A ja mam ogonek a wy nieeeeeee |
>:P |
|
14% |
[ 3 ] |
<3 |
|
33% |
[ 7 ] |
_^_ |
|
14% |
[ 3 ] |
=_=` |
|
23% |
[ 5 ] |
XD |
|
14% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:31 am
MAM OGONEK I JESTEM HEPPYYYYYY Dzis xd :WHEE: xd xd whee whee whee 3nodding 3nodding 3nodding domokun domokun 3nodding 3nodding whee whee dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:33 am
a dzieki komu, no komu? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:34 am
Ayah_TheMetalMania MAM OGONEK I JESTEM HEPPYYYYYY Dzis xd :WHEE: xd xd whee whee whee 3nodding 3nodding 3nodding domokun domokun 3nodding 3nodding whee whee dramallama dramallama eek o ja Cię... ON JEST WARTY FORTUNę!!! przyznaj się, ile za niego dałaś?! twisted EDIT: łosz, to z różowej paczuszki Ci wyskoczył? (kilkuminutowy poślizg w rozumieniu tekstu czytanego) Fuksiaro!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:49 am
mrgreen Gemmie pokaazujac mi nowinke cars-owa wypadla paczuszka na moim profilu mrgreen a w niej byl ogonek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 6:57 am
Ayah_TheMetalMania mrgreen Gemmie pokaazujac mi nowinke cars-owa wypadla paczuszka na moim profilu mrgreen a w niej byl ogonek 4laugh gonk a ja przez całą moją gaiową historię tylko jeden jedyny raz dostałam paczuszkę... coon tail... stare niektórzy to po prostu tak mają. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 7:02 am
Głupi ma zawsze szczęście dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 7:04 am
a ja ani razu nie dostałam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 7:06 am
Evangee a ja ani razu nie dostałam... crying ja nie dostałam ani blue ani pink a w tych pozostałych zazwyczaj samo gówno stare btw.czemu sobie poszłaś? ;P wracaj xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:15 am
Daedhel Ayah_TheMetalMania mrgreen Gemmie pokaazujac mi nowinke cars-owa wypadla paczuszka na moim profilu mrgreen a w niej byl ogonek 4laugh gonk a ja przez całą moją gaiową historię tylko jeden jedyny raz dostałam paczuszkę... coon tail... stare niektórzy to po prostu tak mają. rolleyes ja dostałem juz cyba z 6 albo 7 ... ale ja tu juz jestem hm ... 3 lata question rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 8:36 am
no graty wielkie!! blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 10:11 am
Gratuluje szczescia! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:48 am
gratulecje smile ten ogonek to był moj pierwszy prezent od gaii xD dostałam go miesiac po rozpoczeciu gry xD a jak do tej pory dostałam 3 rozowe i 2 niebieskie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:55 am
wiecej bys zyskala sprzedajac paczke xp ale ja rozumiem. kusi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:57 am
No-chanXD gratulecje smile ten ogonek to był moj pierwszy prezent od gaii xD dostałam go miesiac po rozpoczeciu gry xD a jak do tej pory dostałam 3 rozowe i 2 niebieskie ... głupi ma zawsze szczescie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|