|
|
polskie literki? |
yay |
|
68% |
[ 24 ] |
niet |
|
25% |
[ 9 ] |
whatever |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 35 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:03 am
z okazji, ze ostatnio duzo przypierdzielania o polskie literki bylo i moim zdaniem slusznego zdania, ze powinny jednak one byc, oto anieta... /eh, nie umiem przemawiac do ludu/ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:05 am
Moim zdaniem powinny być ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:06 am
Powinny byc, w koncu to polska gildia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:10 am
powinny byc, ale z wyjatkiem nazw tematow, bo czasem pojawiaja sie jakies dziwne krzaki jak nazwe tematu wpisze sie polskimi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:56 am
TAK!!!!!
jestem za. polskie litery sie przydaja, bo sie latwiej czyta. poza tym sporo osob (w tym ja) pisze z polskimi znakami na codzien i z rozpedu chca tak pisac. a tak w ogole, to trzeba pielegnowac nasz ojczysty jezyk biggrin xd biggrin xd biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 9:00 am
dolaczam sie do powyzszych - ja takze czesto z rozpedu zapominam sie i potem musze editowac, coby nikt nie bil biggrin w sumie nigdzie jeszcze nie zauwazylam, zeby zjadalo polskie znaczki - jak mozna, to sie powinno, w koncu po to przystosowano nam klawiatury wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 9:06 am
Głos ludu jest głosem boga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 10:01 am
wilkus z okazji, ze ostatnio duzo przypierdzielania o polskie literki bylo i moim zdaniem slusznego zdania, ze powinny jednak one byc, oto anieta... /eh, nie umiem przemawiac do ludu/ sweatdrop ja tez jestem za, z powodow oczywistych: 1. Jestesmy Polakami i piszemy po polsku 2. litery sa wyswiatlane przez wiekszosc przegladarek, a jesli nie, to wystarczy zmienic opcje 3. za duzo pierdolenia, o, tak. Ehem.... pierpapier to nie tutaj. PG13 sie klania Ojciec Kasmizar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 10:34 am
ja sie zgadzam, ale nie powinno to byc obowiazkowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 11:02 am
Jukatan wilkus z okazji, ze ostatnio duzo przypierdzielania o polskie literki bylo i moim zdaniem slusznego zdania, ze powinny jednak one byc, oto anieta... /eh, nie umiem przemawiac do ludu/ sweatdrop ja tez jestem za, z powodow oczywistych: 1. Jestesmy Polakami i piszemy po polsku 2. litery sa wyswiatlane przez wiekszosc przegladarek, a jesli nie, to wystarczy zmienic opcje 3. za duzo pierdolenia, o, tak. Ehem.... pierpapier to nie tutaj. PG13 sie klania Ojciec Kasmizarzle poprawiles bluzga, powinno byc mniejsza czcionka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:02 pm
Andareen zle poprawiles bluzga, powinno byc mniejsza czcionka cool Lepiej nie zadzieraj z modem...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:06 pm
Pszczola_M Andareen zle poprawiles bluzga, powinno byc mniejsza czcionka cool Lepiej nie zadzieraj z modem...? Grzeczna pszczółka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:30 pm
Pszczola_M Andareen zle poprawiles bluzga, powinno byc mniejsza czcionka cool Lepiej nie zadzieraj z modem...? co ja takiego napisalam, ze juz sie mnie czepiacie rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:36 pm
Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:50 pm
Kasmizar Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje. a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|