Wygladasz... |
tragicznie |
|
12% |
[ 3 ] |
tak samo |
|
12% |
[ 3 ] |
a jak wygladalas wczesniej? XD |
|
36% |
[ 9 ] |
pool whore :P |
|
40% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:11 am
AAAAAA! zrobilam sie na blond razz nie moglam sie oprzec.. chyba faktycznie mojej IQ spadlo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:28 am
rofl
jeżeli Twoje IQ jest zalezne od koloru włosów, no to gratuluje rofl ciekawe jakie bedzie przy rozowych rolleyes a jakie przy niebieskich? o trwogo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:32 am
rofl dzieki, wiesz, farba dotarla mi do mozgu i mi go wyzarla rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:34 am
utleniacz źle wpływa na szare komórki <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:35 am
dokladnie.. szczegolnie jak farbujesz czarne na blond to wtedy trzeba kilka razy utleniaczem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:36 am
Kyoko Suomi dokladnie.. szczegolnie jak farbujesz czarne na blond to wtedy trzeba kilka razy utleniaczem xd egzakli. a jak masz rozowe, to potem musisz jeszcze tonerem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:39 am
to dobrze, ze nie wybralam rozowych.. bo pewnie juz mozgu bym nie miala.. uff xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:40 am
tak ladnie wygladasz! mi sie podobaja te wlosy, ale niezbyt mi pasuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:46 am
Evil123Angel tak ladnie wygladasz! mi sie podobaja te wlosy, ale niezbyt mi pasuja... dziekuje heart a nad jakim kolorem myslalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:56 am
Kurnia, to po co ja kupowałam te włosy teraz, mogłam poczekać stare Jak dodadzą w tekteku te fryzurki i wymyślę nowego avka to się zobaczy co wybiorę, ale fajne są :> PS.: Jestem naturalną blondynką i wcale nie czuje się głupia! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 4:29 am
ładnie wygladasz ^___^ te fryzurki sa odlotowe xD ja zostałam przy moim ulubionym kolorze ale straaasznie mi sie podoba ten styl >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:10 am
nie piernicz, wacpanna. jedna bardzo inteligentna blondynke ja znam. a wygladasz bardzo ladnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:23 am
to z rozowym i wyzeraniem mozgu to byla aluzja do andareeny? z tego co widzialam w zdjeciach to ona miala pink wlosy xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:59 am
KURDE! >.<
a ja sobie zrobiłam jasny fiolet.... bo Gemma mnie sterroryzował!!!!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:17 am
wicked que.en Kurnia, to po co ja kupowałam te włosy teraz, mogłam poczekać stare Jak dodadzą w tekteku te fryzurki i wymyślę nowego avka to się zobaczy co wybiorę, ale fajne są :> PS.: Jestem naturalną blondynką i wcale nie czuje się głupia! >.< cos w tym jest >.< jo byc blond byrak i nie czuc glupi, niedoedukowany owszem, ale nie glupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|