|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:42 am
Ona jest przepiekna  !  zamawiam po wakacjach <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:08 am
boje sie tej lalki crying wyglada wyglada jak ta z filmu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:11 am
a mi sie podoba xd
odpowiednia charakteryzacja i w sam raz na mini rytuał twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:11 am
Baranina boje sie tej lalki crying wyglada wyglada jak ta z filmu crying przyjdzie w nocy i Cię zje mrgreen tylko musze odczekac, jak moj kot nie bedzie gryzl wszystkiego... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:12 am
Valter a mi sie podoba xd odpowiednia charakteryzacja i w sam raz na mini rytuał twisted a spadaj! Za droga jest na takie rzeczy. Będzie miałą czarne loczki, niebieskie oczy i będę jej szyła mnóstwo koronkowych, czarnych sukienek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:22 am
Jukatan Baranina boje sie tej lalki crying wyglada wyglada jak ta z filmu crying przyjdzie w nocy i Cię zje mrgreen tylko musze odczekac, jak moj kot nie bedzie gryzl wszystkiego... stare nie przyjdzie prawda? nie przyjdzie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:23 am
ma wodogłowie... widziałem lepsze-Zebra duzo zdjec takich zciaga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:27 am
A ta fryzura, wygląda jakby ją piorun trzasnął xp xd burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:32 am
baby-kid A ta fryzura, wygląda jakby ją piorun trzasnął xp xd burning_eyes w oryginale miałą długie, białe loki, ale koleżanka mi zrobiła fotomontaż ;P oto Blaise normalnie:  i, Gemmuś, to jedyna kobieta z DOD jaka mi się względnie podoba, nie licząc Petshy. Chcę dziewczynę, koniecznie dziewczynę, a DOD ma świetnych chłopców.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:35 am
Ta z loczkami jest lepsza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:47 am
niepamietam adresu tej strony... moglabys podac? naprawde swietne te lalki są
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:48 am
Jukatan baby-kid A ta fryzura, wygląda jakby ją piorun trzasnął xp xd burning_eyes w oryginale miałą długie, białe loki, ale koleżanka mi zrobiła fotomontaż ;P oto Blaise normalnie:  i, Gemmuś, to jedyna kobieta z DOD jaka mi się względnie podoba, nie licząc Petshy. Chcę dziewczynę, koniecznie dziewczynę, a DOD ma świetnych chłopców. 10 min. rozkminiałem co to DOD a ze zebra cos mowiła,o "Dream of doll (dolfie)" i o te stronke chodzi? a ze ta kupujesz to wiedziałem , widziałem juz to zdjecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:53 am
dziękuję. no to bedziesz miala lalke ze buhuhu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|