Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gry online

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Grales w jakąs z tych gier?
tak
66%
 66%  [ 12 ]
nie
33%
 33%  [ 6 ]
Total Votes : 18

chomiczyn

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 6:17 am

Jak wiadomo gry taki jak ogame,gladiatus,metal damage,plemiona,red dragon,the crims nazywane są grami online wymagają one długiego czasu chyba ze wykupujesz smsem ulatwienie do gryGraliscie w jakąś z tych gierek?
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 6:20 am

ja gralem na ogame nabilem 2 miliony pkt w okolo 17,5 miesiaca
powiadomilem moderatorów gry ze kolega wyjechal do szpitala na badania i poprosil mnmie o prypilnowanie jego konta gralem lacznie na 2 kontach 4 dni a tu na 5 dzien ban multikonto czemu nie odpisali na moj post tylko dostalem bana?

chomiczyn

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 6:57 am

nie wiem.

btw - te gry się nazywają MMORPG.

osobiście gram w DOFUSa, Smoki Nightowood i chcę jeszcze w Tales of Pirates.
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 7:43 am

Tales of Pirates sa niefajne.
za malo morza :O

ja ogolnie gier typu ogame baaaardzo nie lubie, a co do MMO to chcialabym grac w RO, Star Wars i...chyba tyle razz Moze jeszcze EVE Online i Phantasy Star Online. Ale jak sie netu w domu nie ma to sie nie gra...

Silvery the Alchemist

Yajo

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 8:22 am

ja kiedys próbowałam w Ragnaroka, ale skonczyło się na przeczytaniu instrukcji, która mnie przeraziła swoja niezrozumiałością xp i prawie ściągnięciu pliku instalacyjnego...
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 8:34 am

RO jest fajny, ale stronke ma rzeczywiscie srednio przyjazna...moze pomijajac opisy klas biggrin

Silvery the Alchemist

chomiczyn

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 12:21 pm

te gry sie nazywają online mmorpg to takie ktore sie sciąga co innego cda.pl tam są gierki flash mmorpg-massive multiplayer online roleplaying game
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 10:27 pm

ja gram w PLEMIONA, ale osstatnio mi wioche przejeli gonk ale zdazylam podbic nowa... a mialabym 4k pkt crying crying

Flynnes

chomiczyn

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 12:11 am

tez gralem w plemiona oddalem konto mialem 10 k pkt ale szybko mi sie znudzilo w gaie gram 2 lata i sie nie nudzi smile
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 9:48 am

Silvery the Alchemist
RO jest fajny, ale stronke ma rzeczywiscie srednio przyjazna...moze pomijajac opisy klas biggrin
ja akurat jak zawsze na początku zabrałam się za faq, żeby to wogóle obczaić, no ale... nie wyszło rolleyes

Yajo

Valter

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 11:56 am

jak ktoś chce to moge oddać kąto na metal damage lub ogame xd
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 2:22 am

Ja gralem w klona ogame sie nazywa space4k, ale ogame lepsze. W koncu doszedlem do wniosku, ze ta gierka zabiera mi tylko niepotrzebnie czas i po calym roku gry oddalem swoje konto, a po dwoch tygodniach sie dowiedzialem, ze koles ktory gral na tym koncie zostal zbanowany xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash