Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
kim ja jestem? O.O Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

i jak?
no faktycznie... (ja: faktycznie CO?)
13%
 13%  [ 3 ]
co Ty Babciu robiłaś, że Ci takie dziwo wyszło? (ja: a nie powiem :P )
52%
 52%  [ 12 ]
JA chCeM BYć IMperAtoREm!!! (ja: i słusznie. Świetna fucha.)
34%
 34%  [ 8 ]
Total Votes : 23

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue May 22, 2007 10:52 am

no dobra, wczoraj zrobiłam sobie nowego ava. Proszę, niech mnie ktoś oświeci, CO TO ZA DZIWACTWO?

Kto wymyśli najlepsze wyjaśnienie dla zaistnienia takiego stworzenia, zyska sobie tytuł Imperatora Babcinych Kurczaków. twisted

Imperator Babcinych Kurczaków
jest to niezwykle zyskowne i prestiżowe stanowisko. Zadaniem IBK jest inspekcja kurczaków. Muszą one być najwyższej jakości, tj. być wyposażone w dzioby, pióra i ogony, aby zadowolić niezwykle wysokie wymagania Babci (czyli mnie), której często zdarza się wzywać ich pomocy. Wówczas Imperator osobiście lub przez osobę kompetentną (dalej nazywaną Delegatem Imperatora Na Kurczaki) dostarcza Babci kurczaki we właściwej liczbie bądź potrawę z drobiu ściśle odpowiadającą instrukcji. IBK ma poza tym pełne pełnomocnictwa w dysponowaniu zasobami kurczaków. DINK za pisemną zgodą opatrzoną pieczęciami w postaci odcisków prawych łapek wszystkich kurczaków może również brać częściowy udział w zyskach.

IBK i osoby przez niego zatrudnione mają również pełne upoważnienia Babci do bezprzykładnego obijania się. 3nodding
PostPosted: Tue May 22, 2007 12:07 pm

a jakie profity bedza z tego tytulu?? bo jesli nic szczegolnego to nie bede wysilac sie i tworzyć... biggrin

Mroovecka

Yajo

PostPosted: Tue May 22, 2007 12:24 pm

Nie jesteś moją babcią stare
PostPosted: Tue May 22, 2007 12:56 pm

Kak-Ptak
Pół demon, pół kaktus. Ma uraz do dzieci. Odrzucony przez społeczeństwo, ponieważ, gdy ktoś chciał pogłaskać jego czuprynkę odskakiwał z krzykiem i kolcami w ręce i głaskał te wstrętne niebieskookie blondi z przedszkola obok. Jego jedynym przyjacielem był Mimzy. Mały króliczek wampir, który lubił sie bawić ręka Kaka-ptaka. Przywiera do niego jak grzyb i ssie jego wode z mózgu. Dzięki temu nasz bohater nie ma już zniszczonych przez florofil ubranek i mamusia na niego nie krzyczy, więc sie bardzo cieszą oboję.

Czas stop: 2.44 min cały tekst.

Kasmizar
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue May 22, 2007 12:56 pm

ona jest babcią wszystkich... 3nodding

eee, wolałam babcie z katanką. ninja
PostPosted: Wed May 23, 2007 12:41 am

zamaskowany piesciciel gumowych kaczorow. Niedopieszczone dzieko rodzicow yaoicow i Mick'a Jagger'a. uczestniczka 2 wojny swiatowej w Azerbejdzanie, poddawana eksperymentom AVON-u. całe swoje zmarnowane zycie odpokutowuje akatkujac swoje niewinne wnuczeta i karmiac je piernikiem. odecnie zatrudniona jako malarz u pani Gozdzikowej. U tejze pani ugryzł ja komar mutant i zamienił w To co teraz widzimy >_< Babcio-Komara-Jaggerowego xD

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed May 23, 2007 4:20 am

No-chan, nie za bujna wyobraźnia rofl
PostPosted: Wed May 23, 2007 6:41 am

Muszę mieć fazę... XD żeby pisać takie rzeczy

ayeczka

pani psychol

PostPosted: Wed May 23, 2007 7:11 am

Wyglądasz jakby na ciebie srak naptał xp
Przepraszam... ale ja tak lubię ten zwrot.
PostPosted: Wed May 23, 2007 7:42 am

nie mow ze zaciagasz do swojego lokum za pomocą owego króliczka małe dzieci ... xp

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed May 23, 2007 11:11 am

Yajo
Nie jesteś moją babcią stare
crying jak mogłaś mi to zrobić, Wnusiu Kosmicznie Potworzaste Yajo? gonk
PostPosted: Wed May 23, 2007 11:12 am

Mroovecka
nie mow ze zaciagasz do swojego lokum za pomocą owego króliczka małe dzieci ... xp
jak możesz mnie o to posądzać? eek niedobra Mroovecka, idę kupić płytkę na owady. evil

Carcassandra

Anxious Carpenter

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed May 23, 2007 11:22 am

proooszem, niech ktoś jeszcze coś wymyśli! Te dwa pierwsze wyjaśnienia były absolutnie durne! mrgreen Jestem zachwycona! rofl
PostPosted: Wed May 23, 2007 11:24 am

4yk4
a babcina szarlotka wystarczy? *przymilne oczka*

Carcassandra

Anxious Carpenter

Flynnes

PostPosted: Wed May 23, 2007 11:48 am

Daedhel
4yk4
a babcina szarlotka wystarczy? *przymilne oczka*