Von Helson sisters?? |
... paskudne zdziry! Gino jest lepszy! |
|
53% |
[ 16 ] |
... biedne, kochane siostrzyczki! Gino do piachu! |
|
46% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:12 am
heart heart heart heart heart sisterki powróciły! trochę pozszywane, głodne, ale wróciły i coś czuję, że będzie rozpierducha, bo Edmund ze sklepu robi jakieś tajemnicze machloje whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:16 am
ale im twarze zdezelowało... i tak jak edmunt maja blizny.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:47 am
Bedzie rozpierducha, bedzie rozpierducha ^^ Helsonki do boju xD !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:03 am
aha!
ale te questy mnie wkurzyly ninja
nie za duzo chca? eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:12 am
Widać, że opuściłem trochę historii Gaii jak mnie nie było ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:15 am
suicunka Bedzie rozpierducha, bedzie rozpierducha ^^ Helsonki do boju xD !! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:33 am
A mnie to w ogóle nie obchodzi... oby jakieś fajne itemy były i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:21 am
jestem tutaj stosunkowo nowy i nie bardzo wiem o co z tymi siostrami chodzi question wiem tylko,że mnie rozłościły tym swoim questem evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:28 am
ZebraDeath suicunka Bedzie rozpierducha, bedzie rozpierducha ^^ Helsonki do boju xD !! twisted Cieszysz się, ze na pewno Ci jeszcze po koncie polecą? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:59 am
Yajo ZebraDeath suicunka Bedzie rozpierducha, bedzie rozpierducha ^^ Helsonki do boju xD !! twisted Cieszysz się, ze na pewno Ci jeszcze po koncie polecą? dramallama nie, że wreszcie coś się zacznie dziać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:25 am
też bym była za tym,żebyście przybliżyli niedouczonym o co w tym wszystkim chodzi^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:37 am
Hefajstion jestem tutaj stosunkowo nowy i nie bardzo wiem o co z tymi siostrami chodzi question wiem tylko,że mnie rozłościły tym swoim questem evil mnioe tez rozzloscily, mnie tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 6:07 am
Nszo-czi też bym była za tym,żebyście przybliżyli niedouczonym o co w tym wszystkim chodzi^^ więc.... z tego co się orientuję, Helsonki były przeciwko Gambino, nawet akcja, chyba na halloween była, że protesty były, jedni dostawali plakaty i tabliczki popierajace siostry von Helson a jedni Gambino. ale je w końcu przygniotła chyba upadająca wieża zegarowa. to tyle, ale ktoś inny mogłby wyjaśnić lepiej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:39 am
super! rofl 4laugh twisted Kocham rozpierduchy!!!! dramallama jestem całym sercem za Edmundem, biedak próbuje nas obronić przed wampirzymi siostrzyczkami (no nie mówcie, że nie chwyciliście aluzji z czosnkiem i kroplą krwi). evil co innego, gdyby to nie były Von Helson sisters, ale... dajmy na to taki Alucard. whee dla niezorientowanych, ale przynajmniej trochę znających angielski.śpieszcie się, ludu, bo zamykają ten topic. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|