Hedwige i Mad Eya Moodiego/spoiler. i jeszcze PODOBNO KILKU, ale nie doszlam i mam nadzieje, ze jednak nie emo NIeeeeee.... zabili Mmmoo... crying crying crying crying i He....... gonk to jednak prawda co gadał haker.... gonk czytaj dalej w spokoju...potem mi opowiedz co było... xD don't wory kiedyś przeczytam tą książkę... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 10:03 am
hehehehe, spoko. *idzie czytac* pozadnej depresji przy tym dostac mozna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 1:53 pm
wilkus hehehehe, spoko. *idzie czytac* pozadnej depresji przy tym dostac mozna sweatdrop apokalipsa... Dziecko czy ty wiesz co to jest depresja i to porządna ?! Armagedon talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 1:56 pm
tak sie sklada, ze wiem. czuje sie mlodo 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 3:52 pm
*ma zamiar zakupić sobie jedną sztukę Pottera jak tylko przeczyta 6 część po anglijsku*
I błagam was... bez spojlerów, albo dawajcie je maciupeńką czcionką... prooooooszę scream (jak tylko widzę napis "spojler" to odwracam się o 180 stopni) już i tak mnie dobiło to, że niechcący na angielskiej wikipedii dojrzałem kątem oka to, czego nie chciałbym wiedzieć do czasu zagłębienia się w tę książkę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 10:26 pm
mi sie Potter znudzil mad poza tym on nie umrze, bo przeczytalam z konca ksiazki... i chyba bedzie mial 3 dzieci, ale przy moim angielskim wszystko jest mozliwe rofl
wilkus nie powie, o co w tym chodzi, bo nawet mi nie chce powiedziec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:40 am
wilkus y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying czy ktos oprocz mnie to czyta? i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop nad DH? ostatnią częścią? Boże, ja już wiem, kto umrze.... crying crying po jaką cholerę czytałam spojlery w necie... crying mój ukochany, kurwa mać!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 1:59 am
ZebraDeath wilkus y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying czy ktos oprocz mnie to czyta? i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop nad DH? ostatnią częścią? Boże, ja już wiem, kto umrze.... crying crying po jaką cholerę czytałam spojlery w necie... crying mój ukochany, kurwa mać!!!! sława przynosi nieoczekiwany obrot sprawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:36 am
ZebraDeath wilkus y. tak... siedze sobie wlasnie nad ksiazeczka i mnie bierze cholera z okazji, ze zabili jednego z moich ulubionych bohaterow crying crying crying czy ktos oprocz mnie to czyta? i kiedy bedzie/byla premiera filmu? - dopiero co wrocilam, nie wiem, co sie dzieje sweatdrop nad DH? ostatnią częścią? Boże, ja już wiem, kto umrze.... crying crying po jaką cholerę czytałam spojlery w necie... crying mój ukochany, kurwa mać!!!! Don't wory mój ukoffany już kwiczał w piątej części gonk crying dlaczego akurat jego?! nie wiem... ale Moody się dał śmierciożercom, to jush tragedia! ARMAGEDON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|