|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 9:45 am
Niestety mój net padł .... dostawca się wkurzył i mnie "odłączył" ... więc zostałem bez neta. Nie wiem kiedy uda mi się namówić starszych na neostrade więc żegnam się z wami na co najmniej tydzień ... oczywiście będę czasem wpadał na kafejkę . Niestety moja nieobecność jest równoznaczna z zawieszeniem sesji wampira... ps. baranina . piszę w pośpiechu i nie mam czasu na korektę więc jak byś była taka uprzejma to popraw wszystkie literówki .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:15 am
a ja nie mam netu w domu i do kafejki regularnie zasuwam O_o tez sie da... nic to, poczekamy *hug* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:55 am
To smutne, miejmy nadzieje ze uda Ci sie w miare szybko "zalatwic" jakis dostep do internetu neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:00 am
poczekam cierpliwie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:13 am
Valter ps. baranina . piszę w pośpiechu i nie mam czasu na korektę więc jak byś była taka uprzejma to popraw wszystkie literówki . Nawet niewiele musiałam poprawiać. Ehh... Szkoda że u siebie byków nigdy nie widzę neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:43 pm
Wally, nie róóóóóóóóóób nam tego! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 1:41 pm
Baranina Valter ps. baranina . piszę w pośpiechu i nie mam czasu na korektę więc jak byś była taka uprzejma to popraw wszystkie literówki . Nawet niewiele musiałam poprawiać. Ehh... Szkoda że u siebie byków nigdy nie widzę neutral PROTIP: popraw tez nazwe tematu. //jupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:07 am
Valter dostawca się wkurzył i mnie "odłączył" ... więc zostałem bez neta. Nie wiem kiedy uda mi się namówić starszych na neostrade Jak to Cie "odłączył"? stare A neostrada śmierdzi :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 8:19 am
Yajo Valter dostawca się wkurzył i mnie "odłączył" ... więc zostałem bez neta. Nie wiem kiedy uda mi się namówić starszych na neostrade Jak to Cie "odłączył"? stare A neostrada śmierdzi :XP: ja mam neostradę i odkąd zlikwidowali limity, to jestem zadowolona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 8:56 am
ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 8:57 am
Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:36 am
ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl to jest piekne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 11:54 am
ZebraDeath Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp rofl rofl i czego sie cieszysz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|