|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:01 am
jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:04 am
a jesli nie zdasz to pieć pierszych osub
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:04 am
ja jak zdam mature, to kupuje Najti 10 szejków rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:05 am
Sweeeet a jesli nie zdasz to pieć pierszych osub o, wlasnie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:07 am
piwo twisted
(zgłaszam się jakby co)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:09 am
to ja tez sie zglaszam mrgreen
moje piwo przyslesz poczta xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:11 am
a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:12 am
Sweeeet a jesli nie zdasz to pieć pierszych osub nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:13 am
Jukatan to ja tez sie zglaszam mrgreen moje piwo przyslesz poczta xD poczta nie wchodzi w gre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:14 am
ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... buehehe, to ja też i do tego się zgłaszam twisted .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:14 am
ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... i ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:30 am
Jezeli uda mi sie skonczyc prace licencjacka od konca tego tygodnia (co jest malo prawdopodobne), to kupie sobie piwo. Duzo piwa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:34 am
Zimtca Jezeli uda mi sie skonczyc prace licencjacka od konca tego tygodnia (co jest malo prawdopodobne), to kupie sobie piwo. Duzo piwa razz sobie to można zawsze, nawet bez powodu talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:45 am
Baranina Jukatan to ja tez sie zglaszam mrgreen moje piwo przyslesz poczta xD poczta nie wchodzi w gre TT ja sie tak nie bawie, oszukujesz TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:45 am
Jukatan Baranina Jukatan to ja tez sie zglaszam mrgreen moje piwo przyslesz poczta xD poczta nie wchodzi w gre TT ja sie tak nie bawie, oszukujesz TT nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|