czy osoby nie znające ojczystej mowy powinny pisac regulaminy zawierajace wymaganie znajomosci tejze? |
nie |
|
7% |
[ 2 ] |
zdecydowanie nie |
|
21% |
[ 6 ] |
ni_chu_chu |
|
25% |
[ 7 ] |
i tak nie czytam regulaminow, wiec mnie to wali |
|
46% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 28 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:06 am
czy to jeszcze analfabetyzm czy juz hipokryzja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 9:34 am
mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 10:30 am
wiadomo, że każdemu się czasem zdarza zrobić jakiś błąd, zwłaszcza jak się pisze szybko. ale przecież można potem przeczytać to, co się napisało i poprawić jakieś błędy!!! to nie zajmuje dużo czasu, a potem inni nie muszą się domyślać o co komu chodziło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 11:57 am
shilian90 mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc... to "w ogule" chyba raczej wynika z tego, ze na gildii nie mozna pisac polskich liter 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 12:29 pm
ichabot shilian90 mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc... to "w ogule" chyba raczej wynika z tego, ze na gildii nie mozna pisac polskich liter 3nodding nie licząc tego, że "wogóle" pisze się razem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 12:47 pm
Gertruda123 ichabot shilian90 mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc... to "w ogule" chyba raczej wynika z tego, ze na gildii nie mozna pisac polskich liter 3nodding nie licząc tego, że "wogóle" pisze się razem 3nodding zarowno ja, jak i moj Word oraz slownik jezyka polskiego pragniemy sie z Toba niezgodzic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 2:18 pm
wrocil moj ulubieniec razz Kukus jak dawno Cie nie widziałam... to sie teraz zacznie.... twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:06 am
Kukus Gertruda123 ichabot shilian90 mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc... to "w ogule" chyba raczej wynika z tego, ze na gildii nie mozna pisac polskich liter 3nodding nie licząc tego, że "wogóle" pisze się razem 3nodding zarowno ja, jak i moj Word oraz slownik jezyka polskiego pragniemy sie z Toba niezgodzic blaugh oddzielnie sie pisze... (male dziecko poprawia starszego razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:13 am
Kukus czy to jeszcze analfabetyzm czy juz hipokryzja? Lenistwo i brak szacunku do czytelnika albo trwałe zniekształcenie mózgu. A tak na marginesie, to jeśli już tak dbasz o poprawność językową, to chyba wiesz, że zdania zaczyna się dużą literą a kończy kropka, przecinkiem lub wykrzyknikiem? Tu taj moderatorek Martines: Kochaniutki jesli do jutra nie zapoznasz sie z regulaminem to dostaniesz -1 za pisanie polskimi literkami. Zaraz baranika ciebie sprawdzi czy czytales ragulamin. Test jeszcze gdzies lezy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:29 am
Jukatan Kukus czy to jeszcze analfabetyzm czy juz hipokryzja? Lenistwo i brak szacunku do czytelnika albo trwałe zniekształcenie mózgu. A tak na marginesie, to jeśli już tak dbasz o poprawność językową, to chyba wiesz, że zdania zaczyna się dużą literą a kończy kropka, przecinkiem lub wykrzyknikiem? a kto powiedzial, ze dbam o cokolwiek? z pewnoscia nie ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:17 am
Kukus Gertruda123 ichabot shilian90 mysle, ze faktycznie powinno sie popoprawiac te bledy typu " w ogule" etc... to "w ogule" chyba raczej wynika z tego, ze na gildii nie mozna pisac polskich liter 3nodding nie licząc tego, że "wogóle" pisze się razem 3nodding zarowno ja, jak i moj Word oraz slownik jezyka polskiego pragniemy sie z Toba niezgodzic blaugh Przyznaję ci rację, a błędy popełnia każdy bez względu na wiek. Poza tym jeśli jest się wykończonym po pisaniu pracy semestralnej z WOSu, to tym bardziej ma się prawo do pomyłki... Cholera nie piszemy ć ń ł ś ź ż ó NIE WOLNO!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:31 am