no dzia, tylko rozowej czcionki uzywac mam zakaz :< |
szkoda bo by pasowalo X3 |
|
50% |
[ 9 ] |
to dobrze, nie lubie jak uzywasz tej czcionki |
|
16% |
[ 3 ] |
zmoklam/em jak wracalam ze szkoly :/ |
|
33% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 5:16 am
A ha ha ha majtki ci widac. Patrzcie sie pisze ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 5:29 am
mój tez jest slodki... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 6:09 am
To ja w takim razie jestem najstraszniejszą z paskud.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 9:32 am
Martines.PL A ha ha ha majtki ci widac. Patrzcie sie pisze ;p som takje fajne ruszofe, no nie? XDD ("paczcie" jest napisane celowo xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 3:37 pm
shilian90 Martines.PL A ha ha ha majtki ci widac. Patrzcie sie pisze ;p som takje fajne ruszofe, no nie? XDD ("paczcie" jest napisane celowo xD) Chcialem udac kogos madrego i zacynic ze wiem jak sie pisze paczcie. Ale wiesz takie pisanie wchodzi w krew, ja tak dla jaj po wiesniacku zawsze mowie se i tak mi zostalo. Se tesz takie kupie majteczki w kropeczki. No no rozowe yhym. Rozowy lateks.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 10:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 11:16 pm
...a ja nie widze crying cos mi sie chyba kopyrtnelo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:08 am
wilkus ...a ja nie widze crying cos mi sie chyba kopyrtnelo sweatdrop u wszystkich nie widac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:49 am
no...bardzo oryginalny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 9:37 am
Evil123Angel wilkus ...a ja nie widze crying cos mi sie chyba kopyrtnelo sweatdrop u wszystkich nie widac... crying wypraszam sobie u mnie jak najbardziej widać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:46 pm
A moj wyglada jak jakis... ciul? Ale dobrze. Probuje odzwierciedlic swoja glupote. Niedlugo bokiem mi to wyjdzie. Calkiem jak flaki z mojego slonia co mam... no dobra. To nie flaki. To wata jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 4:25 pm
slodki? z lbem aliena rofl ? a ja mam czarodziejke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 1:40 am
wicked que.en A moj wyglada jak jakis... ciul? Ale dobrze. Probuje odzwierciedlic swoja glupote. Niedlugo bokiem mi to wyjdzie. Calkiem jak flaki z mojego slonia co mam... no dobra. To nie flaki. To wata jest. a mnie się twój avek podoba i żadne ciul > sad dlaczego tak nisko się cenisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 2:23 am
Yumea wicked que.en A moj wyglada jak jakis... ciul? Ale dobrze. Probuje odzwierciedlic swoja glupote. Niedlugo bokiem mi to wyjdzie. Calkiem jak flaki z mojego slonia co mam... no dobra. To nie flaki. To wata jest. a mnie się twój avek podoba i żadne ciul > sad dlaczego tak nisko się cenisz? Zawsze moze byc lepiej! mrgreen Poza tym... marudze i tyle. Ale juz przestaje. Mam jak na razie mily dzien ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|