|
|
corobiccorobiccorabic *panikuje* |
obejrzyj jeszcze raz |
|
4% |
[ 1 ] |
sciagnij Wladce Pierscieni |
|
14% |
[ 3 ] |
zacznij czytac jakas ksiazke, a nie sie opierdzielasz |
|
19% |
[ 4 ] |
idz spac |
|
9% |
[ 2 ] |
rysuj wreszcie i zrob to cholerne konto na digarcie |
|
28% |
[ 6 ] |
whatever |
|
23% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:07 am
ozby, nudzi mi sie cholernie i skonczyly mi sie Gwiezdne Wojny!!! gonk crying i nie mam co robic /zadnych pomyslow na rysunki tez nie mam/....
wiec kolejny durny topic: jak spedzacie swoj czas wolny? i czy nie czujecie sie dziwnie, jak nagle jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:12 am
zciągnij sobie "Świętych z Bostonu" pirate pooolecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:13 am
a o czym to? /pomijajac, ze o swietych z bostonu/?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:18 am
wilkus a o czym to? /pomijajac, ze o swietych z bostonu/? Obdarzeni irlandzkimi korzeniami bracia MacManus (Norman Reedus i Sean Patrick Flanery) to dwóch oryginałów, którzy na co dzień pracują w bostońskiej rzeźni. Mimo, że są wszechstronnie wykształceni (obaj mówią kilkoma językami) ta prosta praca sprawia im wiele przyjemności i w 100 % realizuje ich zawodowe ambicje. Niestety, pewnego piękna dnia w ich ulubionym barze pojawiają się agresywnie nastawieni przedstawiciele rosyjskiej mafii. Tyle tylko, że tym razem trafiła kosa na kamień... Po wykonaniu pierwszej "roboty" do MacManusów dociera, że Bóg wybrał ich na swoich aniołów, którzy mają zaprowadzić porządek na ulicach miasta. a po pietach depcze im wspaniale zagrany agent FBI -Smecker
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:28 am
sie nad tym zastanowie, ozby, bo calkiem, calkiem brzmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:57 am
ja nie mam już wolnego czasu - praca, pisanie fikiów, i ledwie mam czas na jedzenie.... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:04 pm
Gem_ma zciągnij sobie "Świętych z Bostonu" pirate pooolecam NAJZAJEBISTRZY FILM SWIATA!!! heart moge Ci Wilkus pozyczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:06 pm
Gem_ma wilkus a o czym to? /pomijajac, ze o swietych z bostonu/? Obdarzeni irlandzkimi korzeniami bracia MacManus (Norman Reedus i Sean Patrick Flanery) to dwóch oryginałów, którzy na co dzień pracują w bostońskiej rzeźni. Mimo, że są wszechstronnie wykształceni (obaj mówią kilkoma językami) ta prosta praca sprawia im wiele przyjemności i w 100 % realizuje ich zawodowe ambicje. Niestety, pewnego piękna dnia w ich ulubionym barze pojawiają się agresywnie nastawieni przedstawiciele rosyjskiej mafii. Tyle tylko, że tym razem trafiła kosa na kamień... Po wykonaniu pierwszej "roboty" do MacManusów dociera, że Bóg wybrał ich na swoich aniołów, którzy mają zaprowadzić porządek na ulicach miasta. a po pietach depcze im wspaniale zagrany agent FBI -Smecker w roli tej jak zawsze obrzydliwie genialny Daniel Defoe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:22 pm
_b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus a o czym to? /pomijajac, ze o swietych z bostonu/? Obdarzeni irlandzkimi korzeniami bracia MacManus (Norman Reedus i Sean Patrick Flanery) to dwóch oryginałów, którzy na co dzień pracują w bostońskiej rzeźni. Mimo, że są wszechstronnie wykształceni (obaj mówią kilkoma językami) ta prosta praca sprawia im wiele przyjemności i w 100 % realizuje ich zawodowe ambicje. Niestety, pewnego piękna dnia w ich ulubionym barze pojawiają się agresywnie nastawieni przedstawiciele rosyjskiej mafii. Tyle tylko, że tym razem trafiła kosa na kamień... Po wykonaniu pierwszej "roboty" do MacManusów dociera, że Bóg wybrał ich na swoich aniołów, którzy mają zaprowadzić porządek na ulicach miasta. a po pietach depcze im wspaniale zagrany agent FBI -Smecker w roli tej jak zawsze obrzydliwie genialny Daniel Defoe Gemma zakochał się w Reedusie 3nodding 3nodding whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:35 pm
ZebraDeath _b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus a o czym to? /pomijajac, ze o swietych z bostonu/? Obdarzeni irlandzkimi korzeniami bracia MacManus (Norman Reedus i Sean Patrick Flanery) to dwóch oryginałów, którzy na co dzień pracują w bostońskiej rzeźni. Mimo, że są wszechstronnie wykształceni (obaj mówią kilkoma językami) ta prosta praca sprawia im wiele przyjemności i w 100 % realizuje ich zawodowe ambicje. Niestety, pewnego piękna dnia w ich ulubionym barze pojawiają się agresywnie nastawieni przedstawiciele rosyjskiej mafii. Tyle tylko, że tym razem trafiła kosa na kamień... Po wykonaniu pierwszej "roboty" do MacManusów dociera, że Bóg wybrał ich na swoich aniołów, którzy mają zaprowadzić porządek na ulicach miasta. a po pietach depcze im wspaniale zagrany agent FBI -Smecker w roli tej jak zawsze obrzydliwie genialny Daniel Defoe Gemma zakochał się w Reedusie 3nodding 3nodding whee whee ja wole Flanery'ego, ale duet jest, rzeklo by sie zabojczy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:22 pm
rysowanie i zalozenie konta na digarcie jest opcja co najmniej wlasciwa 3nodding
ponadto polecam nadrobienie ogladania Naruto 4laugh *sprawdza czy juz sie jej zaladowal nowy odcinek* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:43 pm
bardzo chetnie porzycze, Buraku heart zaczelam rysowac. jak to jest, ze im bardziej sie starasz, tym mniej wychodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:54 pm
nadal pozostaje Naruto wink
taki maly offtop: JA CHCE WINTER ROSE!!!!!!! crying gonk crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:57 pm
jak mam wolny czas to sie opierdzielam, czytam, ogladam filmy, slucham muzyki.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:43 pm
wilkus bardzo chetnie porzycze, Buraku heart zaczelam rysowac. jak to jest, ze im bardziej sie starasz, tym mniej wychodzi stare przestan sie starac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|