|
|
=.= |
Zasrany kujon |
|
41% |
[ 7 ] |
głupi to ma zawsze fart |
|
58% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:42 pm
z racji ze jest to moja pierwsza ocena dostateczna w indeksie możecie mi jej dziś pogratulować .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:39 am
Gratulacje, oby tak dalej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:52 am
FireFoxy Gratulacje, oby tak dalej razz wypluj to. stressed nie chce miec indeksu w 3 emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:35 am
Baranina FireFoxy Gratulacje, oby tak dalej razz wypluj to. stressed nie chce miec indeksu w 3 emo tak mi sie przypomnialo, ze moj kolega z informatyki na UAM mial prawie caly czas srednia 3,0 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:38 am
Jukatan Baranina FireFoxy Gratulacje, oby tak dalej razz wypluj to. stressed nie chce miec indeksu w 3 emo tak mi sie przypomnialo, ze moj kolega z informatyki na UAM mial prawie caly czas srednia 3,0 mrgreen to niedouczony informatyk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:45 am
Baranina Jukatan Baranina FireFoxy Gratulacje, oby tak dalej razz wypluj to. stressed nie chce miec indeksu w 3 emo tak mi sie przypomnialo, ze moj kolega z informatyki na UAM mial prawie caly czas srednia 3,0 mrgreen to niedouczony informatyk xd no pewnie nawet bardoz niedouczony 3nodding ale juz skonczyl i jest zdolny ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:55 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina FireFoxy Gratulacje, oby tak dalej razz wypluj to. stressed nie chce miec indeksu w 3 emo tak mi sie przypomnialo, ze moj kolega z informatyki na UAM mial prawie caly czas srednia 3,0 mrgreen to niedouczony informatyk xd no pewnie nawet bardoz niedouczony 3nodding ale juz skonczyl i jest zdolny ;P a czemu masz taka dziwna sygnaturke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 3:21 am
Baranina a czemu masz taka dziwna sygnaturke? nie wiem, co w niej dziwnego? Naruto i Sasuke to bohaterowie "Naruto", powinnas to znac, a jesli nie, to poszukaj na wikipedii moze... albo popytaj kolezanek... Oni tam wciagaja makaron, sie jada sie go czasami w domach, ma-ka-ron, moze byc Lubelli, podaje sie go np w zupie, albo do sosow, ewentualnie sam, z cukrem, z jogurtem, jak chcesz, to Ci kiedys ugotuje, skoro nie widzialas ani nie jadlas. A Jukatan= Juka + Tan to działanie matematyczne nie na liczbach a na słowach, jesli chodzilas kiedykowliek do skzoly, toprawdopodobnie mialas matematyke i podobne dzialania, tyle, ze na liczbach... i tak mialam zmienic sygnature, ale nie znalazlam jakiejs fajnej na razie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 3:27 am
Polakom gratulujemy euro 2012
Baraninie gratulujemy 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:13 am
Uoee... Ja też tak kce. Znaczy się- mieć takie dobre oceny... U mnie trója z matmy, np. jest rzeczą normalną. Albo z fizyki, chemii i geografii (trochę dziwne... nienawidzę tego przedmiotu). Ja nie nadaję się do takich rzeczy. Za bardzo artystycznie i psychologicznie podchodzę do rzeczy spotykanych w życiu codziennym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:46 am
rany, ja bym chciala trojeczke z matmy xp jestem profesorem matmy - przy sredniej powyzej 4,5 mam dwojczyne z matmy xp (nie zeby sie chwalic, tylko zeby pokazac moj matematyczny intelekt biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:53 am
Jukatan Baranina a czemu masz taka dziwna sygnaturke? nie wiem, co w niej dziwnego? Naruto i Sasuke to bohaterowie "Naruto", powinnas to znac, a jesli nie, to poszukaj na wikipedii moze... albo popytaj kolezanek... Oni tam wciagaja makaron, sie jada sie go czasami w domach, ma-ka-ron, moze byc Lubelli, podaje sie go np w zupie, albo do sosow, ewentualnie sam, z cukrem, z jogurtem, jak chcesz, to Ci kiedys ugotuje, skoro nie widzialas ani nie jadlas. A Jukatan= Juka + Tan to działanie matematyczne nie na liczbach a na słowach, jesli chodzilas kiedykowliek do skzoly, toprawdopodobnie mialas matematyke i podobne dzialania, tyle, ze na liczbach... i tak mialam zmienic sygnature, ale nie znalazlam jakiejs fajnej na razie mrgreen jakos tak nieprzyzwoicie jedli ten makaron.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|