..? |
tak, dlatego wole nie wiedzie co spiewaja |
|
47% |
[ 9 ] |
nie. raczej nie |
|
36% |
[ 7 ] |
nie przywiazuje ku temu wagi |
|
15% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 12:56 pm
czy wy tez tak macie ze uslyszycie raz jakis kawalek i podoba sie wam. po czym jak kolejny raz go slyszycie i zaglebiacie sie w tekst to stwierdzacie ze dno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:16 pm
raczej nie, bo nie slucham takich zespolow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:19 pm
a ja mysle ze w kazdym zespole mozna znalesc jakis kawalek ktory ci sie nie bedzie podobal. Inaczej było by dziwnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:24 pm
kawalek moze mi sie nie podobac, ale muzyka, a tekst to rozne sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:25 pm
no to prawda. wiec nie sluchasz tekstow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 2:02 pm
eeeee... teksty sa dla mnie wazne, nie lubie i nie slucham na powaznie zespolow, ktore maja teksty o niczym rolleyes . moge co najwyzej posluchac melodyjki dla relaksu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 2:15 pm
czasem fajnie jest posluchac czegos np: o linijce xp nie wszystko musi miec przeslanie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:05 pm
Jest na Vivie taki program, który widziałam raz, typ w nim właśnie wyśmiewał się z tekstów amerykańskich wykonawców ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 5:20 am
Też tak mam. Jednak we stworzonej ankiecie nie ma odpowiedzi odpowiadającej mojemu toku rozumowania ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:14 am
Zdarza sie. Niestety nie wszystkie fajne utwory maja ciekawe, lub chociaz znosne teksty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:16 am
i to jest, kurde, problem.
dlatego wstydzę się czasem, czego słucham........... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:44 am
a ja wrecz przeciwnie u mnie raczej wiekszosc osob nie rozumie pozadnego Growlinga i tym podobnych utworow wiec o nic sie nie martwie rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:51 am
Jukatan Jest na Vivie taki program, który widziałam raz, typ w nim właśnie wyśmiewał się z tekstów amerykańskich wykonawców ;D Yyy.... O co Kaman? XD Swieeeeeetne to jest! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:56 am
Pszczola_M Jukatan Jest na Vivie taki program, który widziałam raz, typ w nim właśnie wyśmiewał się z tekstów amerykańskich wykonawców ;D Yyy.... O co Kaman? XD Swieeeeeetne to jest! heart ano... nie zapomne, jak rozkminial tekst fiftycenta mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|