|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:51 am
JA SIE staram zaraz linka podam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:52 am
Driadaa JA SIE staram zaraz linka podam bardzo dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:54 am
a ze sie tak spytam.. dostaje sie cos w ta rocznice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:54 am
Kyoko Suomi a ze sie tak spytam.. dostaje sie cos w ta rocznice? tak, zapewne tak. zawsze sie dostawalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:55 am
Baranina Kyoko Suomi a ze sie tak spytam.. dostaje sie cos w ta rocznice? tak, zapewne tak. zawsze sie dostawalo no wlasnie.. ale nigdzie nie jest napisane jak cos w tym roku zdobyc.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:56 am
Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi a ze sie tak spytam.. dostaje sie cos w ta rocznice? tak, zapewne tak. zawsze sie dostawalo no wlasnie.. ale nigdzie nie jest napisane jak cos w tym roku zdobyc.. emo jutro napewno sie pojawi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:57 am
... ale to nie jest bal rocznicowy. przeciez sie nawet nazywa inaczej xp i nie, nie ma itemow. i nie bedzie prawdopodobnie - raz byly, ale to byl szwindel moderatorow, wiec nie liczylabym na to. gdyby byly - widac by po markecie bylo. a bal trwa od wczoraj wieczorem, wiec chyba nic z tego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:47 pm
wilkus ... ale to nie jest bal rocznicowy. przeciez sie nawet nazywa inaczej xp i nie, nie ma itemow. i nie bedzie prawdopodobnie - raz byly, ale to byl szwindel moderatorow, wiec nie liczylabym na to. gdyby byly - widac by po markecie bylo. a bal trwa od wczoraj wieczorem, wiec chyba nic z tego 3nodding Zawsze oni jak cos sie dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:33 pm
sa itemy! taki szajs w paczuszkach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:03 pm
Evil123Angel sa itemy! taki szajs w paczuszkach! gdzie? nie widdze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:08 pm
i jak je zdobyc neutral ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:11 pm
Andareen i jak je zdobyc neutral ? ja nic nie widze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:17 pm
Baranina Andareen i jak je zdobyc neutral ? ja nic nie widze crying ja tez nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|