|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:21 am
Czesc wszystkim *szczerzy zęby* Mówią na mnie Mroovecka, Mrówka, Termit albo poprostu Robal (czemu, nie wiem, nie pytajcie razz ). Przezylam juz dobrych kilka wiosenek. Cos o mnie?? Mam specyficzne poczucie humoru, jestem szalona ale i niesmiala smile wszedzie mnie pelno, podobno jestem dusza towarzystwa xp Hobby...no sush, jest tego troche... Uwielbiam: dramallama rysować redface dramallama sluchac muzyki - od metalu, przez rock, troche popa, gotyku i muzyki irlandzkiej dramallama jezdzic na nartach i snowboardzie dramallama grac w siatkowke, koszykowke, pilke nozna dramallama czytac ksiazki - przygodowe, fantastyczne dramallama mange smile choc dawno juz nie czytalam redface dramallama chodzić do kina hihi dramallama zartowac, i spedzac czas z przyjaciolmi dramallama moje wysokie całkowicie czarne glaaaaany i zielony płaszczyk dramallama Severusa Snape'a xd I to chyba na tyle, musi wystarczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:23 am
O kolezanko to cyba sie dogadamy cool
Niespokojna duszyczko 3nodding
A lat ile? Moze jakies zdjecie? A moze napiszesz skad razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:52 am
zdjecia nie, nie chce straszyc............ chcialam jakis rysunek, ale szybko mi sie ten pomysl nie spodobal biggrin biggrin biggrin co do wieku, coz, niesety 18 bije mi w kark straszliwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 5:54 am
To Ty juz taka starucha jak ja jestes ^^ Bedzie dobrze ^.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:07 am
staruchy... ...pff mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 7:15 am
A jak ja mówię ile mam lat to zazwyczaj słyszę odpowiedź: "23? wtf are you doing on gaia?" ninja
Cześć Mrówka :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 8:27 am
Czesc czesc...ostatnio rozmawialam z kolesiem co ma 39 lat... biggrin wiec nie jestes taki stary Grzybek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 8:42 am
Grzybek Z Octu A jak ja mówię ile mam lat to zazwyczaj słyszę odpowiedź: "23? wtf are you doing on gaia?" ninja Cześć Mrówka :> Na takich dupków jest jeden sposób: OLEWAĆ!!!! Witaj mrówka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:35 pm
Witam Cie wiiiiitam... *kłania się i macha ręką, szczerząc zęby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 9:51 am
Mroovecka Witam Cie wiiiiitam... *kłania się i macha ręką, szczerząc zęby* *również się kłania po czym pokazuje ząbki w olśniewającym uśmiechu* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 10:05 am
kamilka3d Mroovecka Witam Cie wiiiiitam... *kłania się i macha ręką, szczerząc zęby* *również się kłania po czym pokazuje ząbki w olśniewającym uśmiechu* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:32 am
Mroovecka kamilka3d Mroovecka Witam Cie wiiiiitam... *kłania się i macha ręką, szczerząc zęby* *również się kłania po czym pokazuje ząbki w olśniewającym uśmiechu* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin No, ba! Pasta do zębów własnej produkcji!!! Chcesz trochę?? *podaje tubkę pasty własnej produkcji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 4:41 am
kamilka3d Mroovecka kamilka3d *również się kłania po czym pokazuje ząbki w olśniewającym uśmiechu* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin No, ba! Pasta do zębów własnej produkcji!!! Chcesz trochę?? *podaje tubkę pasty własnej produkcji* mam się tego bać?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 12:57 am
Mroovecka kamilka3d Mroovecka kamilka3d *również się kłania po czym pokazuje ząbki w olśniewającym uśmiechu* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin No, ba! Pasta do zębów własnej produkcji!!! Chcesz trochę?? *podaje tubkę pasty własnej produkcji* mam się tego bać?? biggrin Zeby bedziesz miala olsniewajaco biale, ale wyzre ci dziasla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 4:06 am
Justinka Mroovecka kamilka3d Mroovecka osz ty, jakiej pasty do zebów uzywasz?? czy to moze wybielacz?? aż mnie normalnie oślepiło... biggrin biggrin biggrin No, ba! Pasta do zębów własnej produkcji!!! Chcesz trochę?? *podaje tubkę pasty własnej produkcji* mam się tego bać?? biggrin Zeby bedziesz miala olsniewajaco biale, ale wyzre ci dziasla biggrin no wlasnie tego sie obawialam... jak tak, to nie, nie ide na to razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|