|
|
jestes tolerancyjny? |
tak |
|
36% |
[ 9 ] |
nie |
|
8% |
[ 2 ] |
w pewnym stopniu |
|
56% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:02 pm
W jakim stopniu jestescie ludzmi tolerancyjnymi a w jakim nie?
Ja np ostatnio zrobilam sie taka strasznie tolerancyjna - nawet w pewnym stopniu dla mojej matki. Juz nie wkurzaja mnie jej zachowania ktore niegdys doprowadzaly mie do agresji. No ale niestety nadal takowe istnieja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:31 pm
zachowania rzeczy toleruję:inne przekonania,inne zdania,dziwne zainteresowania,rodziców,o dziwo braci,ale za nic nie toleruję chamskiego zachowania, z jakim się ostatnio spotykam ze strony ludzi obcych :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:32 pm
ja jestem strasznie nietolerancyjna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:35 pm
Nszo-czi zachowania rzeczy toleruję:inne przekonania,inne zdania,dziwne zainteresowania,rodziców,o dziwo braci,ale za nic nie toleruję chamskiego zachowania, z jakim się ostatnio spotykam ze strony ludzi obcych :/ uuuu to czas poszukac w tym cos pozytywnego. Wszyscy ludzie maja w sobie cos pozytywnego. Prucz mojego ksiedza proboszcza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:36 pm
Jukatan ja jestem strasznie nietolerancyjna... a nie chcesz czasem tego zmienic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:39 pm
Baranina Jukatan ja jestem strasznie nietolerancyjna... a nie chcesz czasem tego zmienic? nie, jestem zadowolona z mojej nietolerancji, pielęgnowałam ją latami. nie toleruje głupoty, chamstwa, obrazy, fanatyzmu, flaków, kłamstwa i czegos tam jeszcze, moze transow...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:39 pm
Baranina Nszo-czi zachowania rzeczy toleruję:inne przekonania,inne zdania,dziwne zainteresowania,rodziców,o dziwo braci,ale za nic nie toleruję chamskiego zachowania, z jakim się ostatnio spotykam ze strony ludzi obcych :/ uuuu to czas poszukac w tym cos pozytywnego. Wszyscy ludzie maja w sobie cos pozytywnego. Prucz mojego ksiedza proboszcza xp księdza proboszcza...mam dziwne wrazenie ze nie tylko Ty razz HIHI a ja nie toleruje sztucznego (108% plastiku) uśmiechu pewnej kobiety, ktory zawsze pojawia sie na moj widok...nie byloby zle, gdyby on nie byl fałszywy i ona zreszta tez. poza tym nie toleruje chamstwa (wliczajac pod to zzałatwiania spraw prywatnych na forum publicznym, publiczne zniesławienie i obrażanie i mowienie to co akurat komus pasuje a nei jest prawda). moze i jesten nietolerancyjna, ale pewnie wiele ludzi tez tego nie lubi. o!! to rzekłam ja, mrówa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:40 pm
ja tam niejestem tolerancyjny tylko dla starych ludzi i nadmiernie grubych tomnie irytuje bardzie niz zaczarowany pierniczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:41 pm
Jukatan Baranina Jukatan ja jestem strasznie nietolerancyjna... a nie chcesz czasem tego zmienic? nie, jestem zadowolona z mojej nietolerancji, pielęgnowałam ją latami. nie toleruje głupoty, chamstwa, obrazy, fanatyzmu, flaków, kłamstwa i czegos tam jeszcze, moze transow...? i zdrady, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:48 pm
Jukatan Jukatan Baranina Jukatan ja jestem strasznie nietolerancyjna... a nie chcesz czasem tego zmienic? nie, jestem zadowolona z mojej nietolerancji, pielęgnowałam ją latami. nie toleruje głupoty, chamstwa, obrazy, fanatyzmu, flaków, kłamstwa i czegos tam jeszcze, moze transow...? i zdrady, o. ja tez nieznosze zdrady i klamstwa klaamstw to pewnie przezto ze za dobrze nie klame ale umiem wyczuc klamstwo na kilometr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:04 pm
nox123 Jukatan Jukatan Baranina Jukatan ja jestem strasznie nietolerancyjna... a nie chcesz czasem tego zmienic? nie, jestem zadowolona z mojej nietolerancji, pielęgnowałam ją latami. nie toleruje głupoty, chamstwa, obrazy, fanatyzmu, flaków, kłamstwa i czegos tam jeszcze, moze transow...? i zdrady, o. ja tez nieznosze zdrady i klamstwa klaamstw to pewnie przezto ze za dobrze nie klame ale umiem wyczuc klamstwo na kilometr tez nie znosze klamstwa i zdrady...bo jedno sie z drugim laczylo i bylo niefajnie, bóóóóó
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:22 pm
Jestem tolerancyjna, co wcale nie oznacza, że nie potrafię komuś od serca przygadać, jak sobie na to zapracuje. Jestem makabrycznie wymagająca od siebie, też trochę od ludzi, na których mi zależy, za co oni mnie potem trochę mniej lubią. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:41 pm
zalezy od tego czy serfuje na czerwonej fali czy nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:44 pm
_b_u_r_a_k_ zalezy od tego czy serfuje na czerwonej fali czy nie xp tja .. kobisza zmienną jest rolleyes ja jestem bardzo tolerancyjny... wczoraj grałem sesje RPG i znajomy jest ciemnej karnacji .. i ani razu mu tego nie wypomniałem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:58 pm
Ja jestem osobą, która ma swoje zdanie na każdy temat i otwarcie je wyraża. Jeżeli coś mi się nie podoba, to od razu to mówię i nie ukrywam tego. Niby mogłabym się nazwać osobą tolerancyjną, bo toleruję gejów, osoby innego wyznania itd. Jednak za taką się nie uważam, ponieważ toleruje tylko to, z czym ja się zgadzam. Jak coś mi przeszkadza, to od razu to okazuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|