.... |
powalilo do cna? |
|
30% |
[ 8 ] |
nie przyznaje sie do ciebie |
|
30% |
[ 8 ] |
superowe buciki |
|
38% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 26 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:36 am
 musze miec te buty, sa tak tandetne ze musze je miec 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:37 am
już widzę jak nimi depczesz Kasmizara wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:39 am
a bo co ci TAKIE buty ??? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:40 am
patyk95 a bo co ci TAKIE buty ??? neutral bo ja lubie gdy ludzie patrza na mnie jak na czuba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:51 am
Baranina patyk95 a bo co ci TAKIE buty ??? neutral bo ja lubie gdy ludzie patrza na mnie jak na czuba xp Jak kupisz te buty to ta sztuka na pewno ci sie uda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:02 am
ichabot Baranina patyk95 a bo co ci TAKIE buty ??? neutral bo ja lubie gdy ludzie patrza na mnie jak na czuba xp Jak kupisz te buty to ta sztuka na pewno ci sie uda rofl jak fajnie jak slodko jak cudownie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:12 am
Baranina patyk95 a bo co ci TAKIE buty ??? neutral bo ja lubie gdy ludzie patrza na mnie jak na czuba xp Rid.. ale do tego wcale nie potrzebujesz tych butow.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:15 am
pafnuc Baranina patyk95 a bo co ci TAKIE buty ??? neutral bo ja lubie gdy ludzie patrza na mnie jak na czuba xp Rid.. ale do tego wcale nie potrzebujesz tych butow.. wink potrzebuje xp do reszty garderoby juz zdazyli przywyknac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:46 am
sa takie...zasadołamliwe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 5:06 am
Nie wiem czy Hiltonka by takie założyła... te buty są straszne. Gdyby nie ten puch to może jeszcze, ale taakie. Lepsze są takie! Od samej Vivienne Westwood... crying  albo taakie... *_* 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 5:29 am
wicked que.en Nie wiem czy Hiltonka by takie założyła... te buty są straszne. Gdyby nie ten puch to może jeszcze, ale taakie. Lepsze są takie! Od samej Vivienne Westwood... crying  albo taakie... *_*  te sa calkiem zwyczajne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 5:30 am
Gem_ma sa takie...zasadołamliwe mrgreen wsiowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 5:44 am
mi się te buty podobają mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 6:00 am
eek
( po 5 minutach)
eek
(po kwadransie)
eek
ktoś powiedział, ze bede zdeptany. Został zdeptany mój dobry gust i szacunek dla ludzi. Uświadomiłem sobie, ze lody moga byc o smaku musztardy, ze sa ludzie naprawde lubiacy Georga Williamsa....
ALE TO JEST PRZESADA KURDE BELE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 6:03 am
Kasmizar eek ( po 5 minutach) eek (po kwadransie) eek ktoś powiedział, ze bede zdeptany. Został zdeptany mój dobry gust i szacunek dla ludzi. Uświadomiłem sobie, ze lody moga byc o smaku musztardy, ze sa ludzie naprawde lubiacy Georga Williamsa.... ALE TO JEST PRZESADA KURDE BELE gonk wiedzialam ze ci sie sloneczko spodobaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|