Kobiety.... |
To puch marny |
|
5% |
[ 1 ] |
Lepsza czesc ludzkosci ty patafianie *bec w leb Kasmizara* |
|
65% |
[ 13 ] |
"Ja tu nawet nie sprzatam" |
|
30% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 20 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:35 am
Sławek: A z kim idziesz na slub? Kamisia: Z tobą, mowilam Ci juz. Sławek: Przeciez teraz nic nie planowalismy, a najblizszy bedzie w pazdzierniku. Kamisia: To Ci mówilam. To ten.
eek
Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:37 am
rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:40 am
Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:41 am
dobrze wiedzieć, że poczciwe PPC dalej w formie...
ZOSTAł MI TYLKO ANGLIK USTNY W PRZYSZłY WTOREK, KURDE BALANS!!!
off-topic, wiem. Ale musiałam to powiedzieć. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:45 am
Daedhel dobrze wiedzieć, że poczciwe PPC dalej w formie... ZOSTAł MI TYLKO ANGLIK USTNY W PRZYSZłY WTOREK, KURDE BALANS!!!off-topic, wiem. Ale musiałam to powiedzieć. cool kolejny offtopic WITAMY biggrin ps. Wazne infop dla Ciebie. Teraz pisze cholerna prace, ale jak skoncze to sie biore za prace.... i pisanie do gildii RPG wiec bedzie sie działo w naszym małym swiatku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:46 am
Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. liste pewnie owszem - nie zdziwilam sie, plany na sale ez, ale chyba jeszcze niz zamawiala xp znamy sie od... dawna... i mniej wiecej wiem, co moze zrobic to juz ze prawie 10 lat bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:47 am
Kasmizar Daedhel dobrze wiedzieć, że poczciwe PPC dalej w formie... ZOSTAł MI TYLKO ANGLIK USTNY W PRZYSZłY WTOREK, KURDE BALANS!!!off-topic, wiem. Ale musiałam to powiedzieć. cool kolejny offtopic WITAMY biggrin ps. Wazne infop dla Ciebie. Teraz pisze cholerna prace, ale jak skoncze to sie biore za prace.... i pisanie do gildii RPG wiec bedzie sie działo w naszym małym swiatku powiedziałeś GILDIA RPG? Gdzie? Gdzie? Gdzie? ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:47 am
Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. zapewne ma, pewnie nawet jaka bielizne ubierze/rozbierze w noc poslubna... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:50 am
wilkus Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. liste pewnie owszem - nie zdziwilam sie, plany na sale ez, ale chyba jeszcze niz zamawiala xp znamy sie od... dawna... i mniej wiecej wiem, co moze zrobic to juz ze prawie 10 lat bedzie xp Oż. To Ty sie z Owcą dłużej znasz niż ja eek A ja myślałem że to ja przoduje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:51 am
Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. Sam sie w niewole pchałeś to teraz masz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:53 am
degenerat Oż. To Ty sie z Owcą dłużej znasz niż ja eek A ja myślałem że to ja przoduje stressed ba! co za roznica? przeca nie mam wiekszych przywilei - nie moze troszke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:55 am
wilkus degenerat Oż. To Ty sie z Owcą dłużej znasz niż ja eek A ja myślałem że to ja przoduje stressed ba! co za roznica? przeca nie mam wiekszych przywilei - nie moze troszke xp ty masz wieksze kajtosie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:56 am
Gem_ma Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. zapewne ma, pewnie nawet jaka bielizne ubierze/rozbierze w noc poslubna... xd rolleyes oi...nie mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:58 am
Kasmizar Nie smiej sie. Wspołczuj koledze. Teraz sie zastanawiam, jezeli plany Owieczki siegaja tak daleko, czy juz ma liste gosci na nasz slub albo zamowiona sale. nie mam, nie bede sobie tym glowy zaprzatala xp ja tylko sukienke wybiore mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|