|
|
Lubisz te gre? |
TAK, KURNA! Wszyscy jom lubiom ^^ |
|
100% |
[ 24 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:55 am
Buuu TT
znowu gram w "Harvest Moon: The More Friends Of Mineral Town" i nie mogę przestać! TT To jest takie wciągające! W dodatku, że tym razem podrywam Kaia, a on jest w Mineral Town tylko jeden miesiąc...
ach... <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:08 am
duren ze mnie - pomylilam Kaia z Cliffem,... no dobra... rzeczywiscie masz ciezko.. ale gierca booska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:15 am
wilkus duren ze mnie - pomylilam Kaia z Cliffem,... no dobra... rzeczywiscie masz ciezko.. ale gierca booska Cliffa nalezy zaprosic na winobranie i podlapuje stala robote ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:18 am
Jukatan Cliffa nalezy zaprosic na winobranie i podlapuje stala robote ;D wim, to byl moj mezczyzna w grze xp ciekawe czemu rofl grasz na emulatorze, czy normalnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:21 am
wilkus Jukatan Cliffa nalezy zaprosic na winobranie i podlapuje stala robote ;D wim, to byl moj mezczyzna w grze xp ciekawe czemu rofl grasz na emulatorze, czy normalnie? na emulatorze, po pierwsze za darmo, a po drugie, o niebo latwiej xD też kiedyś podrywałam Cliffa, ach <3 Oprócz niego i Kaia to tam są same pokraki confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:25 am
Jukatan na emulatorze, po pierwsze za darmo, a po drugie, o niebo latwiej xD też kiedyś podrywałam Cliffa, ach <3 Oprócz niego i Kaia to tam są same pokraki confused co racja, to racja rofl rofl rofl moze sprobuj ta czesc z DS'a. tez jest RAWR, ale prowadzi sie cholpcem niestety. Cliff pozostanie moja wieczna miloscia z tej gry mimo wszystko xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 1:37 pm
O czym wy tu wogule?? confused question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 11:26 pm
o grze, gdzie prowadzisz farme i podrywasz ludzi rofl radocha nie z tej ziemi, jak sie nudzisz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 12:31 am
a fajne to jest 3nodding zwlaszcza jak sie gra na czyims save'ie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 1:36 am
gra jest cudowna, chociaz moze brzmi nieco glupio ;D bo co fajnego niby jest w robieniu farmy?
Jest szalenie interesujace!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:17 am
ktos mnie oswieci? co to za gra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:12 am
gierka na odchamienie sie dobra rolleyes ale szybko sie nudzi ..wole zagrac w co innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|